Πέμπτη, Ιουλίου 30, 2015

ΚΚΕ: «ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ» Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΜΕΣΑ ΕΦΑΡΜΟΣΗΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ;
ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΟΛΟΙ ΚΑΛΟΙ ΕΙΣΤΕ.
Με νέα σκληρή ανακοίνωση σχολιάζει το ΚΚΕ την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τον ότι δηλώνει περήφανος γιατί συνεχίζει να διαπραγματεύεται τα συμφέροντα του κεφαλαίου και μαζί με ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι ψηφίζουν σκληρά μέτρα. Χωρίς μάλιστα να διαχωρίζει κανένα λέει ότι σύσσωμος ο ΣΥΡΙΖΑ υπηρετεί την ΕΕ και το κεφάλαιο.


Όπως αναφέρει το σχόλιο-ανακοίνωση του ΚΚΕ για την ομιλία του Αλ.Τσίπρα στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ: «Ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση δηλώνουν περήφανοι, γιατί συνεχίζουν να διαπραγματεύονται για τα συμφέροντα του κεφαλαίου, γιατί ψηφίζουν μαζί με τη ΝΔ, το ΠΟΤΑΜΙ και το ΠΑΣΟΚ σκληρά μέτρα, γιατί εφαρμόζουν το 1ο και το 2ο μνημόνιο, γιατί συζητούν με την τρόικα την κατάργηση εργατικών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων.» 

» Η ανάγκη του λαού να απαλλαγεί από τα μνημόνια, την ανεργία, τη φτώχεια και την εξαθλίωση περνά μέσα από την πάλη του ενάντια στην ΕΕ, το κεφάλαιο και την εξουσία τους τα οποία υπηρετεί σύσσωμος, ο ΣΥΡΙΖΑ». IN.GR
ΠΡΕΖΑ TV
30-7-2015

3 σχόλια:

Thumomenos είπε...

Γιατί αν κάνει θα γίνει δεκτή? όπως και στο δημοψήφισμα με την πρόταση που κατέθεσε και αμέσως την πέταξαν στον κάλαθο των αχρήστων!!!
Ο Σύριζα παραμυθιάζει τους πάντες ας είναι τουλάχιστον το ΚΚΕ που αφυπνίζει συνειδήσεις!

Ανώνυμος είπε...

den xriazete an 8eloume afipnisi 8a paroume xipnitiria...

Thumomenos είπε...

9:06 μ.μ. αφού λοιπών θα βάλουμε τα ξυπνητήρια ας φάμε τώρα όλοι μαζί ένα μνημόνιο τεράστιων διαστάσεων από την "αριστερά" του Σύριζα, και ας κάνουμε τουμπεκί!!!