Παρασκευή, Ιουλίου 10, 2015

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ 3ο #mnimonio -ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ -

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εχει τη νομιμοποιηση του Ελληνικου λαου για να περασει νεο μνημονιο,οπως αυτο που κατεθεσε χθες στους δανειστες.
Το 62% των Ελληνων πολιτων,μεσα απο το Δημοψηφισμα της Κυριακης 5-7-2015 ειπε κατηγορηματικα ΟΧΙ σε νεα μετρα λιτοτητας,εξαθλιωσης και πεινας.
Ειπε ΟΧΙ σε νεα σκληρα μνημονια που ως μονο στοχο θα εχουν την αφαιμαξη του λαου.
Το προσχεδιο του μνημονιου που κατατεθηκε χθες, δεν εχει πουθενα φιλολαικα μετρα,δεν εχει πουθενα μετρα αναπτυξης,δεν λεει πουθενα για αυξηση μισθων και συνταξεων.
Αντιθετως προαναγγελει περικοπες συνταξεων,συνεχιση του ξεπουληματος της δημοσιας περιουσιας,αυξηση του ΦΠΑ σε ολα τα προιοντα...και ουσιαστικα ετσι αντι να μας κανουν περικοπη στους ηδη μικρους μισθους...απλα μας μειωνουν δια της πλαγιας...την αγοραστικη μας δυνατοτητα.

- ΕΑΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
ΘΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΔΡΑΜΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.
ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 3 ΜΕΡΕΣ ΟΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ-

ΠΡΕΖΑ TV
10-7-2015

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ποσο μαλακας αισθανεσαι που τους ξαναψηφισες;

Ανώνυμος είπε...

Εσύ ποσό μαλάκας αισθάνεσαι που ψηφίσες τους "άλλους"?

Ανώνυμος είπε...

Ποσο μαλακες πρεπει να ειμαστε ολοι ,για να κατσουμε αυτη την στιγμη,να κανουμε μετρησει;Ποσο μαλακες πρεπει να ειμαστε για να αρχισουμε ,ειτε να γραφουμε,ειτε να διαβαζουμε,βαθυστοχαστε αναλυσεις-σεντονια,για το φαινομενο Τσιπρα!! Παλια ειχαμε μια και μονο εκφραση,λαικη,για τη απατεωνια και την εκμεταλευση,και την ελλιψη σεβασμου! Κ.....παιδισμος!! Εε ,δεν με απασχολει αυτη την στιγμη να ψαξω,εναν ''πιο ψαγμενο'' ορο!! Οι''πρωτη φορα αριστεροι''πρεπει να γινει συνθημα ολων μας!! Αυτη ειναι η σωστη προσφωνηση!! Οποιος εχει την δυναμη της πενας,ας ξεκινησει ,απο την μια να εμποδισει την αποδομηση της αριστερας,επειδη βρεθηκε ''ενας'' Συριζα,και απο την αλλη να κοψει ''συριζα'' τον αερα των στελεχων! Αν υπαρχει και δυνατοτητα ,για πιο δραστικες κινητοποιησεις.......καντε το ..ΣΗΜΕΡΑ!! Μην τελλαθουμε κι'ολας ,με το καθε μυγοχεσμα της ιστοριας!! Εχει και καλα η ιστορια,που πρεπει εμεις να αναδειξουμε!! Ο κοσμος δοκιμασε,και αυτο το πιατο!! Και ενα συστημικο κομμα ακομα!! Αρα; Τι εμεινε; Οεο; Τωρα πια,ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΜΕ ....ΟΛΟΥΣ!!!!!! Αντε αδερφια,μην βριζομαστε μεταξυ μας!!

Marlene είπε...

Γέλιο μέχρι δακρύων... η εκδίκηση είναι ένα πιάτω που τρώγεται κρύο. Άσε που και λίγα μου φαίνονται τα μέτρα, πλήρης αποκρατικοποίηση της ΔΕΗ χτες! Η αριστερή παρένθεση του Άλεξ έκλεισε και μαζί και οι τελευταίοι γραφικοί σαν και σένα. Μισό... βάζω και τη γάτα μου να κλαίει. Τέλος!

Ανώνυμος είπε...

1. Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι τόσο απάτη όσο αφελείς ήταν όσοι πίστεψαν πως χωρίς ρήξη με την ΕΕ και λοιπούς ετέρους θα καταργούταν η λιτότητα.

2. Το "όχι" ήταν όχι σε αυτό που ρώταγε το δημοψήφισμα. Όλα τα άλλα είναι ερμηνίες. Η δικιά μου ερμηνία είναι ότι η πλειοψηφεία προφανώς δεν θέλει νέο μνημόνιο αλλά ΠΑΝΩ απ΄όλα δεν θέλει να πάμε στην δραχμή.

3. Από δω και πέρα πρέπει να κοπεί το παραμύθι με τους προδότες. Όσο προδότες είναι οι συριζαίοι τόσο χαζοί είναι και αυτοί που πιστέψαν πως καταργούμε την λιτότητα και παράλληλα δεν χαλάμε την ζαχαρένια μας. Ε τώρα αυτή η αφέλεια είναι ασυγχώρητη.

4. Τα πράγματα είναι απλά. Είτε μένουμε στα ίδια (μνημόνια, ευρουδάκια κλπ) είτε πάμε σε δραχμή, το οποίο μπορεί να είναι πακέτο, αλλά υπάρχει η δυνατότητα (και όχι η βεβαιότητα):
α) να πάρει ο κόσμος την τύχη στα χέρια του β) να ακολουθηθεί ένα άλλο μοντέλο, πιο ανθρώπινο.

5. Να το θέσω πιο σωστά... Πρέπει ν μπορέσει ο κόσμος να πάρει τα πράγματα στα χέρια του και να ακολουθηθεί μια πολιτική για του πολλούς και όχι για τους λίγους. Αν αυτό απαιτεί (που απαιτεί..) ρήξη με το ευρώ, ε τότε στα τσακίδια να πάνε τα ευρώ.

6. Όποιος απλά κρινιάζει για προδότες και βγάζει την ουρά του απ' έξω όσον αφορά τα παραπάνω ερωτήματα, για μένα είναι ίδιος με αυτούς που κατηγορεί.

Ανώνυμος είπε...

Αντε τωρα...και εμεις που βριζουμε,δεν σημαινει πως πιστεψαμε τυφλα τον Τσιπρα!! Ουτε γκρινιαζουμε για προδοτες βγαζοντας την ουρα μας απ'εξω!! Υπαρχει τετοια δυνατοτητα; Να εξαιρεθω απο το μνημονιο ; Και πιο σωστα θα τεθει η θεση,αν περιγραφει,πως θα παρει τα πραγματα στα χερια του!!Τωρα ολα τα υπολοιπα ,τα ακουω και εγω βερεσε,οσο δε γελιο μεχρι δακρυων......ξερω , γω......κομματι αρρωστο μου ακουγετε!! Οι Κκεδες συνηθως τα γραφουν αυτα!!

Ανώνυμος είπε...

Κομπλεξάρα από τις λίγες. Οχι γάτα δεν έχεις αλλά σε αποφεύγουν μέχρι και οι κατσαρίδες. Είσαι για λύπηση.

Ανώνυμος είπε...

προς 11:33 π.μ.

καθολου, το κομμα μου δε με προδωσε ποτε

Jimaras91 είπε...

Χαρη στο ΚΚΕ που εβριζες εχουμε ακομα μια ανεξαρτητη πολιτικη δυναμη που κραταει τις υποσχεσεις και δε ξεπουλιεται. Θυμασαι τι μου εγραφες; Οτι το ΚΚΕ ειναι ενα γερικο σκυλι δεμενο στην ακρη που γαβγιζει. Εγω δεν το ξεχασα. Θυμασαι πως μας εβριζες γιατι δε συνεργαστηκαμε μετα τις εκλογες; Ουτε αυτο το ξεχασα. Το τιμημενο ΚΚΕ επεσε μεσα σε ολες τις προβλεψεις. Σε βαλλουν απο ολες τις πλευρες νεοφιλελλευθερες και καθαρα αριστερες, και δικαιως. Ολο το Συριζα ψηφισε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ. Τετοια αριστερα ειχαμε να δουμε απο το Σημιτη. Μας χρωστας μια δημοσια συγνωμη. Ειναι η ωρα να κανεις την αυτοκριτικη σου, αντι να γραφεις ανωνυμα. Εγω γραφω με το προσωπο μου και με καθαρο μετωπο. Αλλα αυτο προυποθετει υφος και ηθος και ικανοτητα διαλογου, την οποια προφανως εσυ στερεισαι. Φιλαρακο, εισαι κατωτερος των περιστασεων. Τελικα εσυ εισαι για λυπηση.