Σάββατο, Μαΐου 16, 2015

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΧΩΝΙ: ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ: ΑΝΑΠΤΥΞΗ Η ΡΗΞΗ!

Είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ ότι το μνημόνιο υπονόμευσε την ανάπτυξη και πως, σήμερα, η Ελλάδα και οι εταίροι μπορούν να κινηθούν μόνο προς το δρόμο μιας συμφωνίας που δε θα παραβιάζει τις κόκκινες γραμμές της χώρας μας:
- χαμηλά πρωτογενή πλεονάσματα για τα επόμενα δύο χρόνια,
- όχι νέες περικοπές μισθών και συντάξεων,
- αναδιάρθρωση του δημόσιου χρέους,
- προστασία του εργαζόμενου!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ Στο ΧΩΝΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 

Ο ΚΥΡΙΟΣ... ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ: Ο Γ. Στουρνάρας θέλει να γίνει ο νέος (δοτός) Λ. Παπαδήμος!

Αυτός είναι Έλληνας; Αυτός είναι πατριώτης; Υπονομεύει την κυβέρνηση και τη διαπραγμάτευση. Για να γίνει (δοτός) πρωθυπουργός. Δεν είμαστε προτεκτοράτο, Γιάννη!
 Ποιος έχασε το φιλότιµο για να το βρει ο Γιάννης Στουρνάρας; 

Μπορεί ο κεντρικός τραπεζίτης µίας χώρας να υπονοµεύει το έργο της κυβέρνησης; Είναι δυνατόν ο ίδιος να ναρκοθετεί την πορεία µίας κυρίαρχης χώρας, η οποία, αν και στενάζει κάτω από το βάρος σφοδρής οικονοµικής κρίσης, αναζητά διέξοδο µε κοινωνική δικαιοσύνη και εθνική υπερηφάνεια; 


Είναι δυνατόν ο κεντρικός τραπεζίτης ενός κυρίαρχου κράτους να αποπειράται να χρησιµοποιήσει την Κεντρική Τράπεζα ως όχηµα και εργαλείο για την αποσταθεροποίηση του πολιτικού σκηνικού, την ανατροπή της κυβέρνησης και την επιβολή τεχνοκρατικού δοτού κυβερνητικού σχήµατος;

Στην Ελλάδα του 2015, ναι. Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας, ο απόλυτος εκφραστής της µνηµονιακής στρατηγικής, που υλοποιήθηκε τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, ένας από τους ευπατρίδες των τραπεζών και της τραπεζοκρατίας σε ευρωπαϊκό επίπεδο κι ένας εκ των φυσικών διαδόχων στην ιεραρχία του λεγόµενου «συστήµατος Σηµίτη», απεργάζεται σενάρια και καταστρώνει τα σχέδιά του!


ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΕΔΩ
http://www.toxwni.gr/xoni-apokleistika/item/53930-telesigrafo-tis-kyvernisis-stous-daneistes-anaptyksi-i-riksi
ΠΡΕΖΑ TV
16-5-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: