Σάββατο, Ιουλίου 18, 2015

5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

5 χρονια συμπληρωνονται αυριο Κυριακη απο την εν ψυχρω εκτελεση του Δημοσιογραφου Σωκρατη Γκιολια, απο τους πληρωμενους δολοφονους της Σεχτας Επαναστατων.
Η εν λογω ομαδα, επειτα απο την αγρια δολοφονια του Γκιολια εξαφανιστηκε,ενω οι αστυνομικες και εισαγγελικες αρχες ενεργωντας τουλαχιστον υποπτα,θελησαν απο τη πρωτη στιγμη να κουκουλωσουν την υποθεση.

Κατα καιρους γραφτηκαν πολλα για το ποιοι θα μπορουσαν να ειναι οι χρηματοδοτες της δολοφονιας και οι περισσοτερες αποψεις συγκληνουν σε εναν.
Αυτον που φοβονταν και ο ιδιος ο Σωκρατης πως θα τον δολοφονησει.

5 χρονια μετα...τα περισσοτερα ερωτηματα  για τη δολοφονια παραμενουν αναπαντητα...(;)

Υπενθυμιζουμε καποια απο αυτα:

-Τι ηξερε ο τοτε πρωθυπουργος Γιωργος Παπανδρεου και ο τοτε υπ.Δημοσιας Ταξης Μιχαλης Χρυσοχοϊδης για την υποθεση της δολοφονιας;Με ποιους εμπλεκομενους απο την υποθεση ειχε μιλησει ο δευτερος και τι ειχε ειπωθει;

-Ποιος ηταν αυτος που εκανε το τελευταιο τηλεφωνημα στον Σωκρατη Γκιολια πριν την εν ψυχρω δολοφονια και τι του ειχε πει...οχι μονο εκει την μερα..αλλα...γενικοτερα τον τελευταιο μηνα;

-Γιατι ο φακελος παραμενει κλειστος στην εισαγγελια Αθηνων...παρολο που μεσα στο 2014 υπηρξαν τηλεφωνικες συνομιλιες κακοποιων που ειδαν το φως της δημοσιοτητας,στο οποιο αναφερονταν και στοιχεια τα οποια σχετιζονται με την υποθεση της δολοφονιας του Σωκρατη Γκιολια.

-Ειναι περα για περα υποπτο που δεν εχουν κλειθει ποτε, βασικα στελεχη του blog Troktiko να καταθεσουν για την υποθεση,οπως επισης ειναι υποπτο το οτι δεν υπαρχουν δημοσιευμενα στοιχεια απο την αρση τηλεφωνικων συνδιαλεξεων...αν βεβαια εγινε ποτε...και στοιχεια απο τα e-mails και τα Pc του Σωκρατη.

-Πρωτη φορα στα χρονια βλεπουμε ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ αστυνομικες και εισαγγελικες αρχες να μην θελουν να σκαλισουν μια υποθεση πληρωμενης δολοφονιας δημοσιογραφου,ο οποιος μαλιστα ειχε το μεγαλυτερο σε επισκεψεις blog της εποχης.

Ειναι πολλα αυτα που θελουμε να γραψουμε.
Η εμπιστοσυνη μας ομως στο χρονο ειναι ακομη δυνατη.
Θα αρκεστουμε προς το παρον στο οτι δεν πιστευουμε στους ΘΕΟΥΣ και στους Δαιμονες αλλα στη δικαιοσυνη σε αυτη τη ζωη.

(Σημερα εγινε το μνημοσυνο για τα 5 χρονια.Ελπιζουμε ως πρεζα tv του χρονου να τιμησουμε ολοι μαζι ξανα τη μνημη του,με τον χρηματοδοτη της δολοφονιας να ειναι στη φυλακη).

ΠΡΕΖΑ TV
18-7-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: