Δευτέρα, Απριλίου 21, 2014

ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΕΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

Σε ισχύ τίθενται τα έκτακτα μέτρα της Τροχαίας για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας κατά την επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα. 

Ομάλα η κίνηση των οχημάτων ταξιδιωτών που επέλεξαν να επιστρέψουν στο κλεινόν άστυ ανήμερα του Πάσχα, σύμφωνα με την Τροχαία (την ημέρα του Πάσχα δεν ισχύουν απαγορεύσεις).   
Για τη Δευτέρα του Πάσχα η Τροχαία ανακοίνωσε απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου ως εξής:


Για το ρεύμα εισόδου στα Αστικά Κέντρα και από ώρα 15.00 έως 22.00, θα ισχύουν οι απαγορεύσεις:

Στη νέα Εθνική Οδό και στην παλαιά Εθνική Οδό Πατρών-Κορίνθου-Αθηνών, από τα Διόδια Ρίου μέχρι τα Διόδια Ελευσίνας.
Στη Ν.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Αθηνών, στο ρεύμα προς Αθήνα, από την κάτω διάβαση περιοχής Σκοτίνας μέχρι τη Λάρισα, από τον κόμβο Ραχών Φθιώτιδας μέχρι τον κόμβο Λαμίας και από τη διασταύρωση του Μπράλου μέχρι τον κόμβο Αγ. Στεφάνου (Κρυονέρι).
Στην Εθνική Οδό Ν. Μουδανιών-Θεσσαλονίκης, από το 34ο χλμ. μέχρι την αερογέφυρα Θέρμης.
Στην Εθνική Οδό Χαλκίδας-Σχηματαρίου, από την υψηλή γέφυρα Χαλκίδας μέχρι τη διασταύρωσή της με τη Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Θεσσαλονίκης.
Την Τρίτη για το ρεύμα εισόδου και από ώρα 11.00 έως 21.00, θα ισχύουν οι απαγορεύσεις: Στη νέα Εθνική Οδό και στην παλαιά Εθνική Οδό Πατρών-Κορίνθου-Αθηνών, από τα Διόδια Ρίου μέχρι τα Διόδια Ελευσίνας. 
IN.GR
ΠΡΕΖΑ TV
21-4-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: