Τετάρτη, Μαΐου 20, 2015

AVEC LES GRECS: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΜΑΪΟΥ

«Η αλληλεγγύη των ευρωπαϊκών λαών δίνει ένα διαπραγματευτικό όπλο στην ελληνική κυβέρνηση», τονίζει σε μήνυμά του ο Β. Γούλας, συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ Παρισιού. Συγκέντρωση στην Πλας ντε λα Ρεπουμπλικ την Τετάρτη 20 Μαϊου στις 18.30


Δεδομένου της κρισιμότητας των επόμενων ημερών, εν αναμονή της συνοδού κορυφής στην Ρίγα της Λετονίας  και με αφορμή το κάλεσμα του Γραμματέα της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Τάσου Κορωνάκη, προς τα κόμματα, συνδικάτα και κοινωνικά κινήματα της Ευρώπης για συμπαράσταση στη σκληρή διαπραγματευτική προσπάθεια της κυβέρνησης, η συλλογικότητα  "avec les grecs " που συγκεντρώνει γαλλικά κόμματα, συνδικάτα και κινήματα καλεί  σε μια συγκέντρωση αλληλεγγύης στα δίκαια αιτήματα του ελληνικού λαού  Eκφράζουν επίσης την δυσαρέσκεια τους για το γεγονός ότι η γαλλική κυβέρνηση δεν έχει πάρει μια ξεκάθαρη θέση ,καλούν τον πρόεδρο Ολάντ να εγκαταλείψει την εμμονή του στην λιτότητα και να στηρίξει  την ελληνική κυβέρνηση στις διαπραγματεύσεις.

Η ελληνική φωνή ακούγεται μετά από χρόνια στην Ευρώπη, προβάλλοντας μια αξιόπιστη και ρεαλιστική λύση για την Ελλάδα και την Ευρώπη, μια λύση που οδηγεί στην έξοδο από την κρίση στη βάση της εξυπηρέτησης των κοινωνικών αναγκών.Για πρώτη φορά τα τελευταία  χρόνια η Ελλάδα μετατρέπεται σε θετικό πρωταγωνιστή των εξελίξεων.

 Οι΄Ελληνες της Γαλλίας, οι εργαζόμενοι,  οι φοιτητές, η ομογένεια να δώσουν το βροντερό παρών. Η επιτυχία της συγκέντρωσης αυτής έχει μεγάλη σημασία γιατί η αλληλεγγύη των ευρωπαϊκών λαών δίνει ένα διαπραγματευτικό  όπλο στην ελληνική κυβέρνηση, ένα επιχείρημα ώστε να αντικρούσει τους εκβιασμούς των δανειστών στην διαπραγμάτευση και να υπερασπιστεί τις κόκκινες γραμμές που έχει θέσει και την ξεκάθαρη εντολή του Ελληνικού λαού ,να τελειώνουμε με την λιτότητα και τα μνημόνια.

 Από το Παρίσι μέχρι την Αθήνα είναι η στιγμή να μπουν οι λαοί και τα κινήματα στο προσκήνιο .ξεκινώντας από την Πλας ντε λα Ρεπουμπλικ την Τετάρτη 20 Μαϊού στις 18.30

"Με τους ΄Ελληνες" αλλάζουμε την Ευρώπη

Ενάντια στην λιτότητα ,για την δημοκρατία

 http://left.gr/

ΠΡΕΖΑ TV
20-5-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: