Σάββατο, Απριλίου 13, 2013

ΣΧΕΔΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΚΑΙ ΕΜΠΛΟΚΗ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΥΠΑΤΖΙΔΩΝ-ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Αποκαλύψεις που σοκάρουν έρχονται στο HOTDOC που θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη. Σύμφωνα με πληροφορίες το σύνολο του περιοδικού ξεδιπλώνει ένα σχέδιο εξόντωσης αρχικώς ηθικής και στη συνέχεια φυσικής του Κώστα Βαξεβάνη και της ομάδας του περιοδικού.
Το σχέδιο ξεκίνησε με την δημοσιοποίηση πλαστής απόδειξης που εμφάνιζε τον εκδότη του HOTDOC ως έμμισθο της ΕΥΠ. Στη συνέχεια όταν αυτό απέτυχε ενεργοποιήθηκε σχέδιο δολοφονίας με πληρωμένους πιστολέρο από τα Σκόπια. Η αποκάλυψη του σχεδίου στο περιοδικό περιλαμβάνει συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές του σχεδίου, έγγραφα και ηχογραφημένες συνομιλίες.
Ως εντολέας αυτού του σχεδίου φέρεται τραπεζίτης, ενώ η ομάδα που ανέλαβε να το υλοποιήσει περιλαμβάνει υπόδικούς πράκτορες της ΕΥΠ και ποινικούς. Η ίδια ομάδα είχε αναλάβει την συκοφάντηση του υποψήφιου βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλη Χήτο με αντίστοιχη πλαστή απόδειξη που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος. Ανάλογα πλαστά έγγραφα είχαν δημιουργηθεί και για άλλους δημοσιογράφους που με δημοσιεύματά τους ήταν εχθρικοί είτε προς τον τραπεζίτη, είτε προς τους πράκτορες για τις ποινικές τους υποθέσεις. Στο στόχαστρο είχε τεθεί και βασικός μάρτυρας σε υπόθεση του τραπεζίτη.
Ενδιαφέρον όμως στην υπόθεση είναι ότι τα πλαστογραφημένα έγγραφα παραδόθηκαν για αξιοποίηση από τη συγκεκριμένη ομάδα και σε πολιτικά πρόσωπα και μάλιστα και σε συμβούλους του Αντώνη Σαμαρά. Επιδείχθηκαν μάλιστα σε ξένους δημοσιογράφους την εποχή που έφτασαν στην Ελλάδα για να καλύψουν το θέμα της δίωξης που είχε ασκηθεί εναντίον του Βαξεβάνη για τη Λίστα Λαγκάρντ.
Η υπόθεση επειδή αποτελεί πλέον αντικείμενο δικογραφίας έχει διαρρεύσει και είναι ο λόγος, απ’ ότι φαίνεται της συστηματικής επίθεσης σε όλα τα μέτωπα απέναντι στο Βαξεβάνη. Η συνέχεια θα έχει πολύ ενδιαφέρον και κλάμα!
http://apokalypseis.com/?p=2561

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΡΕΖΑ TV
....

-Αναφορικά με την πλάστη επιταγή της ΕΥΠ και τα χρήματα που δήθεν εισπράξατε απο την υπηρεσία ,ήθελαν να στείλουν κάποιο μήνυμα και σε εσάς;


-Όχι,αυτό δεν ήταν κάποιο μήνυμα. Αυτό ήταν ξεκάθαρη προσπάθεια αποκαθήλωσης .Ισχύει αυτό που έλεγε ο μέγας της προπαγάνδας. Συκοφαντείς συκοφαντείς και στο τέλος κάτι θα μείνει .Δεν ξέρει η γιαγιά για παράδειγμα που το διαβάζει αυτό,πως είναι εμφανώς πλαστό για διάφορους λόγους.
Εκείνη την περίοδο είχα γράψει ενα άρθρο στο οποίο έλεγα,πως στην αρχή βγαίνει αυτό,μετά βγαίνει κάτι άλλο και μετά σε εκτελεί κάποιος στο δρόμο και όλα αυτά μετά δένουν σαν να είναι ένα παρελθόν κρυφό ...Δεν απαραίτητα για να συκοφαντήσουν. Μπορεί να είναι πράγματα τα οποία να θέλουν να δικαιολογήσουν μια εγκληματική πράξη εναντίον σου στο μέλλον.
Για να πέσει μετά και μια προκήρυξη απο την “Σέχτα του Αγανακτισμένου πχ Μιχάλη” ή απο την “Σεχτα 3 πουλάκια κάθονταν” που θα λέει πως έγινε επειδή είχε σχέσεις με μυστικές υπηρεσίες κτλ και θα πάει μετά στο μυαλό του άλλου πως γι'αυτο τον λόγο είχε βγει τότε η απόδειξη.
Και όπως ξέρεις οι νεκροί δεν μιλάνε για να τα αναιρέσουν αυτα.
Παρακράτος. Πρόκειται για παρακράτος.

ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ HOT DOC ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ...
ΠΡΕΖΑ TV
13-4-2013

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΡΕ ΜΑΞΕΒΑΝΗ ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ;Ο ΟΣΑΜΑ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑ ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ ΛΕΕΙ ΤΟ ΤΟΥΒΛΟ!
ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΕΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΛΑΝΤ ΤΗΣ ΓΑΛΑΑΔ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

Για το τεύχος της πρωταπριλιάς καλό θεματάκι είναι.Για την ώρα ας βγάλει κανένα τεύχος να δικαιολογίσει τα λεφτά που έφαγε από την ΕΡΤ και τα ονόματα που συγκάλυψε στην λίστα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΒΑΞΕΒΑΝΗ!
ΨΟΦΟΣ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ!
ΤΟ ΒΑΛΕΣ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΕ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ¨ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ¨!
ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΡΕ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ...ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ!
ΕΙΣΑΙ ΕΝΟΧΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

Και θα αφήσετε χήρα την Δούρου ρε αλήτες!!!
Μπαξεβάνη πάρε το τραβέλι σου και μετακόμισε στην Β.Κορέα!

Kυπατζηδες, τραπεζιτες, εργολαβοι θα ρθει κι η ωρα σας.......... είπε...

Αφου ρε φιλαρακο εισαι ο ιδιος, γιατι καθεσαι και γραφεις και καλα διαφορετικα σχολια ?
Για να φαινεστε πολλοι ?

Κι αν δεν σ αρεσει ο βαξεβανης γιατι χαλιεσαι τοσο ?
Διαβασε και ακου τον πρετεντερη τον μανδραβελη τον καψη κλπ. Τοσο καλα σε πληρωνουν πια στην τραπεζα που δουλευεις που τους κανεις και αβαντα στο ιντερνετ ?

Ανώνυμος είπε...

@ 11.16 π.μ.

Μηπως ηρθε η ωρα να κοψεις την μαλακια ?

Για το γεγονος οτι δεν γαμας (χωρις πληρωμη) φταιει λογικα η φατσα σου, ο εγκεφαλος σου η κατι αλλο (βρες το)


Παντως οχι ο βαξεβανης, και σιγουρα οχι η γυναικα του.

Βλακα.

Ανώνυμος είπε...

Οι κοτες που κανετε τους μαγκες αμα θελετε να δοκιμασετε πως ειναι να κοιτας το πιστολι απο την πλευρα της καννης να σας δειξω να μου πειτε πως νοιωθετε εσεις μετα ,καριοληδες πληρωμενοι συκοφaντες,που θα σας κρεμασει ο λαος μολις πεσει αυτη η χουντα που εχουμε τωρα..ουστ απο την χωρα και τον πλανητη ρε βρωμεροι .ουστ .στο καβουκι σας βρωμεροι σκατανθρωποι..που τολματε ακομα να μιλατε και να κρινετε τον βαξεβανη που τουλαχιστον προσπαθει .εσεις τι αλλο εκτος απο τα σχολια με δηλητηριο κανετ5ε στην ζωη σας?λιγουρηδες,αγαμητοι,απο αυτα ου γραφετε φαινεται ποια ειναι τα ενδιαφεροντα σας...κανα φραπε και γκομενολιγουρα στο καφενειο..ουστ.αχρηστοι κομπλεξικοι

Ανώνυμος είπε...

Διαπιστώσαμε στην πράξη τα τελευταία 2 χρόνια, ότι υπάρχουν μισθωτοί που πληρώνονται μόνο για να γράφουν στα social media και εδώ και σε άλλα post την προπαγάνδα της κυβέρνησης και κάποιων άλλων καλών κρατικοδίαιτων κίτρινων τρπεζιτών. Εδώ έχουν κάνει τα εγκλήματα του αιώνα, θα κολώνανε να ξεφορτωθούν κάποιον ενοχλητικό δημοσιογράφο? Δεν υπάρχει λογική για τα λεφτά που πήρε ο Βαξεβάνης από την ΕΡΤ, γιατί του τα δώσανε για έργο που παρέδωσε, δεν τα έκλεψε. Αν υπήρξε σκανδαλώδης αμοιβή (...λέμε τώρα...) ας διωχθούν οι διευθυντές και βλέπουμε. ((Ως που μπορεί να φτάσει η προπαγάνδα ρε πούστη μου...))

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη προσωπικότητα θέλουν να τον σκοτώσουν κιόλας, χα χα χα/ τι άλλο θα μας πουν ακόμα

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΛΑΛΗΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ!

ΑΝΤΕ ΒΑΞΕΒΑΝΗ...ΚΑΙ ΜΕΓΑΣ ΝΑΠΟΛΕΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ο Γκιόλιας μεγας ναπολέων ήτανε ρε μεγάλε που τον σκότωσαν;

Ανώνυμος είπε...

12:39
Η πιο απλά υπάρχουν και κάποιοι που δεν μασάνε σανό.Ο Βαξεβάνης τσέπωνε 300.000 το επεισόδιο και τα διαφημιστικά δεν έφταναν ούτε το ένα τρίτο, πώς λοιπόν συνεχίστηκε η εκπομπή;Μου έγινε επαναστάτης το και το πληρωμένο τσιράκι.

Ανώνυμος είπε...

Και εσύ ρε μεγάλε που το ξέρεις ότι έπαιρνε 300.000 το επεισόδιο;
Ο λογιστής του είσαι;

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΤΑ ΟΣΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΣΑΙ Ο κ.ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ. ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ (ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ )ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΤΟΥΣ ΒΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ Η ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ(...ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΣΕ ΧΡΟΝΟ D-T ) Η ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ.ΤΙ ΠΙΟ ΑΠΛΟ...ΔΑΝΑΗ

Ανώνυμος είπε...

μετά από την ξεφτίλα με την λίστα , για μένα προσωπικά, ο βαξεβάνης είναι ένας απλός παπατζής.
άλλος ένας που μας ξενέρωσε.
όσο για το αν υπάρχει σχέδιο δολοφονίας.....τζάμπα μάγκα θα τον κάνουνε.

Ανώνυμος είπε...

Για ποιά ξεφτίλα με τη λίστα μιλάς;

Ανώνυμος είπε...

Ναι 3:50
Τι πιο απλό απο το να αποδείξεις ότι κάποιος θέλει να σε σκοτώσει πριν γίνει αυτό...Για να αποδείξεις τα λεγόμενα και τις ενδείξεις που έχεις θα πρέπει να σε σκοτώσουνε,έτσι αποδυκνείται αυτό αν δε το ξέρεις,όποτε το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να κρατάει τα στοιχεία κάπου σίγουρα για να σώσει τη ζωή του,εκτός και αν εσύ είσαι υπεράνω της ζωής σου και τα βλέπεις τόσο απλά όλα...

Ανώνυμος είπε...

Μόλις βγήκε η απατεωνιά που έκανε με τη λίστα, είπε να βγάλει αυτό το παραμύθι για να θολώσει τα νερά.

Τόσα χρόνια ευνοημένος από το σύστημα
με το Audi TT και τα 2εκ από την ΕΡΤ και υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που τον υποστηρίζουν.

Ανώνυμος είπε...

Ξαναλέω στον 3:19 μ.μ. που το παίζει έξυπνος (αλλά δεν βάζει ποτέ το μαχαίρι στο κόκκαλο): έστω ότι τα έπαιρνε: τα έκλεβε? ποιοί διευθυντάδες του τα έδιναν? ας δικαστούνε να αποκαλύψουν ποιοί τους υποχρεώνανε να πληρώνουν τον Βαξεβάνη με 300.000 που λες εσύ. Έστω και αν έγινε έτσι, φταίει ο Βαξεβάνης? Γιατί δεν στρέφεσαι εις βάρος του διευθυντή που του τα έδινε? Τέλος με τα 300.000. ...και εν τέλει με ποιό από τα δημοσιεύματα έχεις πρόβλημα? Ή μήπως απλά δεν γουστάρεις την φάτσα του? Άντε γιατί πολύ οπαδιλίκι έπεσε εδω μέσα και κανείς δεν μιλάει ουσιαστικά. (Σαν να πετάς συνέχεια την μπάλα στην κερκίδα).

Ανώνυμος είπε...

11:13
Οι διευθυντές που τον πλήρωναν για την προπαγάνδα του έχουν παραιτηθεί.Πρώην Πασόκοι και νυν συριζαίοι όπως και ο Βαξεβάνης.Με βάση την λογική σου δεν φταίνε οι πολιτικοί που παίρνουν μίζες αλλά αυτοί που τους τις δίνουν.Αθώος ο Άκης λοιπόν για σένα.Ο Βαξεβάνης εμπλέκεται στο σκάνδαλο της ΕΡΤ που κόστισε εκατομμύρια ευρώ στον λαό.Επίσης έσβησε και συγκάλυψε ονόματα από την λίστα Λαγκάρτ που την παρουσίασε ως αυθεντική για να σώσει τα αφεντικά του και να το παίξει επαναστάτης ταυτόχρονα.Βέβαια ευτυχώς που υπάρχει η δημοσιογραφική απληστία και κάποιοι άλλοι δημοσιογράφοι βγάλανε την κανονική λίστα στην φόρα, όχι γιατί είναι καλύτεροι από τον Βαξεβάνη απλά για λόγους ανταγωνισμού.

Ανώνυμος είπε...

Προβόπουλε κουφάλα, έρχεται κρεμμαλα!

Ανώνυμος είπε...

άρες μάρες κουκουνάρες
οποιος το πιστευει εχει σοβαρο εγκεφαλικο προβλημα

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΜΙΣΘΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΩΛΟΖΩΑ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ -ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ- ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΑΣ. ΒΟ ΑΞΕΒΑΝΗΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΚΑΛΑ.ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ