Τρίτη, Σεπτεμβρίου 16, 2014

ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ROMEO...ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ...

Έφοδο στο νυχτερινό μαγαζί «Romeo» πραγματοποίησαν τα ξημερώματα της Κυριακής οι αρχές καταγράφοντας σωρεία φορολογικών παρεμβάσεων. Δύο άτομα, ένας 57χρονος «προσωρινά υπεύθυνος» στο μαγαζί, και ένας 39χρονος, υπεύθυνος του χώρου στάθμευσης της επιχείρησης, συνελήφθησαν. Αναζητείται ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.


Όπως διαπιστώθηκε από τον έλεγχο το κατάστημα δεν είχε κόψει αποδείξεις, ενώ ο χώρος στάθμευσης λειτουργούσε χωρίς άδεια. Επίσης διαπιστώθηκε και παράβαση της ασφαλιστικής νομοθεσίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, το κλιμάκιο των αστυνομικών της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, που πραγματοποίησε τον έλεγχο, διαπίστωσε τη μη έκδοση, σε 133  περιπτώσεις, των προβλεπόμενων φορολογικών στοιχείων, συνολικής αξίας 1.330 ευρώ.

Επίσης ο χώρος στάθμευσης, έξω από το κέντρο, λειτουργούσε χωρίς άδεια, ενώ στο χώρο εργάζονταν υπάλληλοι της επιχείρησης, οι οποίοι εξυπηρετούσαν τους πελάτες του καταστήματος. Μάλιστα, οι υπάλληλοι διευκόλυναν τη στάθμευση οχημάτων των πελατών σε δημόσιο χώρο καθώς και στα πεζοδρόμια των οδών, που βρίσκονται γύρω από το νυκτερινό κέντρο, απαιτώντας το χρηματικό ποσό των 10 ευρώ σε 56 περιπτώσεις, χωρίς την έκδοση των προβλεπόμενων αποδείξεων, συνολικής αξίας 560 ευρώ.

Ακόμα διαπιστώθηκε παράβαση της εργατικής - ασφαλιστικής νομοθεσίας, καθώς στην επιχείρηση απασχολούνταν 36 εργαζόμενοι, πέραν του δηλωμένου ωραρίου τους, ενώ δύο από αυτούς είχαν εγγραφεί και σε διαφορετική - από τη δηλωθείσα ημέρα - στους πίνακες προσωπικού, που επεδείχθησαν στη διάρκεια των ελέγχων.

TVXS.GR

 ΠΡΕΖΑ TV
16-9-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: