Πέμπτη, Αυγούστου 14, 2014

Η κυβέρνηση ζητά 95.000 ευρώ για ΕΝΦΙΑ απο το Χαμόγελο του παιδιού !!!

ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ ΚΑΙ ΚΡΕΤΙΝΩΝ
Το ποσό των 94.996.52 ευρώ καλείται να πληρώσει το «Χαμόγελο του Παιδιού» για ΕΝΦΙΑ, όπως κατήγγειλε ο πρόεδρος, Κώστας Γιαννόπουλος.

Μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 σημείωσε: «Ήρθε στο Χαμόγελο να πληρώσει για τα διαμερίσματα στα οποία φιλοξενούμε όλα αυτά τα παιδιά, χαράτσι, ΕΝΦΙΑ, κανονικά».

«Το κράτος δίνει 80.000 ευρώ για όλα τα έξοδα μας όταν τα κόστη λειτουργίας μας είναι 1 εκατ. τον μήνα. Δεν έχουμε να τα πληρώσουμε. Το πρώτο εξάμηνο του '14 στηρίξαμε 57.000 παιδιά. Μόνο για ένα παιδί που χρειάστηκε μεταμόσχευση στη Γαλλία, χρειαστήκαμε 200.000 ευρώ» πρόσθεσε.

Για τα ακίνητα του Χαμόγελου είπε ότι αυτά διατίθενται στα παιδιά που μεγαλώνουν. «Είμαστε Μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος. Μας παραχώρησαν ακίνητα, όπως το τελευταίο που μας κατασκεύασε η κ. Αρβανίτη, πρώην διευθύντρια του Υγεία. Γιαγιάδες και παππούδες μας άφησαν διαμερίσματα που τα έχουμε κλειστά χωρίς ρεύμα και τα διαθέτουμε στα παιδιά μας που μεγαλώνουν. Τώρα, βγάζουμε 41 παιδιά στην κοινωνία, σε αυτά τα παιδιά δίνουμε τα διαμερίσματα που μας φορολογούν τώρα με τον ΕΝΦΙΑ», σημείωσε.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: