Τρίτη, Νοεμβρίου 25, 2014

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ Η ΑΡΕΤΗ ΤΖΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ...ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ..

Με ψήφους 3 - 2 το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων αποφάσισε την αποφυλάκιση της Αρετής Τσοχατζοπούλου, κάνοντας δεκτή την πρόταση των εισαγγελέων.

Οι εισαγγελικοί λειτουργοί έκριναν ότι η κόρη του Ακη Τσοχατζόπουλου έχει εκτίσει μεγάλο μέρος της ποινής της κι έχει επιστρέψει στο Δημόσιο επίδικα ακίνητα, ενώ θεωρούν ότι η αποφυλάκισή της κρίνεται αναγκαία λόγω του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει το μικρότερο από τα τρία παιδιά της, τα οποία ζουν με μια οικιακή βοηθό και την ηλικιωμένη άρρωστη μητέρα της.


Στην Αρετή Τσοχατζοπούλου επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εγγύηση 30.000 ευρώ, ενώ είναι υποχρεωμένη να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της δύο φορές τον μήνα.

Παραμένει στο Δρομοκαΐτειο η Βίκυ Σταμάτη

Αντιθέτως, το δικαστήριο έκανε ομόφωνα αποδεκτή την πρόταση των εισαγγελέων να συνεχιστεί ο εγκλεισμός της Βίκυς Σταμάτη. Οι εισαγγελείς κρίνουν ότι τα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που επικαλείται αντιμετωπίζονται καλύτερα στο Δρομοκαΐτειο, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενη εδώ και αρκετούς μήνες.

Αναφερόμενοι στο ανήλικο παιδί τους θεωρούν ότι έχει τη σωστή φροντίδα τόσο από τους γονείς της κατηγορουμένης, όσο και από τον αδελφό της. in.gr

ΠΡΕΖΑ TV
25-11-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: