Δευτέρα, Μαρτίου 17, 2014

ΓΣΕΕ: 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΊΑ ΣΤΙΣ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ-ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ...ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΟΥΝ ΕΚΔΟΥΛΕΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ 
Την προκήρυξη 24ωρης γενικής απεργίας την Τετάρτη 9 Απριλίου αποφάσισε κατά πλειοψηφία η Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ
Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί και συγκέντρωση των συνδικάτων στις 11 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Όπως δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας τη ΓΣΕΕ Νικ. Κιουτσούκης, η απόφαση ελήφθη κατά πλειοψηφία, με τη διαφωνία της ΠΑΣΚΕ.



«Για μια ακόμη φορά δεν κατέστη δυνατόν οι συνδικαλιστικές παρατάξεις να βρούμε κοινό τόπο συνεννόησης για το πλαίσιο της κινητοποίησης, διότι αφ’ ενός το ΠΑΜΕ διατηρεί τις θέσεις του όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια, η Αυτόνομη Παρέμβαση συμφωνεί εν μέρει και διαφωνεί στα ζητήματα της Ε.Γ.Σ.Σ.Ε. και η ΠΑΣΚΕ ενώ συμφωνεί στην υπογραφή της σύμβασης διαφωνεί στην προκήρυξη της απεργίας και για τα ζητήματα που συνεχώς ανακύπτουν ως προαπαιτούμενα με ευθύνη της τρόικας και της κυβέρνησης και τα οποία τέθηκαν στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης καθ’ ότι εκτιμά ότι δεν αποτελούν απειλή για τους εργαζόμενους» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον κ. Κιουτσούκη, «η στάση και η συμπεριφορά των παρατάξεων αποδεικνύει για μια ακόμη φορά τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το κίνημα και αναδεικνύουν με τη εν γένει συμπεριφορά τους το πώς αντιμετωπίζουν τα σοβαρά και υπαρκτά ζητήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι εργαζόμενοι».

Ο Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ υπογράμμισε την ανάγκη για ένωση δυνάμεων, παραμερίζοντας τις ιδεολογικοπολιτικές διαφωνίες, και σημείωσε πως «ο αγώνας των συνδικάτων πρέπει να είναι αγώνας όλων μας και να είναι νικηφόρος».  
http://www.thepressproject.gr/

ΠΡΕΖΑ TV
17-3-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: