Τρίτη, Μαΐου 14, 2013

ΔΡΑΚΟΣ Ο ΝΑΖΙ ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ


Στις 5 Φεβρουαρίου 2013 στο κέντρο της Αθήνας συλλαμβανονται απο μπατσους μετα απο τυχαιο ελεγχο στο ι.χ τους δυο χρυσαυγιτες απο την Κόρινθο, ο ενας απο αυτους ειναι ο Δρακος Παναγιωτης.

Ο Δρακος, δεξί χέρι του ναζί βουλευτή Μπουκουρα,ειχε μεσα στο ι.χ του την ημέρα της σύλληψης του ένα πιστόλι τύπου zastava με τέσσερα φυσίγγια, πτυσσόμενα γκλομπ, σουγιάδες, κουκούλες και κράνη. Την επομενη μερα οι μπατσοι εβγαλαν τις φωτογραφίες τους στα μμε με την αιτιολογία «Η δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών των παραπάνω ατόμων πραγματοποιείται επειδή ενδέχεται να έχουν συμμετάσχει σε κακουργηματικές πράξεις για τις οποίες διενεργείται προανάκριση από Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας και αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων» .


Σήμερα ομως ,μολις 4 μήνες μετα την σύλληψη του ο Δρακος ειναι ελεύθερος,το καλύτερο ομως απο ολα ειναι οτι αυτος ο οπλισμένος ναζι συνεχίζει να δουλεύει στα ΚΤΕΛ Κορινθίας μεταφέροντας μαθητές γυμνασίου και δημοτικού. Πάμε τωρα σε μια αλλη περίπτωση,απλα και μονο να δείξουμε σε ολους οσους κλείνουν τα αυτιά και τα μάτια μπροστά σε αυτο το φασιστικό κράτος οτι η δικαιοσύνη τους είναι ενα φίδι που δαγκώνει μονο τους ξυπόλυτους.

 Σε αναγκαστική αργία τέθηκε, με βάση τον 4093/2012, εκπαιδευτικός Γ.Σ από τη Λάρισα, ο οποίος είχε παραπεμφθεί με το πειθαρχικό παράπτωμα της «ανάρμοστης για δημόσιο υπάλληλο συμπεριφορά εκτός υπηρεσίας». Το «έγκλημά» του είναι η συμμετοχή στη διαδήλωση της 25ης Μαρτίου 2012 στη Λάρισα, μια κινητοποίηση που είχαν εξαγγείλει και πραγματοποίησαν συλλογικότητες και σωματεία ενάντια τη λαίλαπα των μέτρων που έχουν εξαπολύσει κυβέρνηση, ΕΕ και ΔΝΤ εις βάρος των εργαζομένων.

Ο δάσκαλος Σ.Γ είναι διευθυντής του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Λάρισας για παιδιά με αυτισμό και κινδυνεύει με την ποινή της απόλυσης και μάλιστα με την ρετσινιά του «επίορκου». Με λιγα λόγια , για άλλη μια φορά περνάει ξεκάθαρα το μήνυμα πως οι ναζι ειναι το δεξι χερι του κράτους,το χέρι αυτο που θα κάνει τις βρώμικες δουλείες της αστυνομίας και του συστήματος. Περνάνε το μήνυμα στην κοινωνια οτι ειναι φυσιολογικό ενας ναζι με όπλα να ειναι οδηγός σχολικού και έγκλημα ενας δάσκαλος να αγωνίζεται για τα δικαιώματα του . Το όπλο της ολιγαρχίας ενάντια στους εξεγερμένους και εναντια σε καθε μορφή αντίστασης ειναι οι φασιστες.Αν τωρα δεν σε αφορά,αυριο ειναι η σειρά η δικιά σου και των παιδιών σου.

  -ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ - Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ 



ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ/ΡΙΕΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 
https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1470225
ΠΡΕΖΑ TV
14-5-2013

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ενω οι δολοφονοι πλατσικολογοι προστατες του παρεμποριου στα εξαρχια και ασσοε ειναι ολοι φυλακη!!!!αχαχαχαχα μα καλα ποσο φασισταρια ειστε!!!καλα τωρα δε σας χαλασε που βγηακν φωτογραφιες δεν θα φωναξετε για τα δικαιωματα???ουστ υποκριτες!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΕΣ

Συνελληφθει για εμπορια οπλων και ναρκωτικων η κορη του κου Δραγασακη.Κατά της κορης του κου Δραγασακη «έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για αγορά, κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών κατ' εξακολούθηση, κατοχή όπλων με σκοπό τη διάθεσή τους σε τρίτους με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση».

Συνελήφθη μαζί με τα άλλα τρία μέλη του κυκλώματος και στα διαμερίσματα τους βρέθηκαν 1.200 γραμμάρια κοκαΐνη, χαρτάκια εμποτισμένα με LSD, 3 αυτόματα όπλα, 11 πιστόλια, ένα περίστροφο, 3 σιγαστήρες και 206 σφαίρες...ενώ η Αστυνομία χαρακτηρίζει την υπόθεση από τις πιο περίεργες και σκοτεινές των τελευταίων χρόνων κάτι υπέρ του οποίου συνηγορεί και το ότι το δικαστήριο αποφάσισε η κόρη Δραγασάκη να μείνει προφυλακισμένη μέχρι τη δίκη.

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ=ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΑΣ

Ο Γ. Μοναστηριώτης μεταξύ των συλληφθέντων για ναρκωτικά
28 Μαρτίου 2009, 17:20


Ο γνωστός για τη δράση του αντιεξουσιαστής και αντιρρησίας συνείδησης, Γιώργος Μοναστηριώτης, είναι ένας από τους τρεις Έλληνες που φέρονται ως μεγαλέμποροι χασίς και συνελήφθησαν χθες βράδυ, μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Ασφάλειας Νίκαιας.

Ο Μοναστηριώτης είχε συλληφθεί τον περασμένο Δεκέμβριο κατά τη διάρκεια των επεισοδίων με αφορμή τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.


Πεδίο δράσης των τριών συλληφθέντων στη Νίκαια ήταν ο Πειραιάς και το Κερατσίνι, όπου διοχέτευαν μεγάλες ποσότητες ινδικής κάνναβης, με τζίρο πολλών χιλιάδων ευρώ, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους σε ληστείες και σε άλλες εγκληματικές ενέργειες.

Στο σπίτι-γιάφκα που χρησιμοποιούσαν οι 32χρονοι στη Νίκαια, εντοπίστηκαν 3,942 κιλά κατεργασμένη κάνναβη, 2,977 κιλά ακατέργαστη κάνναβη, 36 γραμμάρια κοκαΐνη, ένα αυτόματο υποπολυβόλο ΜΡ5 Parabelum διαμετρήματος 9 mm, ένα περίστροφο μάρκας 357 magnum armenium, 355 φυσίγγια, δύο γεμιστήρες, καθώς και ένα αυτοσχέδιο όπλο αποτελούμενο από τσεκούρι και ξιφολόγχη. Επίσης, εντοπίστηκαν και περούκες, κάτι που οδηγεί τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα ότι οι συλληφθέντες είχαν συμμετάσχει και σε ληστείες.

Σε ό,τι αφορά στο ΜΡ5, τα πρώτα στοιχεία δείχνουν δεν πρόκειται για όπλο που έχει κλαπεί από αστυνομικούς, κάτι που θα διαψευστεί ή θα επιβεβαιωθεί με ασφάλεια μετά τη βαλλιστική εξέταση.

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΥΣ

15/4/2010

Συνεληφθησαν αναρχικοι εμποροι ηρωινης.Από τα σπίτια τους, εκτός των ποσοτήτων ηρωίνης, συγκεντρώθηκαν και σχεδόν 70 χιλιάδες ευρώ, προερχόμενα από τη διακίνηση. Τσιμουδιά από όλα τα ΜΜΕ. Δεν είδαν, δεν άκουσαν, δεν γνώριζαν τίποτα. Οι συλληφθέντες αναρχικοί είναι οι Ζιώγας Γιώργος του Κωνσταντίνου, Αναγνωστόπουλος Μιχάλης του Σπυρίδωνα, Μαροπούλου Αλεξάνδρα του Κωνσταντίνου, Παπαζιώγα Αγγελική του Αθανασίου, Τερψιαδης Βασίλειος του Κωνσταντίνου. Βρίσκονται όλοι αυτή τη στιγμή στις φυλακές Αυλώνας Ιωαννίνων, Θήβας και Τρικάλων. Όμως το πάθος για... τα λεφτά είναι δυνατότερο απ' όλα τα κελιά και θα νικήσει.

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ

7/7/2010

Επτά άτομα που θεωρούνταν ύποπτοι για τους τρεις θανάτους στην τράπεζα Marfin συνελήφθησαν αλλά για 156 κιλά ακατέργαστης κάνναβης. Και οι επτά εντάσσονται στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Τους παρακολουθούσαν και τους «άκουγαν» ως ύποπτους για την δολοφονική επίθεση κουκουλοφόρων στο υποκατάστημα της MARFIN στις 5 Μαΐου, όπου είχαν χάσει τη ζωή τους τρεις υπάλληλοι μεταξύ των οποίων και μία έγκυος γυναίκα, υποστηρίζουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ, ωστόσο τους προέκυψε η μεταφορά 156 κιλών ακατέργαστης κάνναβης.

Και οι 7 συλληφθέντες, πέντε Έλληνες, ένας Γάλλος και μία Ρουμάνα, εντάσσονται από την αστυνομία στον αντιεξουσιαστικό χώρο με δύο από αυτούς να έχουν συλληφθεί για επεισόδια και καταστροφές, ενώ ένας ακόμη έχει δεκάδες προσαγωγές κατά τη διάρκεια επεισοδίων στην Αθήνα.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες, είναι ένας 40χρονος από τη Σπάρτη, οι δύο γιοι του, ηλικίας 23 και 20 χρόνων, εκ των οποίων ο πρώτος έχει συλληφθεί για συμμετοχή σε επεισόδια. Αντίστοιχη σύλληψη έχει και ο 27χρονος Γάλλος, ενώ ιδιαίτερο αστυνομικό ενδιαφέρον επιδεικνύεται για έναν 19χρονο Έλληνα, που διαμένει στον Αγ. Δημήτριο και έχει δεκάδες προσαγωγές από επεισόδια, με τους αστυνομικούς να τον θέλουν να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε καταστροφικές και εμπρηστικές επιθέσεις αντιεξουσιαστικού χαρακτήρα.

Συνελήφθησαν επίσης μία 19χρονη Ελληνίδα, μία 29χρονη Ρουμάνα, ενώ αναζητείται ένας ακόμη Αλβανός συνεργός τους. Οι συλλήψεις έγιναν από αστυνομικούς της Κρατικής Ασφάλειας στη Φυλή και την Αθήνα, με τους συλληφθέντες να αντιμετωπίζουν κατηγορίες για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών όπως και περί φωτοβολίδων και βεγγαλικών.

Στις 3 Ιουλίου μέλος της οργάνωσης οδηγώντας αυτοκίνητο ταξίδευσε στα Ιωάννινα και παρέλαβε 150 αυτοσχέδιες πλαστικοποιημένες συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 156 κιλών, με σκοπό να τα μεταφέρει στην Αθήνα.

Το πρωί της επόμενης μέρας στη Φυλή Αττικής εντοπίστηκαν τρία ακόμη μέλη της σπείρας να κατέχουν μέσα στο αυτοκίνητο την μεγάλη ποσότητα κάνναβης. Στη κατοχή τους καθώς και σε οικίες στη Σπάρτη και στην Αθήνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επίσης: 3.948 ευρώ, δύο αυτοκίνητα, 10 κινητά τηλέφωνα, 35 κροτίδες, μία αντιασφυξιογόνος μάσκα, 8 γάντια, μία θήκη πιστολίου και ένα μεταλλικό σφυρί. Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν προχθές στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Ανώνυμος είπε...

Που είναι κανένας εκπρόσωπος της χρυσής αυγής να κάνει δήλωση ανάλογη με αυτή του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ μετά από έφοδο της αστυνομίας σε καταλήψεις σε ΑΣΟΕ και βίλα Αμαλίας "αυτά είναι αντικείμενα που μπορούν να βρεθούν στο σπίτι του οποιουδήποτε"

Ανώνυμος είπε...

Χρυσαυγίτης = Ρουφιάνος

Αυτό δεν αλλάζει όσο και να χτυπιέστε.

Το βιβλίο του Κουσουμβρή αλήθεια, δεν το χετε διαβάσει?

Το λέω για τον εξής λόγο. Σιχαίνομαι τους εθνικιστές, νεοναζί κλπ. Αλλά στην τελική αν κάποιος πιστεύει σε αυτά, ελεύθεροι άνθρωποι είμαστε, δικαίωμά του. Αλλά το ότι η Χρυσή Αυγή είναι παρακρατική οργάνωση χρηματοδοτούμενη για χρόνια από το κράτος και έχει στις τάξεις της όποιον ρουφιάνο κυκλοφορεί στην πιάτσα, δε σας χαλάει?

Αλήθεια διαβάστε το βιβλίο του Κουσουμβρή για να δείτε το τι ρουφιανιές έχουν γίνει από μέλη σε μέλη της ΧΑ και αν θέλετε παραμείνετε μέχρι και νεοναζί αν θέλετε. Αλλά όχι χρυσαυγίτες ρε πούστη μου, ντροπή. Είπαμε:

Χρυσαυγίτης = Ρουφιάνος

Ανώνυμος είπε...

ρε 4:52 κ.τ.λ. μήπως άκουσες κάτι για εμπόριο κόκας, λευκής σάρκας, για μπραβιλίκια και κυνομαχίες?
Σε παρακαλώ δώσε πληροφορίες, γιατί κάτι κακοήθεις μιλάνε για χρυσαυγίτες....δεν μπορεί όμως τα αγγελούδια της χρυσής αυγής να κάνουνε τέτοια πράγματα!!!

Ανώνυμος είπε...

Πρεζακια
Ρίχτε καμια ενδοφλεβια ,αυτο δεν βλέπω να το κατα πίνετε

http://www.stratfor.com/
Golden Dawn is currently polling in second place with the support of 24.7 percent of voters according to a poll released yesterday and 22.3 percent according to a poll conducted two weeks ago.
In the June 2012 elections, Golden Dawn only got 6.9 percent of the vote. In other words, in less than nine months, the party has expanded its support by somewhere in the range of 167.to 319 percent, depending on which poll you look at.
Ruling party New Democracy, led by Greek prime minister Antonis Samaras, has seen its support collapse to 18 percent from the 29.7 percent of the vote that won it the election in June.
Support for SYRIZA, the leftist, anti-bailout party that has become the top party in the polls since the election, also fell to 23.5 percent in the latest poll – from the 26.9 percent of the vote it garnered in June.
Meanwhile, PASOK, the junior party in the leading coalition, has seen a plunge in popular support as well, from 12.3 percent in June to 3.8 percent in the latest poll.
There have been several signs that support for Golden Dawn is on the rise,
And the survey definitely reveals a frightening vacuum right now in Greek politic
Stratfor provides global awareness and guidance to individuals, governments and businesses around the world. We use a unique, intel-based approach to analyze world affairs.


Red rabbit hunter

Ανώνυμος είπε...

Τι εννοείτε δηλαδή,ότι πρέπει να χάσει την δουλειά του ο άνθρωπος για ένα τυπικό αδίκημα[οπλοκατοχή];Απο τι κινδυνεύουν οι μαθητές;Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τον δάσκαλο...Ας κρατήσουμε την ανθρωπιά μας αυτούς τους δύσκολους καιρούς...