Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 01, 2014

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ!!!

Μπορεί η Χρυσή Αυγή να καταγγέλλει σε κάθε ευκαιρία την οικογενειοκρατία, αλλά πρώτη, πρώτη, όπως φαίνεται την υπηρετεί η ίδια. Νέες πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο ακόμη αποσπασμένους συγγενείς του αρχηγού του νεοναζιστικού μορφώματος, Νίκου Μιχαλολιάκου, στη Χρυσή Αυγή.


Σύμφωνα με την εφημερίδα «Το Εθνος, πρόκειται για τον εκπαιδευτικό Μιχαήλ Μιχαλόλια και τον δημοτικό υπάλληλο Αθανάσιο Μιχαλόλια, που είναι και οι δύο πρώτα ξαδέρφια του αρχηγού.Με την είσοδο της ΧΑ στη Βουλή, άφησαν τις θέσεις τους στο 89ο Δημοτικό Σχολείο στον Νέο Κόσμο ο πρώτος και στη Διεύθυνση Πρασίνου και Κηποτεχνίας του Δήμου Αθηναίων ο δεύτερος και έπιασαν δουλειά στον κομματικό μηχανισμό του ξαδέλφου τους.

Με τους διορισμούς αυτούς, τα ρουσφέτια του αρχηγού της Χρυσής Αυγής φτάνουν πλέον τα επτά ενώ στο παιχνίδι των διορισμών έχουν μπει και βουλευτές της Χρυσής Αυγής οι οποίο έχουν διορίσει τις συζύγους τους στη Βουλή. Οπως έχει ξαναγραφτεί ο Νίκος Γερμενής διόρισε την σύζυγό του Ευγενία ως επιστημονική συνεργάτιδα του Γιάννη Λαγού ενώ η σύζυγος του Χρήστου Παππά διορίστηκε στο γραφείο της Ελένης Ζαρούλια. Ο Κασιδιάρης έχει στο γραφείο του τον ανιψιό του Νίκου Μιχαλολιάκου ενώ ο άλλος ανιψιός του δουλεύει στο γραφείο του Νίκου Μίχου.

 ΕΘΝΟΣ

 ΠΡΕΖΑ TV
1-9-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: