Πέμπτη, Μαΐου 21, 2015

ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ: ΌΛΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ-ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ-Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙ...

Στα όσα γράφτηκαν περί αντιπαράθεσης του προεδρείου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ με την κυβέρνηση, αλλά και την πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, αναφέρεται με ανακοινωσή του το προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Το προεδρείο ασκεί κριτική σε μερίδα των ΜΜΕ, τα οποία -όπως αναφέρει- «επικεντρώνει σε διάφορες δήθεν αποκαλυπτικές ειδήσεις, που επιχειρούν να προβάλουν ένα κλίμα αντιπαράθεσης μεταξύ της κυβέρνησης, του προεδρείου της ΚΟ και της προέδρου της Βουλής, γύρω από ζητήματα της επικαιρότητας.»


Και καταλήγει: «Το προεδρείο της ΚΟ δηλώνει κατηγορηματικά προς πάσα κατεύθυνση ότι με βάση τους διακριτούς ρόλους του κάθε επιπέδου αγωνιζόμαστε όλοι σταθερά για την απαλλαγή της χώρας και του λαού μας από τις καταστροφικές πολιτικές των μνημονίων».

Σε αντίστοιχη διάψευση είχε προχωρήσει την Τετάρτη και η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Σε επικοινωνία της με το MEGA η πρόεδρος της Βουλής είπε ότι δεν έχουν βάση οι πληροφορίες περί τεταμένης ατμόσφαιρας σε πρόσφατη συνεδρίαση, ενώ και κυβερνητικές πηγές υποστήριξαν ότι δεν υπάρχει δυσαρέσκεια για την ίδια.  in.gr
ΠΡΕΖΑ TV
21-5-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: