Πέμπτη, Ιουλίου 02, 2015

GUARDIAN: Η ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ-ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΕΖΑ TV #dimopsifisma

ΤΟ ΛΕΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ.
ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΟΗΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΟΠΩΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε.
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΕΦΑΛΙ.

-ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΕΚΛΟΓΩΝ Ή ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΩΝ...ΟΣΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ 70% ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ-

--ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ--

Κατά τον Βρετανό αρθρογράφο, δεν αρκεί να υποχωρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ για να επιτευχθεί συμφωνία

«Είναι πλέον σαφές ότι οι δυνάμεις της Γερμανίας και της Ευρώπης δεν θέλουν απλά η ελληνική κυβέρνηση να συνθηκολογήσει», επισημαίνει ο Βρετανός αρθρογράφος Seumas Milne του Guardian, υπογραμμίζοντας πως ο πραγματικός σκοπός τους είναι η αλλαγή καθεστώτος. «Αυτό φυσικά δεν θα επιτευχθεί με στρατιωτική παρέμβαση - αυτή η επιχείρηση κατευθύνεται από το Βερολίνο και τις Βρυξέλλες, και όχι από την Ουάσιγκτον», αναφέρει χαρακτηριστικά ο αρθρογράφος.


Σχολιάζοντας τη χθεσινή αντίδραση της Γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ καθώς και των επικεφαλής της Κομισιόν και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στη νέα πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης, ο Milne επισημαίνει ότι η πρόθεση των πιστωτών να ρίξουν την εκλεγμένη κυβέρνηση στην Αθήνα δεν μπορεί πλέον να αμφισβητείται. 

«Όλες τους οι ενέργειες τις τελευταίες εβδομάδες σε σχέση με την αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, που ψηφίστηκε για να ανατρέψει τις πολιτικές λιτότητας, φαίνεται να έχουν σχεδιαστεί για να προκαλέσουν διχασμό ή να δυσφημίσουν την κυβέρνηση του Τσίπρα», προσθέτει το δημοσίευμα.

Αν και η χθεσινή πρόταση του Έλληνα πρωθυπουργού έμοιαζε σχεδόν με πλήρη αποδοχή του πακέτου λιτότητας για το οποίο οι Έλληνες καλούνται να ψηφίσουν αυτή την Κυριακή, η Μέρκελ απάντησε ότι δεν μπορούν να υπάρξουν συνομιλίες έως ότου το δημοψήφισμα λάβει χώρα. Αυτό για τον αρθρογράφο αποτελεί ξεκάθαρο δείγμα των προθέσεων των δανειστών που θέλουν να «ξεφορτωθούν» τον Τσίπρα. ΘΕΜΑ

ΠΡΕΖΑ TV
2-7-2015

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Το ΤΕΑΔΥ από χθες έχει κατατεθεί στους τραπεζικούς λογαριασμούς,χωρίς καμία περικοπή. Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ότι λέει το ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ! ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΔΕΚΑΕΥΡΑ ΣΕ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ! ΤΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΕΊΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ. ΟΙ ΜΗ ΕΧΟΝΤΕΣ, ΟΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ, ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΛΕΜΕ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ ΚΑΝΕΝΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

Greek Bailout Fund
https://www.indiegogo.com/greek-bailout-fund.html

Μπράβο!! Έστω και σαν κίνηση μετράει!

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΝ ΜΑΚΡΗ ΤΗΝ ΦΩΤΙΟΥ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΤΟΝ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ κα

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς η προπαγάνδα της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζεται ''μέσω'' των δημάρχων της. Το Μαρούσι έχει γεμίσει αφίσες με το ΝΑΙ μένουμε ευρώπη και πλασάρουν τη σελίδα τους στο facebook.

Unknown είπε...

Τέρμα στους εκβιασμούς!

ΟΧΙ ΔΥΝΑΤΟ!

Για τους νέους και το μέλλον!

Δείτε κι αυτό:

https://www.youtube.com/watch?v=fLvlrZp2QL0

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς εσύ παραμενεις ενας ανώνυμος μαλάκας. Δε θα λειψεις σε κανένα.