Παρασκευή, Μαρτίου 22, 2013

ΑΚΡΩΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΤΟ ΧΩΝΙ" ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΥΡΙΟ


Το ΧΩΝΙ - που συμπληρώνει ένα χρόνο κυκλοφορίας - θα βρίσκεται (εκτάκτως από το Σάββατο, λόγω της αργίας της 25ης Μαρτίου) στα περίπτερα όλης της χώρας με ένα πρωτοσέλιδο που θα συζητηθεί και θεματολογία όπως πάντα "δυνατή". Πάρτε μία γεύση!

Η Κύπρος ξανασταυρώνεται
Το ΧΩΝΙ στέκεται δίπλα στο δοκιμαζόμενο κυπριακό λαό μέσα από ένα πολυσέλιδο ρεπορτάζ που φανερώνει το παρασκήνιο πίσω από τις δραματικές εξελίξεις και αρθρογραφία που ξεσκεπάζει τους πρωταγωνιστές και τον πραγματικό τους ρόλο στις εξελίξεις.
Συνέντευξη Γιάννης Μιχελογιαννάκης: "Η Κύπρος δεν είναι Eurovision, κ. Παπούλια!"
"Σήµερα έχουµε κατάλυση δηµοκρατίας και εξαθλίωση της ανθρώπινης ζωής. Ο Πρόεδρος της ∆ηµοκρατίας ως πατέρας του Εθνους, πρέπει να είναι ουσιαστικός και όχι συµβολικός" δηλώνει Στο ΧΩΝΙ ο ανεξάρτητος βουλευτής
-Συνέντευξη Βύρων Πολύδωρας: "Αυτή η Ευρώπη δεν έχει μέλλον. Ούτε πρέπει να έχει"
Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων µιλά Στο ΧΩΝΙ για τον ωµό εκβιασµό των Γερµανο - Ευρωπαίων στην Κύπρο και καταγγέλλει τη φοροµπηχτική πολιτική της κυβέρνησης
-Ο Καρατζαφέρης έκοψε την Εκπομπή Α.Ε.
"Η ''Εκποµπή ΑΕ'' ολοκλήρωσε την εταιρική της χρήση"... Σας θυµίζει κάτι αυτή η φράση; Η ιστορία επαναλαµβάνεται!
Συνέντευξη Αφροδίτη Μάνου: "Έχουμε τις κυβερνήσεις που μας αξίζουν"
"Το ζήτηµα είναι ότι έχουµε µια διεφθαρµένη εξουσία µετά τη µεταπολίτευση. Ηρθαµε µε τις καλύτερες προθέσεις ως γενιά και τη φάγαµε από παντού, γιατί αφεθήκαµε στους επιτήδειους και εξαγοραστήκαµε από την Ε.Ε" δηλώνει Στο ΧΩΝΙ η γνωστή ερµηνεύτρια
Μας έδιναν τη λίστα και ο πρώην "τσάρος"... αβαβά!
Ο πρώην γ.γ. του υπουργείου Οικονοµικών, ∆ηµήτρης Γεωργακόπουλος, αποκάλυψε στην επιτροπή της Βουλής πως από το 2010 τους προσφερόταν η λίστα Λαγκάρντ, αλλά ο τότε υπουργός Γιώργος Παπακωνσταντίνου δεν ήθελε να ακούσει!
Ολες οι αλλαγές του 2013 στο σύστηµα συνταξιοδότησης
Πόσα ένσηµα πρέπει να έχεις συµπληρώσει για να βγεις στη σύνταξη; Τι ισχύει για τους ασφαλισµένους στο ΙΚΑ και τους ηλικιωµένους ασφαλισµένους του ΟΓΑ; Μάθετε τι προβλέπεται για τις µειωµένες συντάξεις από τις αρχές του 2013!
"Γονάτισαν" και τα ΚΕΠ
Από τα 1.100 κέντρα µένουν ανοιχτά µόνο τα µισά! Οι 3.200 υπάλληλοι µειώθηκαν σε 2.500... Οι κυβερνητικές πολιτικές απαξίωσης, η απογύµνωση των Κέντρων από σειρά αρµοδιοτήτων και η µεταβίβαση της διαχείρισής τους στους καλλικρατικούς δήµους επέφερε το απόλυτο "έµφραγµα".
ΠΡΕΖΑ TV
22-3-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: