Πέμπτη, Οκτωβρίου 24, 2013

ΓΙΑ ΤΙΣ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΟΡΙΣΤΗΚΕ Η ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ MARFIN

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...
ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΡΩΣ ΤΣΑΤΣΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΠΕ ΠΩΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ...ΧΩΡΙΣ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕΙ ΑΤΟΜΑ...ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ...
ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΡΕΥΣΕΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΑΝ...ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΑΝ ΙΣΧΥΕΙ...
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΑΡΧΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΗ...ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΛΕΨΕΙ;;;
---EKTOΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΖΑΡΕΜΑ.... ---- 
Ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου αναμένεται να βρεθούν στις 9 Δεκεμβρίου, δύο κατηγορούμενοι, οι οποίοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες για την επίθεση στη Marfin και στο βιβλιοπωλείο Ιανός, τον Μάιο του 2010.

Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, που εκδόθηκε τον περασμένο Μάιο, ο ένας κατηγορούμενος θεωρείται ως δράστης, μαζί με άλλους δύο άγνωστους, της επίθεσης με μολότωφ κατά του υποκαταστήματος της τράπεζας Marfin στην οδό Σταδίου, ενώ ο συγκατηγορούμενος του στην δικογραφία κατηγορείται για την επίθεση στον ΙΑΝΟ, στην οποία συμμετείχαν και άλλοι τρείς άγνωστοι δράστες.

Υπενθυμίζεται ότι μετά από τον εμπρησμό στο υποκατάστημα της Marfin, είχαν χάσει την ζωή τους τρεις άνθρωποι και είχαν τραυματιστεί άλλοι 21.

Και οι δύο κατηγορούμενοι είναι ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων.
http://www.thepressproject.gr/
ΠΡΕΖΑ TV
24-10-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: