Τετάρτη, Μαρτίου 04, 2015

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΤΕΛΙΡΙΟ ΣΑΜΑΡΑ

Η απελευθέρωση όλων των κρατούμενων μεταναστών που βρίσκονται μέσα στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και τα αστυνομικά τμήματα μετά τις ρατσιστικές επιχειρήσεις σκούπα της ΕΛΑΣ επί συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ είναι η μόνη λύση για να μπει τέλος στις ρατσιστικές πολιτικές που μας κληρονόμησαν Σαμαράς και Βενιζέλος. Είναι οι πολιτικές που έστρωσαν το δρόμο στους νεοναζί της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι έστειλαν τα τάγματα εφόδου στις γειτονιές για να σπείρουν το τρόμο με δολοφονίες και μαχαιρώματα μεταναστών.

Τέσσερις νεκρούς είχαμε το τελευταίο μήνα στην Αμυγδαλέζα και τα αστυνομικά τμήματα στο βωμό αυτής της άθλιας πολιτικής εξόντωσης ανθρώπων για τους οποίους η προσπάθεια να έρθουν στην Ευρώπη για να γλιτώσουν από το θάνατο, τις βόμβες και τις καταστροφές βαφτίζεται έγκλημα.


Οι υστερικές ρατσιστικές κραυγές του Σαμαρά για δήθεν άνοιγμα των κέντρων κράτησης είναι μια άθλια πίεση για συνέχεια στη δολοφονική πολιτική των στρατοπέδων συγκέντρωσης, κάλυψη όλων των εγκληματικών ρατσιστικών συμπεριφορών των αστυνομικών οργάνων, με τους βασανισμούς και τη κακομεταχείριση σε βάρος κρατουμένων και κλείσιμο του ματιού στους ομόσταυλους ακροδεξιούς της δεξιάς πολυκατοικίας.

Επαναφέρει τα ρατσιστικά ψέματα για να συνεχίσουν να μετατρέπονται οι μετανάστες σε αποδιοπομπαίους τράγους για τις πολιτικές λιτότητας, φτώχειας και ανεργίας που σπέρνουν τη απόγνωση. Είναι οι πολιτικές που γέννησαν τις Μανωλάδες, την άγρια εργοδοτική τρομοκρατία σε βάρος των εργατών για να μεγαλώνουν τα κέρδη τους ακόμη κα με αίμα.

Αγωνιζόμαστε για να ξηλωθούν οι πολιτικές της λιτότητας και των μνημονίων και για αυτό ξηλώσαμε τη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Η νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει δικαίωμα να στρέψει τη πλάτη στο αντιρατσιστικό και αντιφασιστικό κίνημα.

Είναι ώρα χωρίς παλινωδίες και υποχωρήσεις να τελειώνουμε με τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και να ανοίξει η διαδικασία για να πάρουν χαρτιά όλοι οι μετανάστες και οι πρόσφυγες. Ο φράχτης στον Έβρο είναι κατάλοιπο της ρατσιστικής Ευρώπης φρούριο, όπως και η FRONTEX. Δεν θέλουμε άλλες γυναίκες και παιδιά πνιγμένα στα χέρια των δουλεμπόρων που τους θρέφουν οι ρατσιστικοί νόμοι.

Είναι ώρα ο υπουργός Γ.Πανούσης να σταματήσει τις παλινωδίες με το ανοιγοκλείσμο των στρατοπέδων συγκέντρωσης. Όχι παιχνίδια «ασφάλειας» στις πλάτες των μεταναστών. Ασφάλεια σημαίνει δουλειά για όλους τους ανέργους, πρόσβαση στην υγεία και την παιδεία και όχι συνέχιση της λιτότητας.

Γι αυτό καλούμε σε μαζική συμμετοχή στα αντιρατσιστικά και αντιφασιστικά συλλαλητήρια στις 21 Μάρτη, στην Αθήνα στην Ομόνοια στις 2μμ και στη συναυλία στο Σύνταγμα στις 4μμ, στη Θεσσαλονίκη στο Άγαλμα Βενιζέλου στις 1μμ, στα Χανιά στη Πλατεία Αγοράς στις 1μμ και στη Πάτρα στη Πλατεία Γεωργίου στις 11πμ.   http://www.antiracismfascism.org/
ΠΡΕΖΑ TV
4-3-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: