Κυριακή, Ιανουαρίου 06, 2013

ΨΑΧΝΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΙΧΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ


Τη συνδρομή του προϊσταμένου του Σώματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλη Σφακιανάκη με στόχο τη συλλογή περισσότερων στοιχείων για την αλλοίωση της λίστας Λαγκάρντ ζήτησαν  οι οικονομικοί εισαγγελείς Σπύρος Μουζακίτης και Γρηγόρης Πεπόνης.
Οι οικονομικοί εισαγγελείς επιθυμούν να διαπιστώσουν εάν υπάρχουν ηλεκτρονικά ίχνη εκείνου που πραγματοποίησε την αλλοίωση της λίστας και σε ποιο χρονικό διάστημα αφαιρέθηκαν αρχεία.
Ήδη, σύμφωνα με τη Real News, αναζητούν την άκρη του νήματος στο γραφείο του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, και βρίσκεται σε εξέλιξη η εισαγγελική έρευνα για τα μη πολιτικά πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Έτσι εκτός από τους στενούς συνεργάτες του πρώην "τσάρου" της οικονομίας που περνούν το κατώφλι των οικονομικών εισαγγελέων, πιθανότατα θα κληθούν για συμπληρωματική εξέταση και οι δύο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ.
Οι Ιωάννης Διώτης και Ιωάννης Καπελέρης, που εξετάστηκαν ως ύποπτοι τέλεσης κακουργηματικής πράξης, αναμένεται να ερωτηθούν για τον τρόπο με τον οποίο κινήθηκαν οι πολιτικοί προϊστάμενοι τους και τι έπραξαν οι ίδιοι.
Ο Ιωάννης Διώτης έδωσε απάντηση για την εμπλοκή του στην υπόθεση, σημειώνοντας στο Βήμα πως δεν είχε κανένα λόγο να αλλοιώσει τη λίστα, δεν γνωρίζει ποιος το έπραξε και δεν επιθυμεί να εικάσει.
Ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι το Σώμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος είναι σε θέση να ρίξει φως στην υπόθεση.
"Το Σώμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διαθέτει τα μέσα και την τεχνογνωσία για να διαπιστωθεί με ακρίβεια ποτέ αφαιρέθηκαν τα ονόματα των συγγενών Παπακωνσταντίνου από τη λίστα Λαγκάρντ", ανέφερε στον ΣΚΑΙ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.
http://news247.gr
ΠΡΕΖΑ TV
6-1-2013

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είσαι τεμπέλης?

Ζηλεύεις και φθονείς τους πάντες γύρω σου?

Έχεις να χαμογελάσεις, και εσυ δε θυμάσαι από πότε?

Είσαι παρθένος ετών 30?

Σε έχουνε γραμμένο στ'αρχίδια τους όλοι?

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΠΡΟΦΙΛ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗ, ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΝΟΤΕΡΗ Τ.Ο., ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΔΥΝΑΜΟ ΚΑΙ ΑΒΟΗΘΗΤΟ ΟΙΚΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΦΥΓΑ