Κυριακή, Μαΐου 03, 2015

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΧΩΝΙ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ: ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ Ν/Σ ΠΑΠΠΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ!

ΞΕΧΑΣΤΕ τα κανάλια που ξέρατε. Μέσα στο Μάιο κατατίθεται προς ψήφιση το νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες και τότε... όλα αλλάζουν!
Νέοι παίκτες αναµένεται να κάνουν την είσοδό τους στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, νέα κανάλια θα µπουν στον ανταγωνισµό, η διαφηµιστική πίτα θα αναδιαρθρωθεί, στεγανά στη χρηµατοδότηση –αναγκαστικά- θα σπάσουν, θα εφαρµοστούν επιτέλους οι κανόνες, και συνολικά η τηλεόραση θα αλλάξει ριζικά.

Αυτό φέρνει η νέα συγκυβέρνηση. Καλό ή κακό;

ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑΡΑΞΟΥΝ... ΣΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ

Aκόµα δεν κόπασε ο ντόρος από το νοµοσχέδιο της ΕΡΤ, που οι µνηµονιακοί προεξοφλούσαν ότι θα µπλοκαριστεί από τους δανειστές, και ο υπουργός Επικρατείας ετοιµάζεται για το νέο –οριστικό αυτή τη φορά- χτύπηµα στους καναλάρχες της χώρας.

Αφού τους ζήτησε αναδροµικά τα 40 εκατ. ευρώ, που η προηγούµενη κυβέρνηση είχε ξεχάσει να τους ζητήσει, από τα τέλη χρήσης συχνοτήτων (και ενώ έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα για τα δάνεια που έλαβαν µέσα στην κρίση µεγάλοι µιντιακοί όµιλοι της χώρας) µέσα στο Μάη ο υπουργός Επικρατείας φέρνει στη Βουλή και το νοµοσχέδιο για την αδειοδότηση των καναλιών.

Για να δοθεί επιτέλους ένα ΤΕΛΟΣ στο καθεστώς των προσωρινών αδειών, που υπήρξε το απαύγασµα της σύγχρονης ελληνικής διαπλοκής. Και για αυτόν ακριβώς το λόγο, θα γράψει ιστορία στην Ελλάδα. Ο νόµος, φυσικά, θα αφορά σε όλες τις τηλεοπτικές άδειες και θα υπάρχει σχετική κατηγοριοποίηση ανάλογα µε την εµβέλεια (εθνική και περιφερειακή), καθώς και ανά κατηγορία προγράµµατος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ Στο ΧΩΝΙ 
ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΕΔΩ 
http://www.toxwni.gr/xoni-apokleistika/periexomena-ekdosis/item/51680-apokleistika-sto-xoni-ta-vasika-simeia-tou-n-s-pappa-gia-tis-tileoptikes-adeies
ΠΡΕΖΑ TV
3-5-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: