Δευτέρα, Ιουνίου 15, 2015

ΠΡΟΒΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

Προβα διασπασης αρχισε στο Συριζα με αφετηρία τη συγκεντρωση της Τεταρτης στο Συνταγμα, η οποια ειναι υπερ της ρηξης με τους δανειστες και υποστηριζεται απο Βουλευτες και Υπουργους της κυβερνησης Συριζα-Ανελλ.
Το concept ειναι το εξης απλο.
Ο επισημος Συριζα προβαλει και αβανταρει μεσα απο το left.gr την εν λογω δραση ωστε να πιεσει για ακομη μια φορα τους δανειστες,λεγοντας πως μεγαλη μεριδα της κυβερνησης ειναι υπερ της ρηξης.
Απο την αλλη,οι Κυβερνητικοι υπερμαχοι της ρηξης, διαχωριζουν απο τωρα τη θεση τους για το πως θα κινηθουν απο εδω και περα και σε περιπτωση που ο Συριζα παρει τελικα αντιλαικα μετρα μεσω της "συμφωνιας" που παλευει να πετυχει με τους δανειστες...αφηνοντας ανοιχτο το ενδεχομενο μη ψηφισης της συμφωνιας αλλα και της μετ'επειτα αποχωρησης τους απο τη κυβερνηση και ισως την ενδεχομενη δημιουργια νεου κομματος.
Περιεργοι καιροι...Η ιστορια γραφει για ολους...και ελπιζουμε η αριστερα να μεινει ενωμενη...χωρις φυσικα να παρει μετρα κατα του κοσμου...και φυσικα χωρις να κανει πισω ή να αναβαλει το προγραμμα για το οποιο εκλεχθηκε.
ΠΡΕΖΑ TV
15-6-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: