Τετάρτη, Απριλίου 01, 2015

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: ΕΠΤΑ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΣΕ 2 ΝΕΟΝΑΖΙ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ

Το δικαστήριο έτρεψε την κατηγορία της απρόκλητης σωματικής βλάβης σε απλή, ενώ τα αδικήματα της απειλής και της εξύβρισης που περιλαμβάνονταν στο κατηγορητήριο είχαν παραγραφεί.
  Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα jailgoldendawn.com:


Καταδικάστηκαν σε 7 μήνες φυλάκισης με τριετή ανατολή από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά οι νεοναζί Αποστόλου και Σαλούφας για απλή σωματική βλάβη από κοινού σε μέλη της Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας Πειραιά στις 15/9/2012. Το δικαστήριο έτρεψε την κατηγορία της απρόκλητης σωματικής βλάβης σε απλή, ενώ τα αδικήματα της απειλής και της εξύβρισης που περιλαμβάνονταν στο κατηγορητήριο είχαν παραγραφεί.

Η επίθεση στα μέλη της Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας είναι μία από τις περίπου 100 συσχετισμένες δικογραφίες που περιλαμβάνονται στη μεγάλη δικογραφία για την εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή, ενώ ο Αποστόλου είναι κατηγορούμενος ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων και για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση, εκβίαση, κλπ.

Θυμίζουμε ότι ο Αποστόλου έχει δηλώσει στρατολογητής του Ρουπακιά στα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια, ενώ ο Σαλούφας ήταν σωματοφύλακας του βουλευτή Κούζηλου και συμμετείχε ενεργά στην επίθεση στο στέκι Ρεσάλτο.


ΠΡΕΖΑ TV
1-4-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: