Σάββατο, Φεβρουαρίου 02, 2013

Δολοφονήθηκε ο Μπαμπακάρ Ντιάε στη καταδίωξη δημοτικών αστυνομικών στο Θησείο

Η καταδίωξη ομάδας αστυνομικών του Δήμου Αθήνας στο Θησείο κατάληξε στη δολοφονία του Μπαμπακάρ Ντιάε, 39 ετών από τη Σενεγάλη. Η λυσσασμένη επίθεση των δημοτικών αστυνομικών δεν σταμάτησε ούτε όταν ο μικροπωλητής έφτασε στο αδιέξοδο πάνω από τη γέφυρα του τρένου του ΗΣΑΠ όπου ένας δημοτικός αστυνομικός τον καταδίωκε μέχρι που έπεσε στο κενό με το κεφάλι πάνω στις γραμμές. Εκεί άφησε τη τελευταία του πνοή. Ακολούθησε ένα όργιο αστυνομικής αυθαιρεσίας και τρομοκρατικής χυδαίας παρουσία των ένστολων νεοναζί του Δένδια. Κατέφθασαν βρίζοντας χυδαία, ψέκασαν με χημικά και επιτέθηκαν με ρόπαλα στους συγκεντρωμένους μετανάστες και τα μέλη της ΚΕΕΡΦΑ που βρεθήκαμε εκεί αμέσως.

Η πολιτική των ρατσιστικών επιχειρήσεων σκούπας του Δένδια έφερε ξανά νεκρό όπως και το περασμένο καλοκαίρι. Αυτή τη βάρβαρη πολιτική στήριξε η Δημοτική Αρχή Καμίνη με τις επιθέσεις κατά των μικροπωλητών, την εισβολή στη ΑΣΟΕΕ και τους κατειλημμένους αυτοδιαχειριζόμενους χώρους.

Καλούμε το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας να καθαιρέσει τους υπεύθυνους της επίθεσης κατά των μικροπωλητών και να ανατρέψει τη ρατσιστική συνεργασία με τη δολοφονική πολιτική του Δένδια.

Είναι καιρός να βάλουμε τέλος στη κυβέρνηση Σαμαρά, μια κυβέρνηση απατεώνων, ψευτών και δολοφόνων για χάρη μιας άθλιας μειοψηφίας Τροϊκανών, Τραπεζιτών, φίλων των νεοναζί.

Καλούμε σε μαζική αντίσταση στις ρατσιστικές δολοφονίες.

Πέτρος Κωνσταντίνου, δημοτικός σύμβουλος Αθήνας με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και συντονιστής της ΚΕΕΡΦΑ ,6932828964

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πέτρο να κάνουμε κι άλλη αντιρατσιστική, μάζεψε τα πακι και δώσε ημερομηνία να γαμήσουμε τους ρατσιστές έλληνες! Δεν θα περάσει ο φασισμός είμαστε όλοι πακι

Ανώνυμος είπε...

οσους δεν καθαρισουν οι μπατσοι,θα τους καψουμε εμεις.ποιοι ειμαστε εμεις;εμεις ειμαστε "οι εμεις".ειμαστε ελληνες ειμαστε πατριωτες και θα γινουμε συντομα οι σφαγεις των φορεων μικροβιων στην χωρα μας.

Ανώνυμος είπε...

ΠΩ ΠΩΩΩΩ ΣΥΜΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΘΑΜΕ. ΚΑΛΕ ΓΕΙΤΟΝΟΙ ΤΡΕΧΑΤΕ ΚΛΙΣΤΕ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΥΡΙΑ. ΤΙ ΣΥΜΦΟΡΑ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ειμαστε ολοι πακι

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YjAzYweP2Jg

Ανώνυμος είπε...

9:56 πρόσεξε κορίτσι μου μη σκίσεις το καλτσονάκι σου.

Ανώνυμος είπε...

9.56 δεν εισαστε ελληνες ουτε πατριωτες. εισαστε οτι χειροτερο εχει αυτη η ρατσα. δολοφονοι- ρατσιστες - ανικανοι πρωτοβουλιας και κριτικης σκεψης. Η χωρα μας θα ηταν πιο πλουσια με την απωλεια σας, ναζιστικα γουρουνια.
Οι ελληνες εχουμε περασει απο μεταναστες και ξερουμε τι σημαινει ρατσισμος. Να εκφρασω τη λυπη μου για τη χαμενη ζωη ενος ανθρωπου.

Ανώνυμος είπε...

Με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα γίνετε και Πατριώτες, θέλετε δεν θέλετε.
Άσε τους νόμιμους μετανάστες και με τους μπερδεύεις εσκεμμένα και προβοκατόρικα με τα λαθροόρκ, 11:09

Ανώνυμος είπε...

Μαλωστε ζωα πανω απο το πτωμα ενος ανθρωπου.
Διχαστειτε βοδια.
Η τρο'ι'κα καλα γαμαει ακομα κ συνεχιζει ακαθεκτη.

Ανώνυμος είπε...

Ι Ελαδα ινε γηα τους Ελινες,ωλει ει αλει ινε αγραματει κε φωνηαδαις,καλα να παθι ο κλαιφτις πακη,ι γι ανικι στους Ελινες!
ΧΡΙΣΙ ΑΒΓΙ ΝΑ ΞΑΙΒΡΩΜΗΣΙ Ο ΤΩΠΩΣ!

Ανώνυμος είπε...

eseis eiste eseis.diladh eseis..i mallon kalutera,poioi eiste eseis?eiste ''oi eseis''..me liga logia eseis......9:56 apo tis polles fapes exei xazepsei to skatwmeno kefali sou.kopse ta xapakia

Ανώνυμος είπε...

Απεργίες και κυνηγητά λαθραίων παρανόμων δοκιμάζουν την κυβέρνηση.... Ναι... Επίσης θα την δοκιμάσει και η πορεία που θα κάνει η Χρυσή Αυγή σήμερα στις 19:00 στην Λέσχη Αξιωματικων Αθηνών, όπου σύμφωνα με την εφημερίδα Ιντιπέντεντ, θα φανεί αν πράγματι προσχώρησαν οι περισσότεροι μαθητές σχολείων σε αυτήν (την ΧΑ), από τον όγκο που θα έχει. Γιά να δούμε. Είναι τελικά όλα τα σχολεία Χρυσή Αυγή?

Ανώνυμος είπε...

Για την πορεία της ΧΑ δες ΕΔΩ>>>

Ανώνυμος είπε...

ολοι στις 7 βασιλισσης σοφιας με κλουβια αυγα

Ανώνυμος είπε...

Τα κλούβια αυγά έχουνε πορεία,δεν το άκουσες;Στις 19:00

Ανώνυμος είπε...

Σας μισώ όλους

Ανώνυμος είπε...

Ένα μάτσο από 300 ανίδεους έχετε μαζευτεί στη Βουλή των Ελλήνων και άλλο ένα μάτσο απο ανίδεους ψηφοφόρους που σας ψηφίζουν. Ανεγκέφαλοι είστε όλοι σας και στηρίζετε την ισοτιμία και ισονομία στα κόμματα που πρεσβεύετε. Γενικά στο Διαίρει και Βασίλευε σε φαμφάρες του 'Καλλιτερισμού' σας. Ποιός έχει την καλύτερη μορφή εξουσίας δηλαδή και μέσα απο την αντιεξουσία. Βίαιοι κοκκινοφρουροί του καπιταλισμού είστε και στον ΑΝΤΑΡΣΥΑ και στην ΧΑ και σε όλη την ΒΟΥΛΗ. Η καρέκλα σας ενδιαφέρει και τίποτα άλλο και στηρίζετε τον προεκλογικό σας αγώνα σε αυτονόητα. Στα δικαιώματα των ανθρώπων τα οποία εσείς καταργείτε.