Τρίτη, Σεπτεμβρίου 16, 2014

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ Ο ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ CHANNEL 4

Καταδικάστηκε ο Χρυσαυγίτης υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Αλέξανδρος Πλωμαρίτης με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο 927/1979 για προτροπή σε ρατσιστική βία - Είχε δώσει συνέντευξη στο Channel 4 και μιλούσε για επιθέσεις εναντίον μεταναστών

Ποινή φυλάκισης ενός έτους με αναστολή επέβαλε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο στον υποψήφιο βουλευτή της ΧΑ, Αλέξανδρο Πλωμαρίτη, για τα όσα είπε δημόσια σε καφενείο του Αγίου Παντελεήμονα σε βάρος μεταναστών μπροστά στην κάμερα του κινηματογραφιστή Κωνσταντίνου Γεωργούση.


Υιοθετώντας την συνήθη τακτική των στελεχών του νεοναζιστικού μορφώματος, ο Πλωμαρίτης αρνήθηκε κατά την απολογία του τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι έκανε πλάκα και ότι είχε ζητήσει απο τον Κώστα Γεωργούση να κλείσει την κάμερα.

Ο Πλωμαρίτης κρίθηκε ένοχος για παρακίνηση σε πράξεις βίας σύμφωνα με τον ρατσιστικό νόμο του 1979 και γι' αυτό οχρυσαυγίτης έπεσ...στα μαλακά. Ο Πλωμαρίτης καταδικάστηκε βάσει του παλιού νόμου γιατί εισήχθη σε δίκη πριν από την ψήφιση του νέου.

Όπως μπορείτε να ακούσετε και στο βίντεο, ο Πλωμαρίτης αποκαλεί τους μετανάστες «μιάσματα», «πρωτόγονους» και «υπάνθρωπους» και υπογραμμίζει ότι αυτοί είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ελλάδας το οποίο θα λυθεί μόνο όταν φύγουν από τη χώρα.

Οι σχετικές δηλώσεις του χρυσαυγίτη Πλωμαρίτη είχαν καταγραφεί από τον Κωνσταντίνο Γεωργούση, σπουδαστή στη βρετανική Εθνική Σχολή Κινηματογράφου και Τηλεόρασης, για το ντοκιμαντέρ του με τίτλο «The Cleaners», προσθέτει το Channel 4. 
http://left.gr/  
 ΠΡΕΖΑ TV
16-9-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: