Παρασκευή, Δεκεμβρίου 19, 2014

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΑΠΟ ΝΔ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ,ΚΑΜΜΕΝΟΥ,ΤΣΙΠΡΑ

Μέσα στον πανικό από τις καταγγελίες του Π. Χαϊκάλη για την απόπειρα δωροδοκίας του από τον φερόμενο ως «μεσάζοντα» Γ. Αποστολόπουλο, η ΝΔ δημοσιεύει φωτογραφίες του πρώην συνεργάτη του Π. Καμμένου σε συνάντηση αντιπρoσωπείας των ΑΝΕΛ με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.O Γιώργος Αποστολόπουλος, που «φωτογραφίζεται» ως ο μεσάζων που έκανε την πρόταση στον Π. Χαϊκάλη, έναντι χρημάτων, να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, την εποχή που τραβήχτηκε η φωτογραφία ήταν στενός συνεργάτης του Πάνου Καμμένου και συμμετείχε σε συνάντηση του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.
Η φωτογραφία απλώς αποδεικνύει την αναφορά του Π. Καμμένου ότι ο άνθρωπος που προσπάθησε να δωροδοκήσει τον Χαϊκάλη είναι πρώην σύμβουλος του Πάνου Καμμένου και προέρχεται από τον τραπεζικό-οικονομικό τομέα.Ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος είπε ότι το όνομα του εν λόγω προσώπου δεν υπήρχε στις επίσημες καταθέσεις για να διασφαλιστεί το απόρρητο και να συλληφθεί επ' αυτοφώρω. Το όνομα δόθηκε όμως από την πρώτη στιγμή στην ασφάλεια -όπως είπε ο κ. Χαϊκάλης- και περίμενε τις διαδικασίες που ακολούθησαν.

Ο κ. Καμμένος είπε ότι η συνομιλία με το πρόσωπο που φέρεται να πρότεινε το χρηματισμό στον κ. Χαϊκάλη έγινε με κάμερα-ρολόι. Υπήρξε δεύτερη συνάντηση, διάρκειας περίπου 15 λεπτών. Το υλικό της καταγραφής δόθηκε στην Εισαγγελία.

«Υπάρχουν συγκλονιστικά στοιχεία μέσα σε αυτό το διάλογο όπου ο μεσάζων αναφέρει ότι μπορεί να δώσει τις 700.000 ευρώ άμεσα» ανέφερε ο κ. Καμμένος, λέγοντας ότι κάποια από τα μετρητά που υποσχέθηκαν στον Χαϊκάλη μπορεί να ήταν χτυπημένα «ίσως και απ' την απαγωγή Παναγόπουλου».
λεφτ

ΠΡΕΖΑ TV
19-12-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: