Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 01, 2014

ΚΕΕΡΦΑ:ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΕΣ, ΩΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΥΤΟ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ!

Στη ΔΕΘ στις 6 Σεπτέμβρη διαδηλώνουμε ενάντια στα μνημόνια της λιτότητας, της φτώχειας και του ρατσισμού. Μαζί με τους εργάτες Γής της Ν.Μανωλάδας
Αντιφασιστικός ξεσηκωμός στο ένα χρόνο από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα
Για να μπουν στη φυλακή οι νεοναζί εγκληματίες της Χρυσής Αυγής.
Η ΚΕΕΡΦΑ  χαιρετίζει τους αντιφασίστες και τις αντιφασίστριες που έδωσαν μαχητικό παρών στις κινητοποιήσεις στα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια όπου εκλέχτηκαν νεοναζί σύμβουλοι.
Η προκλητική απόφαση άδειας για την ορκωμοσία στους προφυλακισμένους νεοναζί  για την σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής  οργάνωσης μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, δείχνει ότι η κυβέρνηση και το σύστημα μεθοδεύουν να ρίξουν στα μαλακά τη συμμορία στην ίδια τη δίκη που ακόμη δεν έχουν ορίσει ημερομηνία. Πρόκειται για τους ίδιους κύκλους που προωθούν την αποφυλάκιση των νεοναζί με αλλαγή  του Ποινικού Κώδικα!


Η Αστυνομία του Κικίλια φρόντισε να στηρίξει τους λιγοστούς θλιβερούς νεοναζί που βρέθηκαν έξω από τις ορκωμοσίες. Στη Λάρισα τους διευκόλυνε να μπουν μέσα στο χώρο προκαλώντας την οργή των περιφερειακών συμβούλων της αριστεράς και την αποχώρηση τους. Στην Αθήνα, άφηναν τους νεοναζί να προκαλούν ακόμη και στην είσοδο ενώ τα ΜΑΤ περικύκλωσαν την αντιφασιστική πορεία της ΚΕΕΡΦΑ προς την Ομόνοια και τραυμάτισαν την φοιτήτρια Δ.Χριστοπούλου στο πόδι.

Η κυβέρνηση των Μπαλτάκων αποτελεί κίνδυνο για τις δημοκρατικές ελευθερίες όλων με την μεθόδευση της να πέσει στα μαλακά η συμμορία της Χρυσής Αυγής  στη δίκη, ώστε να κερδίσουν τα κουκιά που τους λείπουν για την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας από αυτή τη Βουλή.

Το μήνυμα που στείλαμε είναι ξεκάθαρο: ούτε στα συμβούλια, ούτε πουθενά δεν θα ανεχτούμε τις προκλήσεις των νεοναζί. Δεν είναι «άλλο ένα πολιτικό κόμμα» η Χρυσή Αυγή, είναι συμμορία που φοράει τη προβιά της κόμματος ,ενώ βγήκε ξανά σε επιθέσεις αυτό το καλοκαίρι.

Ετοιμάζουμε τον αντιφασιστικό Σεπτέμβρη στον ένα χρόνο από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα με το διήμερο στην Αττική, στις 18 Σεπτέμβρη Παναττική διαδήλωση στο Κερατσίνι και την μεγάλη συναυλία του «ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ», των φίλων και της οικογένειας του Παύλου Φύσσα,  στο Σύνταγμα στις 19 Σεπτέμβρη, αλλά και σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη στις 18 Σεπτέμβρη.

Άμεσα θα βρεθούμε στη πανελλαδική πανεργατική διαδήλωση στις 6 Σεπτέμβρη στη Θεσσαλονίκη μαζί με τους εργάτες γης της Ν.Μανωλάδας που ζητάνε δικαιοσύνη και επανάληψη της δίκης μετά την αθώωση των αφεντικών της φράουλας που πυροβόλησαν 35 εργάτες όταν διεκδίκησαν τα μεροκάματα τους.

Συνεχίζουμε  ενωμένοι και αποφασισμένοι να τσακίσουμε τη φασιστική απειλή, να δυναμώσουμε την ελπίδα για ένα καλύτερο κόσμο.

Δηλώστε συμμετοχή στα πούλμαν. Τηλ.2103232871,6932828964  

 ΠΡΕΖΑ TV
1-9-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: