Σάββατο, Φεβρουαρίου 09, 2013

ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΤΑ JUMBO ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ SEXY ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΝΟΨΕΙ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ;ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ!!!


 ΠΡΕΖΑ TV ΘΕΜΑ
Οπως βλεπουμε στη σελιδα των Jumbo στο Facebook,η γνωστη αλυσιδα παιδικων προϊοντων,εν οψει "της γιορτης των ερωτευμενων του Αγιου Βαλεντινου"...εχει εισαγει προς πωληση στα καταστηματα της...sexy δωρα για τους ερωτευμενους...οπως στριγκακια και χειροπεδες!!!

Ναι καλα διαβασατε,οποιος παει αυτες τις μερες στα Jumbo μπορει να βρει μεχρι και τετοια προϊοντα.

Και ρωταμε...ποσο νομιμο και ηθικο ειναι...μια αλυσιδα με παιδικα προϊοντα...να εχει προς πωληση και τετοια αντικειμενα;;;
Ελευθερη αγορα εχουμε...αλλα ρε γαμωτο...σε αυτα τα μαγαζια πανε και μικρα παιδια.
ΔΕΙΞΤΕ ΛΙΓΟ ΕΛΕΟΣ.
Το θεμα φερνει στην επιφανεια το ΠΡΕΖΑ TV και ελπιζουμε συντομα να εχουμε μια απαντηση. 
ΠΡΕΖΑ TV
9-2-2013

4 σχόλια:

kezap είπε...

Η λογική είναι ότι κάνουν επαγγελματικό προσανατολισμό στα κοριτσάκια και τα αγοράκια, τους εξοικειώνουν με αξεσουάρ που θα τους χρειαστούν για να επιβιώσουν...

Ανώνυμος είπε...

Στην πυρα με τους χριστιανους και οι δυο σας (πρεζα, καμπουρη).
Εδω πουλανε πλαστικα όπλα και μπαρμπις ρε μαλακες! Οι δονητες σας πειραξανε? Ποτε ειναι η τελευταια φορα που σκοτωσε καποιος καποιον με δονητη? Πότε ένας δονητής πέρασε ναρκισιστικα, εγωιστικα, καταναλωτικα, ελιτιστικά προτυπα στα παιδια μας?

Προτεινω να ξεκινησει προγραμα ανταλαγης πλαστικων όπλων και μπαρμπι με δονητες.


Ανώνυμος είπε...

Εσυ βρε ηλιθιε 9 24 αφου δε σε πειραζουν οι παιδικοι δονητες να παρεις εναν δωρο στην κορη σου η στην ανηψια σου να μαθαινουν απο μικρες να παιζουν.......σκατοβλακα.

Ανώνυμος είπε...

Ζήτω ο πουριτανισμός! Το σεξ ειναι αμαρτία, και η παιδικη ψυχη τραυμαυιζετε για πάντα, αν τυχει και κάποιος ανήλικος κάνει σεξουαλική σκέψη, η ώ μη γέννειτω ερθει σε οργασμό πρωτου ενηλικωθει. Γιατι αλλωστε η φυση, μας έκανε να καυλωνουμε απο προέφηβοι, για να μας δοκιμαζει ο καλος θεουλης που πέρνει μάτι.

Για κουνήστε το κεφάλι σας δεξια αριστερα με δύναμη...