Τετάρτη, Οκτωβρίου 29, 2014

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΙΜ (WIND): ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ

Πρόσφατα ενημερωθήκαμε ότι την Κυριακή 2/11/14 τα καταστήματα Wind θα είναι ανοικτά. Σας καλούμε να αποσύρετε άμεσα αυτήν την απόφαση. Απαιτούμε τα καταστήματα Wind να παραμένουν κλειστά τις Κυριακές. Αναγνωρίζουμε ότι η σχετική υπουργική απόφαση σας δίνει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να προχωρήσετε σε περαιτέρω ελαστικοποίηση των σχέσεων εργασίας και επέκταση αυτών σε όλα τα τμήματα της εταιρίας (σε όσα δεν υφίσταται η εργασία κατά τις αργίες).
Είναι επίσης δεδομένο ότι το κέρδος στο οποίο στοχεύετε, σε ένα περιβάλλον με εκατομμύρια ανέργων, απλήρωτων εργαζομένων, χαμηλόμισθων και χαμηλοσυνταξιούχων, θα προέλθει από την εκμηδένιση του εργασιακού κόστους και της εκμετάλλευσης των εργαζομένων, και όχι από την καταναλωτική κίνηση.   Το σωματείο μας όμως θα σταθεί εμπόδιο σε τέτοιου είδους πολιτικές και μεθοδεύσεις που παρακάμπτουν την συλλογική μας σύμβαση και καταστρατηγούν στοιχειώδη δικαιώματα.   Απαιτούμε την άμεση ανάκληση της απόφασης για την κατάργηση της Κυριακάτικης Αργίας.   Αναμένουμε τη γραπτή σας απάντηση σχετικά με τα ανωτέρω.  


ΠΡΕΖΑ TV
29-10-2014

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ. ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΙΟ ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑΚΙΑ 20ΧΡΟΝΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ -Χ- ΚΩΛΟΓΥΦΤΕ?