Κυριακή, Ιουλίου 27, 2014

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΧΩΝΙ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ: ΣΠΑΝΕ ΤΟ 8ΩΡΟ! ΈΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΜΙΑ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΟΥ: Θυμάστε την κυβέρνηση να υπόσχεται ότι δε θα κάνει νέες μειώσεις μισθών; Ορίστε που κάνει...
Στόχος το 10ωρο: Πρώτα θα θεσμοθετήσουν το 5ήμερο και 9ωρο. Αμέσως μετά, ακολουθεί το 5ήμερο και 10ωρο! Και μετά;
ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΡΓΙΕΣ
Χωρίς αυξήσεις: Όταν σου αυξάνουν τις ώρες εργασίας, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΥΞΗΣΗ ΑΠΟΔΟΧΩΝ, στην ουσία μειώνουν το κόστος της κάθε εργατοώρα!
Η εργασία φθηναίνει και άλλο. Ενώ τα εργασιακά δικαιώματα "τελειώνουν" δια παντός.    



Οι μηχανικοί της ΥΠΑ φεύγουν (για τα... ΚΕΠ!), τα «αερο-σαπάκια» έρχονται! 


Το πρωί του Σαββάτου είχαμε αεροπορικό δυστύχημα με δύο νεκρούς στην Σπάρτη ενώ ο πλανήτης είναι συγκλονισμένος από τις συνεχείς αεροπορικές τραγωδίες. Αλήθεια, ποια είναι η ασφάλεια των πτήσεων στην πατρίδα μας;
Αυτήν την Κυριακή Το ΧΩΝΙ έχει τις - συγκλονιστικές - απαντήσεις...

«Κόκκινο» στην ασφάλεια των πτήσεων αλλά και τον τουρισµό έχει ανάψει η «εγκληµατική» απόφαση των υπουργών Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και Κυριάκου Μητσοτάκη να αποψιλώσουν την ΥΠΑ, στέλνοντας δεκάδες µηχανικούς αεροσκαφών στα ΚΕΠ να βάζουν... σφραγίδες!

Στον... αέρα βρίσκεται η ασφάλεια επιβατών και πτήσεων, µετά την απόφαση των υπουργείων Μεταφορών και ∆ιοικητικής Μεταρρύθµισης να θέσουν σε διαθεσιµότητα τους µηχανικούς αεροσκαφών της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) και να τους µετακινήσουν στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) ώστε να βάζουν σφραγίδες και στα δικαστήρια για να εκτελούν υπηρεσίες κλητήρα!

Ελάχιστη Εγγυημένη Εξαθλίωση

Μας πουλάνε ως καλό μέτρο "το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα" που στην ουσία είναι μια ακραία επιλογή φτωχοποίηση του Έλληνα, που τον καταδικάζει σε μόνιμη πενία.
Κόβουν τα επιδόματα και δίνουν ψίχουλα...

Μη χάσετε αυτό Το ΧΩΝΙ την Κυριακή για να μάθετε τι είναι έτοιμοι να φέρουν στην ήδη εξαθλιωμένη ελληνική κοινωνία για να την ισοπεδώσουν  

http://www.toxwni.gr/xoni-apokleistika/item/22213-spane-to-8oro-erxetai-kai-i-savvatiatiki-ergasia-gia-olous 


ΠΡΕΖΑ TV
27-7-2014

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!! ΧΑΧΑΧΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΦΟΥ ΜΕΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΑΛΛΑΞΤΕ ΧΩΡΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΑΠΙΣΕΤΕ.