Τετάρτη, Ιανουαρίου 16, 2013

ΤΟ RODOS PRESS ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ SITE ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΕΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΠΩΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ...
Με αφορμή το παραπολιτικό άρθρο με τίτλο «Μπορείς τουλάχιστον να μην υποφέρεις μέσ’ τα μούτρα μου;» αναγκαζόμαστε να επανέλθουμε και να απαντήσουμε στα ολιγοστά αντιδραστικά και με ευγενή ύβρη μηνύματα ορισμένων αναγνωστών μας.
Θα θυμίσουμε την μικρή Μαρίνα όπου ακόμα νοσηλεύεται, θα θυμίσουμε την κ. Βαλασία που βρέθηκε σφαγμένη, το κυρ Θόδωρο που βρέθηκε απαγχονισμένος με τα σεντόνια του, την ανάπηρη κυρία Ασπασία αιμόφυρτη στο κρεβάτι της, τα νεαρά κορίτσια που βιάζονται καθημερινά που μπορείτε να βρείτε στοιχεία στα βιβλία συμβάντων των αστυνομικών τμημάτων όλης της χώρας, τον κύριο Γιάννη που βρέθηκε αιμόφυρτος και γεμάτος μώλωπες από τους συγγενείς του και διακομίστηκε στο πάρα πέντε στα επείγοντα, τις καθημερινές κλοπές που συγκαταλέγονται στα αστυνομικά δελτία τύπου, και τέλος στην υποβάθμιση του μεροκάματου αλλά και την αύξηση της ανεργίας λόγο του φθηνού εργατικού που προσφέρετε από όλους του νόμιμους παράνομους αυτού του κράτους μας.

Το άρθρο περιγράφει τη σκληρή πραγματικότητα που βιώνουμε και εμείς και οι δύσμοιροι παράνομοι μετανάστες. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να εθελοτυφλούμε. Μάλιστα μια τέτοια περίοδο που όλη η χώρα αντιμετωπίζει μια από τις δυσκολότερες στιγμές της ιστορίας της, την ίδια στιγμή που κανένας δεν σηκώνετε από τον καναπέ του, την ίδια στιγμή που η κριτική στα εύκολα δήθεν προβλήματα προτιμάτε από τη μάζα, αντί να τα βάλει με τον κρατικό μηχανισμό που έχει φέρει όλη αυτή την κατάσταση. Το άρθρο λοιπόν κατέβηκε προσωρινά για ένα και μοναδικό λόγο, διότι όλα δείχνουν ότι δεν είστε έτοιμοι να δεχτείτε αυτό που βιώνεται ψάχνοντας εξιλαστήριες ιδέες και απόψεις για να εκτονώσετε με το δικό σας τρόπο αυτό που ενοχλεί όλους μας. Μέσα από αυτή την ανθρώπινη άποψη που απευθύνετε σε πραγματικά ανοικτά μυαλά, και δικαίωμα στην έκφραση της άποψης έχουμε όλοι οι δημοκρατικά ελεύθεροι άνθρωποι, αποφαίνεται το κενό του κράτους και της πολιτείας στο πρόβλημα… μάλλον αυτό δεν θέλετε να το καταλάβετε κάποιοι, δεν πειράζει όμως… αργά ή γρήγορα θα το νιώσουμε όπως νιώσαμε και άλλα πολλά από παρόμοιες συμπάθειες που στο παρελθόν έχουμε δείξει και γύρισαν εναντίον μας. Στην Ελλάδα γεννηθήκαμε από Έλληνες γονείς που έχουν φτύσει αίμα και έχουν πολεμήσει για την ελευθερία μας και τα ιδανικά μας. Στην Ελλάδα θα συνεχίσουμε να ζούμε διότι κι εμείς σαν μετανάστες αντιμετωπίσαμε καταστάσεις ανάλογες με την δική μας συμπεριφορά στον ξένο τόπο που μας φιλοξένησε, καθρέφτης και ανταποδοτική η σχέση μας στο ξένο τόπο, ότι δώσαμε πήραμε… Να είστε καλά φίλοι και να ανοίξετε τα μυαλά σας και τα μάτια σας!!!!

https://www.facebook.com/pages/Rodos-press-Anaggelies/427190493979712?ref=stream

ΠΡΕΖΑ TV
16-1-2013

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Που το κακο.
Και εγω και χιλιάδες άλλοι συμφωνούν.
Μονο εσείς στο πρεζα διαφωνείτε .αλλα δεν σας παρεξηγουμε γιατι ξέρουμε γιατι

Ανώνυμος είπε...

μπραβο ρε ελληναραδες,πατριωτες αυτος ειναι ο πολιτισμος που σας διδαξαν οι προγονοι σας?δεν διαφωνει μονο ο πρεζας αλλα και το υπολοιπο 93% των ελληνων.
απλα μια ευχη σε ολους σας που δεν ειναι και πολυ μακρυα= ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ δλδ να υποφερεις και να πεθαινεις αλλα μακρυα απο τα ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ.
Τι πολιτισμος θεε μου?Τι ανθρωπισμος?
Εμενα παντως η παιδεια μου,η θρησκεια μου και ο τροπος που μεγαλωσα δεν με μαθαν να σκεφτομαι ετσι για εναν ανθρωπο οτι και αν ειναι αυτος.
Η κυρα επιπεδου κουτσομπολιου κομμωτηριου αυτη που εγραψε αυτη την βλακεια,γιατι δεν προκειτε για αρθρο,εχει καποιο ειδος παιδειας?θρησκειας?γιατι χριστιανη δεν ειναι σιγουρα... οι χριστιανοι αγαπανε τον πλησιον τους.Χωρις μια στοιχιωδη λογικη ανθρωπου πως της δινετε βημα απο μια εφημεριδα να αρθρωνει δημοσιο λογο?
Οι σκοπιμοτητες που εξυπηρετει ειναι καταφανεστατες και ισως ο ρολος της ειναι στα κουρελοχαρτα της χρυσης αυγης ισως και του στοχου...
Τουλαχιστον η συντριπτικη πλειοψηφια του ελληνικου λαου δεν συμφωνει με τετοιες βλακειες.Μην ξεχναει η εν λογω κυρα οτι μεσα στους μεταναστες που θελει να υποφερουν και να πνιγονται υπαρχουν και ανηλικα παιδακια που δεν θα ηθελε να ειναι τα δικα της στην θεση τους...

Ανώνυμος είπε...

Islam will dominate the world
الله أكبر (’allāhu ’ákbar)
God is the Greatest

Ανώνυμος είπε...

Και η "αρθρογράφος" (μουαχαχαχαχα) και η απάντηση του blog rodos (κρίμα για το σμαραγδένιο νησί που κυκλοφορούν τέτοιοι υπάνθρωποι ανάμεσα στους ανθρώπους του) δεν σηκώνουν σοβαρό σχολιασμό. Έχουν κατακτήσει, επάξια, μια θέση μεταξύ των κατώτερων μορφών ζωής, ένα κλικ πιο πάνω από τις αμοιβάδες

Ανώνυμος είπε...

το κακο με σας "πρεζονια" ειναι πως δεν εννοειτε να καταλαβετε το πολυ απλο δλδ:οταν μιλαμε για πακιστοαφγανομπαγκλαντοαφρικανοαλβανα,δεν αναφερομαστε σε ανθρωπινες φυλες αλλα σε κατωτερα οντα που περισσοτερες ομοιοτητες εχουν με την συνομοταξια των πιθηκοειδων και οχι με το ανθρωπινο και συγκεκριμενα το ελληνικο διαπρεπες φυλο.βεβαιως και εχουν δικαιωματα αλλα αυτα ενος κατοικιδιου και τιποτα επιπλεον.

Ανώνυμος είπε...

υπάνθρωπε 7:22
πρώτον: Οι Έλληνες (με κεφαλαίο το Ε)διαχρονικά δεν ήταν ποτέ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, ίσα - ίσα πάντα τους πολεμούσαν με λύσσα.
Δεύτερον: Πήγαινε κάνε τέστ DNA και θα καταλάβεις ότι ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, μάλλον κατάγεσαι από κάποιο κατοικίδιο είδος που κοροϊδεύεις.
Τρίτον: Αυτοί οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ δεν είχαν όνειρο από παιδία να έρθουν στην Ελλάδα και να παρούν την δουλεία σου στα φανάρια. Οι πόλεμοι, η φτώχια και οι καταπιέσεις που δέχονται στις χώρες τους από φασιστικές κυβερνήσεις φιλικές προς την ιδεολογία σου, τους ανάγκασαν να ψάχνουν μια ασφαλέστερη χώρα (όχι αποκλειστικά την Ελλάδα)για αυτούς και την οικογένεια τους.

Τέλος μιά συμβουλή ΟΤΙ ΣΠΕΡΝΕΙΣ, ΘΕΡΙΖΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

7:22 πρέπει να έχεις διαβάσει πολλά βιβλία στη ζωή σου.
φαντάζομαι ότι σου φάγανε και τη δουλειά οι ξένοι.
και φαντάζομαι ότι εσύ ανήκεις στην ανώτατη φυλή των αδικημένων θρασύδειλων τεμπελχανάδων.
καλού κακού όμως ...κάνε εκείνο το τεστάκι dna (ντι εν εϊ...έτσι προφέρεται)

Ανώνυμος είπε...

κοριτσια 7:50 και 8:16,αντε να βρειτε κανεναν πουτσο ρουαντικο να σας βολεψει γιατι μαλλον ειστε καιρο στην αγαμια.το παιχνιδι που εχετε στησει μουνοπανα "πρεζες",ειναι οτι πιο βρωμικο και απεχθες εχει υπαρξει,αφηστε τα παραμυθια δεν περνανε εδω και μαλλον θα φατε μειωση μισθου απο τα "αφεντικα",αντε καλο ξεπουτσωμα και προσοχη στα εμβολια...

Ανώνυμος είπε...

@ 2.40 ΘΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΓΑΜΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ,ΧΙΤΛΕΡΟΕΘΝΙΚΗΣΤΙΚΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΓΛΑΣΤΡΑΣ ΤΟΥ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΣΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΑΣ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ; ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΕΞΩ,ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΡΕΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ;;;
ΤΙ; ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ; ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΛΕΨΕΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ;ΟΧΙ ΟΧΙ. ΛΕΩ ΒΛΑΚΕΙΕΣ. ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΑΝΤΡΕΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ.. ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕΣ ΚΡΥΦΑΔΕΡΦΕΣ(ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΚΕΥ,ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ) ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥΔΑΚΙ.ΣΤΗ ΡΟΔΟ,ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ Σ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΟΥΤΣΟΚΕΦΑΛΟΙ ΜΠΟΥΦΟΙ.