Παρασκευή, Δεκεμβρίου 19, 2014

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ

«Θέλω να είμαι αισιόδοξος. Διότι η επόμενη χρονιά θα φέρει τη δημοκρατία, τη λαϊκή κυριαρχία και την αξιοπρέπεια. Δεν θα έχουμε απλά εναλλαγή στη διακυβέρνηση του τόπου. Θα τελειώσει το καθεστώς της φαυλότητας, το καθεστώς της διαφθοράς, το καθεστώς της διαπλοκής. Θα περάσουμε βεβαίως δύσκολες στιγμές, διότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια υπαρκτή και μεγάλη οικονομική κρίση, αλλά με το κεφάλι ψηλά και με το μυαλό μας στην αξιοπρέπεια του πολίτη, του αδύναμου, που χειμάζεται, είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρουμε. Πρέπει να πιστέψουμε στις δυνατότητές μας. Και πρέπει να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη του πολίτη στο πολιτικό σύστημα και στην πολιτική»


Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, αμέσως μετά από συνάντηση που είχε με την περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, με αφορμή την πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής να συνδέσει το ρεύμα σε τετραμελείς οικογένειες που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.

«Εμείς τις δεσμεύσεις μας θα τις κάνουμε πράξη και σήμερα εδώ η επίσκεψή μου έρχεται αυτό να σηματοδοτήσει. Ότι υπάρχει δυνατότητα, παρά τις δυσκολίες, για μια διαφορετική πολιτική δίπλα στον πολίτη και στις ανάγκες του» πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας, συμπληρώνοντας: «Θέλω να επαναλάβω, δέσμευση της νέας διακυβέρνησης του τόπου θα είναι η αντιμετώπιση των πληγών του μνημονίου κι αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο». 

Ερωτηθείς για τις καταγγελίες του βουλευτή των ΑΝΕΛ Παύλου Χαϊκάλη, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχολίασε ότι η πρώτη του εντύπωση είναι ότι «οι καταγγελίες είναι σοβαρές», αλλά πρόσθεσε ότι θα πρέπει να δει τα στοιχεία και τι θα πει σχετικά με το θέμα η Δικαιοσύνη.  
IN.GR
ΠΡΕΖΑ TV
19-12-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: