Παρασκευή, Οκτωβρίου 31, 2014

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300.000 ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ-ΣΕ ΚΑΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ

Περισσότεροι από 300.000 φορολογούμενοι έχουν υποβάλει αίτηση μέσα στο σύστημα της ΓΓΠΣ για την επιδότηση των 28 λεπτών ανά λίτρο πετρελαίου θέρμανσης.

Εκατοντάδες χιλιάδες φορολογούμενοι έχουν υποβάλει αίτηση για τη χορήγηση επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης, μέσω της ειδικής ιστοσελίδας της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, κατά τις δύο πρώτες εβδομάδες λειτουργίας της.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών, μέχρι την Πέμπτη είχαν υποβληθεί στην ηλεκτρονική εφαρμογή 306.089 αιτήσεις φορολογούμενων, εκ των οποίων οι 282.172 έχουν πάρει ήδη έγκριση από το ΚΕΠΥΟ για να λάβουν μέσα στο επόμενο 15νθήμερο την προκαταβολή του 25% από το επίδομα που δικαιούνται.


Παράλληλα, όπως σημειώνει το υπουργείο Οικονομικών, οι αιτήσεις για το επίδομα πετρελαίου θα μπορούν να υποβάλλονται και μέσα από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών, ενώ η πληρωμή του θα γίνεται μέσω τράπεζας. Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως τα ποσά που δικαιούνται οι φορολογούμενοι δεν συμψηφίζονται με χρέη στο Δημόσιο.

Εφημερίδα των Συντακτών   

ΠΡΕΖΑ TV
31-10-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: