Πέμπτη, Αυγούστου 14, 2014

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ-ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΛΕΦΤΑ

Τρεις ημέρες έχουν περάσει από το θάνατο του 10χρονου στο νησί της Μυκόνου κατά τη διάρκεια θαλασσίου σπορ και ακόμα ευθύνες δεν έχουν αποδοθεί. Την ώρα που έγινε γνωστό πως η επιχείρηση στην παραλία Καλό Λιβάδι, όπου έχασε τη ζωή το μικρό παιδί λειτουργούσε 1,5 μήνα χωρίς άδεια, η δήμαρχος του νησιού Ειρήνη Γρυπάρη επιμένει να αποποιείται τις ευθύνες της.


Μάλιστα μετά το τραγικό συμβάν μόνο ένας δημοτικός σύμβουλος είχε την ευθιξία να παραιτηθεί δημιουργώντας παράλληλα ερωτήματα για τη διαδικασία δημοπράτησης θαλάσσιων σπορ του δήμο.

Συγκεκριμένα ο Νικόλαος Σαλαχάς υπέβαλε την παραίτησή του υποστηρίζοντας «μετά τον τραγικό και άδικο θάνατο του 10χρονου παιδιού, η συνείδησή μου και τα συναισθήματά μου ως πατέρας κατέστησαν απαγορευτικό να συμμετέχω εκ νέου στη διαδικασία δημοπράτησης θαλάσσιων σπορ του δήμου. Θεωρώ ότι πλέον οι σχετικές αποφάσεις του δήμου, τίθενται στο μικροσκόπιο όλης της χώρας».

Είπαν «όχι» στο δημοτικό συμβούλιο - Ζήτησαν δραστικά μέτρα

Οπως γράφει και το protothema.gr, η προσπάθεια της δημάρχου Ειρήνης Γρυπάρη να πραγματοποιήσει έκτακτο δημοτικό συμβούλιο, προκειμένου να εξετάσει την σύμβαση της επιχείρησης όπου συνέβη το τραγικό δυστύχημα, τρεις μέρες μετά το θάνατο του παιδιού, απέβη άκαρπη, καθώς οι δημοτικοί σύμβουλοι της περιοχής διαφώνησαν αφού θεωρούν ότι πρέπει να ληφθούν περισσότερο δραστικά μέτρα για όλους τους παράνομους επιχειρηματίες.



 http://www.iefimerida.gr/


 ΠΡΕΖΑ TV
14-8-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: