Κυριακή, Φεβρουαρίου 22, 2015

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΧΩΝΙ: 60 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ «ΒΟΥΤΗΞΕ» Ο ΡΑΙΧΕΝΜΠΑΧ ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΠΑ ΜΑΣ!

Πως ο υφυπουργός, Τέρενς Κουίκ, πέταξε έξω τον άνθρωπο του Ράιχενμπχ, που είχε το θράσος να συγκαλέσει σύσκεψη διευθυνυών του υπουργείου χωρίς να ρωτήσει κανέναν!
Τέλη Ιανουαρίου 2015. Βασιλίσσης Σοφίας 15, στο κέντρο της Αθήνας. Στο κτίριο του υπουργείου Επικρατείας. ∆εν έχουν περάσει παρά λίγα εικοσιτετράωρα από τον εκλογικό θρίαµβο των αντιµνηµονιακών δυνάµεων. 
Η νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-Ανεξαρτήτων Ελλήνων έχει µόλις ανακοινωθεί και ο καινούριος υφυπουργός Επικρατείας για το Συντονισµό του Κυβερνητικού Εργου, Τέρενς Κουίκ, µπαίνει για δεύτερη µέρα στο γραφείο του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Στο ΧΩΝΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ  
..................................

ΤΑ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ, Η ΛΑΡΚΟ και η... ΑΠΙΣΤΙΑ: Παγίδα θανάτου για 1.100 ελληνικές οικογένειες!
Η ΔΕΗ σπρώχνει την κρατική βιομηχανία νικελίου ΛΑΡΚΟ στο λουκέτο και 1.100 Έλληνες στην ανεργία.
Το ΧΩΝΙ αποκαλύπτει τις επιστολές που ξεμπροστιάζουν το σχέδιο των δανειστών να κλείσουν την ελληνική βιομηχανία, προς όφελος των ξένων ανταγωνιστών της.
Στις 6 Οκτωβρίου 2013 Το ΧΩΝΙ αποκάλυπτε το αιµοδιψές σχέδιο της τρόικας για ξεπούληµα της ∆ΕΗ και «γρήγορο θάνατο» 120.000 Ελλήνων.
Η εφηµερίδα έφερε στη δηµοσιότητα επιστολή του επικεφαλής της ∆ΕΗ, Αρθούρου Ζερβού, προς τον υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιµατικής Αλλαγής, στην οποία -ούτε λίγο, ούτε πολύ- ευχόταν να κλείσουν δεκάδες ενεργοβόρες ελληνικές βιοµηχανίες, ώστε να αυξηθούν τα κέρδη της ∆ηµόσιας Εταιρείας Ηλεκτρισµού (σ.σ. και, βέβαια, να είναι ευκολότερο το ξεπούληµά της).
Η τρόικα µας τελείωσε στις 25 Ιανουαρίου 2015, ωστόσο φαίνεται πως ο κ. Ζερβός δεν το έχει καταλάβει ακόµη. Για µια ακόµη φορά, η υπό τον ίδιο διοίκηση της ∆ΕΗ στυλώνει τα πόδια και δροµολογεί καταστάσεις, που απειλούν να τινάξουν στον αέρα τη βιοµηχανία νικελίου ΛΑΡΚΟ και τους 1.100 εργαζοµένους της. Κι αυτό θα είναι µόνο η αρχή...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ Στο ΧΩΝΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

..................................................


Ν. Παππάς Στο ΧΩΝΙ αμέσως μετά το Eurogroup: «Ας συγκρίνει ο λαός το mail του Χαρδούβελη με αυτά που πετύχαμε»
Ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, έκανε την πρώτη του δήλωση για το αποτέλεσμα του Eurogroup Στο ΧΩΝΙ της Κυριακής!
Παρασκευή, ώρα 22.38: «Ας συγκρίνει ο λαός το mail του Χαρδούβελη με αυτά που πετύχαμε»!
Η ελληνική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ απόφασισε να κοιτάξει στα μάτια τον Γερμανό και όχι στα παπούτσια όπως οι προηγούμενοι.
Η Γερμανία έμεινε μόνη της. Και έχασε!
.......................................................

100 ΔΟΣΕΙΣ - ΧΡΗΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ: 100% διαγραφή προσαυξήσεων, 50% μείωση οφειλών!
Χωρίς όρια η ένταξη στη νέα ρύθμιση που πραγματικά προσφέρει ΑΝΑΣΑ σε νοικοκυριά και επιχειρηματίες.
∆ραστικό κούρεµα των ληξιπρόθεσµων οφειλών προς το ∆ηµόσιο και µεγάλες ευκολίες αποπληρωµής προβλέπει το νέο νοµοσχέδιο της κυβέρνησης
Την ερχόµενη βδοµάδα θα κατατεθεί στη Βουλή το νοµοσχέδιο-ανάσα για τους φορολογούµενους που αφορά στις ληξιπρόθεσµες οφειλές προς το δηµόσιο και τα ασφαλιστικά ταµεία.
..................................................

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Δημήτρης Στρατούλης: «Κριτήριο τα συμφέροντα του λαού και της πατρίδας»
Σε «ευφάνταστα σενάρια» αποδίδει - μιλώντας Στο ΧΩΝΙ - τα περί πιθανής αδυναμίας καταβολής συντάξεων ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, αφού - κατά τον ίδιο - «είναι εξασφαλισμένο ακόμη και το τελευταίο ευρώ».
«Οι πολίτες δεν µας έδωσαν "λευκή επιταγή". Αντιθέτως, απαιτούν περισσότερα έργα και λιγότερα λόγια», επισηµαίνει Στο ΧΩΝΙ ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, ∆ηµήτρης Στρατούλης, ο οποίος είναι από τα µέλη της κυβέρνησης που έχουν σηκώσει ήδη µανίκια, καταργώντας σειρά µνηµονιακών νοµοθετηµάτων.
Αναφερόµενος, µάλιστα, στις διαπραγµατεύσεις µε τους εταίρους µας υπογραµµίζει πως «η κυβέρνηση δεν δέχεται ρυθµίσεις που θα παρατείνουν το µνηµόνιο. Είµαστε αποφασισµένοι να συνεχίσουµε, χωρίς να δεχθούµε επέκταση, τροποποίηση ή σχέδιο που παραπέµπει στα παλιά µνηµόνια».
..................................

ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΔΩ
http://www.toxwni.gr/xoni-apokleistika/periexomena-ekdosis/item/40965-tou-pirame-ta-sovraka 

ΠΡΕΖΑ TV
22-2-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: