Σάββατο, Νοεμβρίου 02, 2013

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ...

ΑΠΟ ΤΟ http://prezatv.blogspot.gr/

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών ή συμβολικές δολοφονίες, ως αντίποινα στην εκτέλεση Φύσσα και τις δολοφονίες μεταναστών απο φασίστες;
Τρομοκρατική οργάνωση απο πίσω ή κάποιοι που ήθελαν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους;
Άθλια προβοκάτσια κρατικών-παρακρατικών, με άνωθεν εντολή ή όχι;

Έχουν περάσει αρκετές ώρες, απο το διπλό αριστοτεχνικό φονικό, έξω απο τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο και ακόμη, κανείς δεν ξέρει, ποιόν και τι να πρωτοπιστέψει, απο τα όσα ακούγονται.
Κάποιοι μάλιστα, έκαναν λόγο και για επανεμφάνιση της Σέχτας Επαναστατών ή “μιας νέας μορφής της” ,οργάνωσης, που σύμφωνα με το Troktiko, εκτέλεσε πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου,στο δημοσιογράφο Σωκράτη Γκιόλια, πράγμα το οποίο σημαίνει πως σε περίπτωση που επαληθευτούν αυτές οι φήμες,έχουμε να κάνουμε και επίσημα με παρακρατική επίθεση.

Όπως και να έχει, στη προκείμενη περίπτωση, βλέπουμε για ακόμη μια φορά τα άκρα, να ζωντανεύουν  και να έρχονται στο προσκήνιο της ειδησεογραφίας.
Βλέπουμε τα άκρα να φοβίζουν τον κόσμο με τις πράξεις τους, να τον τρομοκρατούν και να τον εγκλωβίζουν στο καβούκι του.
Όταν ο κοσμάκης είναι φοβισμένος, και έχει να ασχολείται με ιδεολογικού τύπου θέματα, ξεχνάει προς το παρόν τα χάλια του και ασχολείται με τα χάλια των άλλων....ώστε να τα βάλει σε μια σειρά .
Κάπως έτσι,προβληματα που τον αφορούν άμεσα, όπως είναι η επιβίωση του, έρχονται δεύτερα στην ατζέντα του μυαλού του.

Το δόγμα των απανωτών σοκ, που εφαρμόζεται στην προκείμενη περίπτωση, έχει μια βασική αρχή.
Τον πλήρη ευνουχισμό, της κριτικής σκέψης, του δεκτή της πληροφορίας, που στη προκείμενη περίπτωση είναι ο κακομοίρογλου κοιλαράς,που παρακολουθεί τις εξελίξεις,καμπουριασμένος μπροστά απο τον καναπέ του.
Η απώλεια κριτικής σκέψης, έχει ως αποτέλεσμα, ο δέκτης να είναι παθητικός και να δέχεται χωρίς καμιά αντίδραση., οποιοδήποτε ερέθισμα, πράγμα το οποίο, μετά απο καιρό, τον κάνει άβουλο ον.

Εαν απέμεινε έστω και λίγη “κρίση” σε κάποιους, εύκολα μπορούν να παρατηρήσουν πως απο τον Σεπτέμβριο του 2013, κυβέρνηση, αστυνομία και ΕΥΠ, με διαφόρων ειδών διαρροές, άρχισαν και έκαναν λόγο περί επανεμφάνισης της τρομοκρατίας...χωρίς όμως να λένε το πως και το γιατί...
Απλά έχτιζαν τον μύθο και το κατάλληλο background, ώστε η βόμβα της τρομοκρατίας να σκάσει ξαφνικά, με ένα εντελώς ακραίο γεγονός...
Μόνο που τα γεγονότα τους πρόλαβαν και “έκατσε” η δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
Φυσικά, η μουρμούρα περί νέου τρομοκρατικοί χτυπήματος, όχι μόνο δεν σταμάτησε, αλλά έγινε πιο έντονη με την επαναφορά του θέματος της Μarfin στην επικαιρότητα, μέχρι που φτάσαμε στα χθεσινά γεγονότα και η πολυδιαφημιζόμενη νέα τρομοκρατική επίθεση, έγινε γεγονός...

Ειλικρινά, βρισκόμαστε σε μια κατάσταση, που δεν μπορούμε να καταλάβουμε και να διαχωρίσουμε, τι απο αυτά που ακούμε, είναι μέρος της αλήθειας...ή ψέμα.
Δεν είμαστε σε θέση να κατανοήσουμε τη σειρά των γεγονότων και τη συσχέτιση τους με άλλα, πράγμα που μας οδηγεί σε προσωπικό τέλμα και αδιέξοδο. 
Αυτό ίσως να είναι και επόμενη μεγάλη επιτυχία του “συστήματος”.
Το να μην μπορείς να επεξεργαστείς την πληροφορία, με αποτέλεσμα, ακόμη και εάν την έχεις, να σου είναι άχρηστη και έτσι να καταπίνεις αμάσητο αυτό που θα σου σερβίρουν, ως μοναδική αλήθεια.

Δεν ξέρουμε τι έγινε την Παρασκευή το βράδυ στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.
Δεν ξέρουμε, ούτε ποιοι ήταν απο πίσω,ούτε ποιοι τους όπλισαν το χέρι...ούτε και το τι παίχτηκε πραγματικά...

Ας αφήσουμε τον χρόνο, να δείξει και να μιλήσει μόνος του.
Διότι ο χρόνος, πάντα μιλάει...με τα αποτελέσματα που φέρνει.

ΠΡΕΖΑ TV

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αν σκεφθεί δε κανείς ότι ο φονιάς του Φύσσα κόπτεται ότι δεν τον μαχαίρωσε στην καρδιά το πράγμα παίρνει μυθιστορηματικές διαστάσεις..Αν κάποιοι ξεκίνησαν απο εκεί την κλιμακούμενη ένταση που μπορεί να οδηγήσει στην παρούσα φάση και στη μελλοντική..

Ανώνυμος είπε...

Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι..Ποια Ελλάδα τρομοκρατείται ρε σούργελο με τη δολοφονία 2 ναζί; 3 και ο κούκος πήγαν στο μνημόσυνο,10πλάσιοι μαζεύτηκαν να υποδεχθούν την αποστολή της ομάδας που κέρδισε (εκτός) στο ντέρμπι. Μας τα πρήξατε, σώνει και καλά να τους εξισώσετε με τον Φύσσα ξεφτιλισμένοι.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΡΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
ΜΟΛΙΣ 24ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΟ Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ 20%.ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΛΑΜΠΡΑΚΗ.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΑΙΣΧΡΟ ΑΡΘΡΟ......
http://www.makeleio.gr/?p=23528
ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ.......
η Χρυσή Αυγή αρχίζει να σκαρφαλώνει σε ποσοστά που κάποιοι θα τρίβουν τα μάτια τους.
Το “ταμείο” θα μετρηθεί στις κάλπες. Και εκεί δεν υπάρχουν “συγγνώμες” και πισωγυρίσματα…

Ανώνυμος είπε...

Ολα αυτα γίνονται για να φοβόμαστε περισσότερο και για να γίνει το κράτος πιο αυταρχικό και φασιστικό. Τα άλλα όλα περί ακροδεξιάς και ακροαριστεράς είναι φτιαχτά απο το συστημα και κολοκύθια ριγανάτα.Τον κόσμο δεν τον ενδιαφέρουν τέτοιες ψευτοβεντέτες...

Ανώνυμος είπε...

Είναι ξεκάθαρο ότι η επίθεση έγινε για να ανέβουν τα ποσοστά της χρυσής αυγής.Δείτε πως οι δημοσιοκάφροι η πλειοψηφία σε τηλεόραση και ραδιόφωνα ,δεν λένε πια για εγκληματική οργάνωση,δεν μιλάνε για τις δολοφονίες των ναζί,δεν τους λένε ναζί,εκφράζονται με συμπάθεια.Δεν μιλάω για τους νεκρούς,δεν δικαιολογώ τον κάθε δολοφόνο.Η αστυνομία μιλάει για αριστερή τρομοκρατική οργάνωση.Που το ξέρει ο Σταθόπουλος(κάπως έτσι λέγεται,ο αστυνομικός...),εκτός αν ξέρει τους δολοφόνους και ποιοί τους βάλανε.Η ιστορία είναι στημένη,κανένας αριστερός,αναρχικός δεν θα χτυπούσε τους χρυσαυγίτες και ακόμα περισσότερο ,τώρα που πέφταν τα ποσοστά της.Εχουμε να κάνουμε με φασιστική κυβέρνηση ,που θέλει την συνεργασία με τους χρυσαυγίτες.