Κυριακή, Ιανουαρίου 20, 2013

ΔΙΑΒΑΣΤΕ,ΠΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΤΙΣΕ ΚΑΙ ΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ "ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΤΩΝΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ -ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ-

Αρχικα ,η αστυνομία με εντολή του Νίκου Δενδια,μπήκε στη κατάληψη της Βίλας Αμαλίας,έπειτα ακολούθησε η αστυνομική επέμβαση στη κατάληψη Σκαραμαγκά,ενώ το show συνεχίστηκε με τον “απλό αστυνομικό έλεγχο” όπως τον ονόμασαν,στη κατάληψη της Λελας Καραγιάννη. Βεβαία ως απάντηση των αστυνομικών επεμβάσεων,ακολούθησαν μικρά σε έκταση συμβολικά χτυπήματα σε σπίτια και αυτοκίνητα κρατικών λειτουργών και δημοσιογράφων,οπως επισης και η επιθεση στα γραφεια της Ν.Δ.
Σημερα,Κυριακη 20/1 "τρομοκρατες" "εβαλαν βομβα" στο The Mall Athens,η οποια δεν ειχε σκοπο να σκοτωσει ...καθως ειχαν προειδοποιησει με τηλεφωνηματα σε ΜΜΕ,ενω η ποσοτητα του υλικου που χρησιμοποιησαν ηταν ικανη μονο για μικρες υλικες ζημιες!!!!Αν ηθελαν να σκοτωσουν θα εβαζαν την βομβα σε ωρα αιχμης...χωρις καμια προειδοποιηση...και θα γινονταν μακελειο...
Έτσι λοιπόν απο το πουθενά...και ενώ δεν υπάρχει θέμα,ούτε με τους αναρχικούς και τους αντιεξουσιαστές,αλλά ούτε και με “τρομοκράτες” οι οποίοι κάνουν χτυπήματα...δημιουργήθηκε ενα ολόκληρο σκηνικό παραφιλολογιών και παπαρολογίας ,περί καταλήψεων,τρομοκρατίας,κέντρων κατασκευής μολότοφ και επικοινωνίας με εξωγήινες δυνάμεις και πάει κλαίγοντας.
Ουσιαστικά,ο μόνος στόχος ειναι ο αποπροσανατολισμός.
ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΞΕΠΟΥΛΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ,ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ...ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΦΑΙΜΑΞΗΣ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΣΥΝΝΕΦΟ...ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ ΣΤΑ ΜΜΕ.
ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ...ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ...
Ο ΤΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ.

πρεζα tv

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και μην ξεχναμε και την βομβα στο μετρο του αιγαλεω που επισης ηταν στημενο

Ανώνυμος είπε...

''The best political weapon is the weapon of terror!'' Himler

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ.ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΘΩΜΑΙΔΗ ΣΤΟ ΣΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

τραυματιστηκαν 2 ανθρωποι εργαζομενοι....σκοτωθηκαν 4στην μαρφιν...σκοτωθηκε 1 αφγανακη απο βομβα στην πατησιων..καηκε μια γυναικα μεροκαματιαρα στη λαικη εξαρχιων...ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΕΜΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΟΛΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΤΑΤΑ!!!!ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ!!!!!ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ να πισετε τους εαυτους σας και τον υγιει α/α χωρο....ξευτιλα μετα μας βριζουν και μας λενε επεναστατες του κολου!τι να πω ποτε δεν θα αναλαβουμε τις ευθυνες μας.....ζητε στο ψεμα για να βγαλετε τα βρωμικα χερια σας στο απειροβλητο!!!ΝΤΡΟΠΗ..........

Ανώνυμος είπε...

Ακροδεξιά και Τρομοκρατία στην Ευρώπη
Και λίγο ιστορία δε βλάπτει,ΕΕΕ?

Ανώνυμος είπε...

Α! και το link

http://www.anixneuseis.gr/?p=43206

Ανώνυμος είπε...

@9:33 Θέλεις να μας πεις δηλαδή, ότι ΔΕΝ έχεις ιδέα τι είναι ικανοί να κάνουν αυτοί που κυβερνούν για να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη; Με απώτερο σκοπό την παραμονή τους φυσικά στην εξουσία. Αντί να ασχολείσαι με τις μειώσεις μισθού που σου κάνανε ή τις αυξήσεις στα τιμολόγια της Δ.Ε.Η. τρως το παραμύθι περί «τρομοκρατίας», πάω στοίχημα ότι σήμερα ενημερώθηκες για το «χτύπημα» από τα αντικειμενικά ελληνικά κανάλια, όπως και για το «χτύπημα» στα γραφεία του δεξιού κόμματος Νου-Δυο, βρήκαν είπαν και σφαίρα, δεν σου είπαν όμως ότι όλα τα γραφεία των κωμάτων έχουν αλεξίσφαιρα τζάμια. Βέβαια εσύ είσαι ικανός να είχες πιστέψει και τον Γ.Α.Π. ότι τον σταμάτησε πολίτης στο δρόμο και του είπε «Για την πατρίδα και το μισθό μου να δώσω», Χωρίς φυσικά να έχεις σκεφτεί, πως ένας απλός πολίτης κατάφερε να περάσει από την ασφάλεια του πρωθυπουργού για να του το πει;;;;
Η ουσία είναι μία, ο Αντώνης έβαλε επιτέλους (για εκείνον) στο γραφείο του το ταμπελάκι με τη λέξη «Πρωθυπουργός» ο Βαγγέλης αν και με 5% κυβερνά και αυτός, ο Φώτης μέσα και αυτός. μια χαρά τώρα στα γεράματα αν και «αριστερός» άρα;; κυβερνούν πάλι οι ίδιοι και οι ίδιοι.

Μπράβο σου…

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ μην στρουθοκαμιλιζουμε!!!!!!!!!!!!!!!!με καθε ατυχια η βλακεια που κανει μπαμ στην κοινη γνωμη και δεν μας βγαινει να λεμε μπουρδες!!!!ξερεις παρα πολυ καλα τι λεω αν κινησε στο χωρο...λεω παντα αυτο που πιστευω και ας πληγωνει..δεν μπορω να ακουω πιπες για παρακρατος και πιπες..αυτοι δεν ειναι ικανοι ουτε τα κορδονια τους να δεσουν και το εχουν αποδειψει δεν ειναι ικανοι να κινησουν παρακρατος!!εγω υποστηριζω το χωρο σε καθε στιγμη..ακομα και με μαρφιν...ασε λοιπον τη θεωρια του καναπε και ασε την προπαγανδα!!!υψωμενη γροθια και ενωμενη και η αληθεια ας πληγωνει....το ναο του καπιταλισμου καλυτερα να τον κατεδαφιζαν....διαφωνεις????

Ανώνυμος είπε...

royso blaka to afentikosoy stin l alexadras ton sfakianaki ton rotises prin grapsis teties mpoyrdes

Ανώνυμος είπε...

Κάργα παραφιλολογία!
Πλέον οι περισσότεροι γνωρίζουν ότι ο "αντιεξουσιαστικός" χώρος είναι υποκινούμενος από συμφέροντα (εξού και τα εισαγωγικά)
Προφανώς η αγαπητή μας κυβέρνηση ετοιμάζει νέα μέτρα και μας προετοιμάζει με δήθεν τρομοκρατίες.
Κλασσικό παραμυθάκι.
Αν θυμηθούμε τότε με τον νόμο περί κινητών (να μπορείς να πάρεις αριθμό τηλεφώνου μόνο με ταυτότητα)έγινε μετά από ντεμέκ τρομοκρατικές επιθέσεις, λες κι όλοι είμαστε τρομοκράτες!
Έρχονται νέα μέτρα πιο τρομακτικά!!!
Όλοι μέσα στο κόλπο είναι!
Ξυπνάτε και πάψτε να μαλώνετε σαν μικρά παιδιά!
Καλή χώνεψη!

Ανώνυμος είπε...

@11:12 Οι χαρακτηρισμοί «πίπες» και «μπουρδες» για μια διαφορετική άποψη από τη από τη δική σου την καρα-δεξιά, δείχνει απλά και την έλλειψη των επιχειρημάτων σου. Επειδή ανέφερες την marfin για προπαγανδιστικούς λόγους, σε ρωτώ: βλέπεις και μέσα από τις κουκούλες «φίλε»; ή σήμερα ξέρεις ποιοι ήταν; και επειδή είμαι πλέον σίγουρος ότι και «βλέπεις» και «ξέρεις», πες μου σε παρακαλώ τον Λαμπράκη ποιοι τον σκότωσαν; έτσι για ιστορικούς λόγους σε ρωτάω. Άσε λοιπόν τον «χώρο» ήσυχο και κοίτα ο δικό σου ποιος είναι και τι κάνει και τι ΕΧΕΙ κάνει.

Για το θέμα τίποτα άλλο δεν έχω να προσθέσω.

Ανώνυμος είπε...

1112 ΚΑΙ εγω λεω πω εισαι χρυσαυγουλο!!!μα καλα οποιος διαφωνει τι ναπω....κριμα εισαι εσυ στο χωρο????σκατα εισαι ο πραγματικος αναρχικος δε βλεπει φαντασματα και αναλαμβανει την ευθυνη των πραξεων του....κριμα αν ανηκεις που δε το νομιζω χρυσαυγουλο απλα να ξερεις η κλαψα και η προπαγανδα καταντα κουραστικη....και ασε την μαρφιν θα εκτεθεις θες να σου πω και ποια ομαδα α/α περνουσε εκεινη την ωρα???και σου λεω παλι ατομα του χωρου ητανε εκει και περνουσαν απο μαρφιν εκεινη την ωρα αν θελαν αυτους αυτες που ενεργουσαν θα τους τσακιζαν!!!!γιατι δεν το καναν αλλα οταν καποιοι δικοι μας φωναξαν εχει κοσμο μεσα τους συγκρατησαν??????????θες κιαλλο????ασε τις μπουρδες και την κλαψα λοιπον οι αγωνες δινονται με αληθεια και οχι με προπαγανδα...φιλικα

Ανώνυμος είπε...

Μια εικονα 1000 λεξεις:


http://prezatv.blogspot.gr/2010/12/blog-post_575.html

Ανώνυμος είπε...

Kai alli eikona
http://www.thermopilai.org/content/o-petros-konstantinou-tes-antarsua-mprosta-apo-phlegomeno-ktirio-tes-marfin

kai ena video
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NNoI5ObbxGw