Τρίτη, Ιουλίου 22, 2014

ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΛΟΓΩ ΠΑΡΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ 18ΜΗΝΟΥ

ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΕΖΑ TV. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΛΕΓΑΜΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΑΡΚΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΟΠΟΙΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΛΟΓΩ 18ΜΗΝΟΥ...ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΘΕΣΗ.
Οι προσφυγές που καταθέτουν κατηγορούμενοι στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής, καθυστερεί το κλείσιμο της έρευνας της υπόθεσης, με αποτέλεσμα να στενεύουν τα χρονικά πλαίσια για τον χρόνο εκδίκασης της υπόθεσης πριν λήξουν τα 18μηνα όρια προφυλάκισης.
Κίνδυνος αποφυλακίσεων των χρυσαυγιτών λόγω παρέλευσης του 18μηνου
Σύμφωνα με πηγές του Εφετείου, τα αλλεπάλληλα αιτήματα που υποβάλλουν κατηγορούμενοι στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής «δένουν» τα χέρια των εφετών ειδικών ανακριτριών οι οποίες αν και έχουν ολοκληρώσει την έρευνά τους για τη μεγάλη δικογραφία της δραστηριότητας της «εγκληματικής οργάνωσης» αδυνατούν να κηρύξουν το πέρας της.
Έτσι, η δικογραφία αντί ήδη να βρίσκεται στο στάδιο της εισαγγελικής πρότασης προς το Συμβούλιο Εφετών προκειμένου να αποφανθεί για το πόσοι και ποιοι εμπλεκόμενοι θα παραπεμφθούν σε δίκη, παραμένει στο γραφείο των δύο ανακριτριών ώστε προηγουμένως, όπως ορίζει η δικονομία, να έχουν κριθεί τα αιτήματα των κατηγορουμένων.


Σύμφωνα με πληροφορίες, έως σήμερα εκκρεμούν αιτήματα 10 κατηγορουμένων στην υπόθεση, που αφορούν είτε αποφυλακίσεις είτε αντικαταστάσεις περιοριστικών όρων.

Εφόσον αυτά τα αιτήματα κριθούν και υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχουν υποβληθεί νέα, οι ανακρίτριες Ι. Κλάπα και Μ. Δημητροπούλου θα καλέσουν τους συνηγόρους υπεράσπισης των περίπου 80 κατηγορουμένων να υπογράψουν το πέρας της ανάκρισης.

Η υποβολή συνεχών αιτημάτων εκ μέρους κατηγορουμένων, που ωστόσο στηρίζεται στη νομοθεσία που δίνει σχετικό δικαίωμα στους κατηγορουμένους ανεξάρτητα αν προηγούμενο με ίδιο περιεχόμενο έχει απορριφθεί, εκτιμάται ότι ενδεχομένως στοχεύει σε καθυστέρηση της δίκης. Πλέον, στο Εφετείο πιθανολογούν ότι είναι ορατός ο κίνδυνος να λήξουν 18μηνα προφυλάκισης πριν την ολοκλήρωση της δίκης για τη δράση της Χρυσής Αυγής.

Σημειώνεται, ότι προσωρινά κρατούμενοι για την υπόθεση είναι περίπου 30 κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων ο γενικός γραμματέας και βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ενώ τα πρώτα 12μηνα προσωρινών κρατήσεων συμπληρώνονται στα τέλη Σεπτεμβρίου και τον Οκτώβριο.

Στο μεταξύ, με διάταξη των ανακριτριών έγινε δεκτή προσφυγή που κατέθεσε η σύζυγος του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, βουλευτής Ελένη Ζαρούλια, για την τροποποίηση του όρου του κατ' οίκον περιορισμού.
Έτσι, σύμφωνα με τον συνήγορό της Αγγ. Αγγελέτο η βουλευτής, που μέχρι τώρα είχε δικαίωμα μετάβασης μόνο στη Βουλή, πλέον αποκτά δυνατότητα να επισκέπτεται μία φορά τον μήνα στις φυλακές τον σύζυγό της και να μεταβαίνει σε φαρμακείο και στην τράπεζα με την οποία συναλλάσσεται, συνοδεία αστυνομικών. 
ΕΘΝΟΣ

ΠΡΕΖΑ TV
22-7-2014

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΕΖΑ TV. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΛΕΓΑΜΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΑΡΚΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ,

Τι έγινε ρε πρεζα ? αλλαγή ροτας?
Εσυ μας έλεγες για χιλιάδες νεκρούς και τραυματίες απο την δράση των χρυσαυγιτων
Α ρε νούμερο ...
Μεταμόσχευση κεφαλιού θελεις οχι μυαλο .


Red rabbit hunter