Πέμπτη, Οκτωβρίου 23, 2014

ΚΡΗΤΗ: ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΦΩΣ 21 ΖΩΑ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ - ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ

Απίστευτες εικόνες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από το Ηράκλειο της Κρήτης, όπου Γερμανίδα διατηρούσε ένα σκοτεινό κολαστήριο ζώων εντός της οικίας της. Συγκεκριμένα, «φιλοξενούσε» 21 ζώα, τα οποία βρέθηκαν υποσιτισμένα και σε άθλια κατάσταση. Η Γερμανίδα μεταφέρθηκε στην Ψυχιατρική Κλινική του ΠΑΓΝΗ.

Η απίστευτη ιστορία ξετυλίχθηκε το βράδυ της Τρίτης, όταν η Γερμανίδα σε κατάσταση σοκ πέταξε στο δρόμο ένα από τα σκυλιά που είχε μέσα στο σπίτι της. Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από κάποιον περαστικό, ο οποίος ενημέρωσε τις αρχές και το σωματείο «Ζωόφιλη Δράση».


Όταν οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν στο σημείο, εκτός από το σκυλί που ψυχορραγούσε στο δρόμο, αντίκρισαν δεκάδες σκελετωμένα ζώα εντός της οικίας, ανάμεσα σε στοιβαγμένα αντικείμενα και ακαθαρσίες. Όλα αυτά μέσα σε ένα σκοτεινό-μωβ σκηνικό, καθώς ο μόνος φωτισμός του σπιτιού ήταν δύο ειδικές εντομοαπωθητικές λάμπες.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, παρουσία του πταισματοδίκη που εκτελούσε χρέη εισαγγελέα, αστυνομικοί του Β' Α.Τ. Ηρακλείου και μέλη του σωματείου «Ζωόφιλη Δράση», μπήκαν εντός της οικίας και περισυνέλεξαν συνολικά 7 σκυλιά, 9 γάτες, 2 κότες, 1 κουνέλι και ένα παραδείσιο πουλί.

Η γραμματέας του σωματείου «Ζωόφιλη Δράση», Καλλιόπη Μαραβελάκη, ήταν ανάμεσα στα άτομα που έβγαλαν τα σκελετωμένα ζώα από αυτή τη τρώγλη, όπως η ίδια χαρακτήρισε την οικία της Γερμανίδας μιλώντας στο in.gr.

«Μπήκαμε μέσα σε μία σκοτεινή τρώγλη με μωβ φωτισμό, όπου τα παράθυρα ήταν κλειστά κατά τη διάρκεια όλης της μέρας, αφού στην συγκεκριμένη γυναίκα δεν άρεσε το φως. Τα ζώα ζούσαν κάτω από άθλιες συνθήκες, ενώ το σκυλί που πέταξε στο δρόμο η Γερμανίδα συλλέκτρια εν τέλει απεβίωσε» δήλωσε η κ. Μαραβελάκη.


Άγγελος Προβολισιάνος  in.gr

ΠΡΕΖΑ TV
23-10-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: