Κυριακή, Ιουλίου 20, 2014

ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ,ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ

ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ, ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ MHN EXOYME NA ΦΑΜΕ...ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΨΙΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣEI.
ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ...ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥΣ ΘΑ ΣΥΝΕΙΖΕΤΑΙ.

Από την πρώτη ημέρα του Σεπτεμβρίου, αναμένεται να ξεκινήσει η πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος για το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, όπως ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Εργασίας.

Ο στόχος είναι να εφαρμοστεί σε έναν δήμο ανά περιφέρεια, δηλαδή συνολικά σε 13 δήμους της Ελλάδας.Ποιοί το δικαιούνται 

Η οικονομική αυτή ενίσχυση, που θα προκύπτει με βάση τα περιουσιακά κριτήρια, αλλά και το ετήσιο εισόδημα, θα είναι 200 ευρώ το μήνα για ένα άτομο, με εισόδημα που δεν ξεπερνά τα 2.400 ευρώ κάθε χρόνο.

400 ευρώ δικαιούται τετραμελής οικογένεια με δύο ανήλικα παιδιά, που έχει ετήσιο οικογενειακό εισόδημα έως 4.800 ευρώ, ενώ επίσης 400 ευρώ θα λαμβάνουν οικογένειες ανέργων που έχουν δύο ενήλικα παιδιά και ετήσιο εισόδημα που δεν ξεπερνά τα 6.000 ευρώ.
Ποιά είναι τα κριτήρια ακίνητης περιουσίας

Για το συγκεκριμένο μέτρο της κυβέρνησης, δεν υπολογίζονται μόνο τα εισοδηματικά κριτήρια, αλλά όπως προαναφέραμε, θα λαμβάνονται υπόψιν και τα κριτήρια ακίνητης περιουσίας στην υπουργική απόφαση.

Πιο συγκεκριμένα, το συγκεκριμένο κριτήριο θα είναι 90.000 ευρώ για ακίνητη περιουσία, ενώ θα αυξάνεται κατά 15.000 ευρώ ανά άτομο. NEWSIT.GR

  ΠΡΕΖΑ TV
20-7-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: