Τρίτη, Δεκεμβρίου 11, 2012

Η ΔΕΗ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ-ΜΠΡΑΒΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ... Η ΔΕΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ...Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΦΡΑΓΚΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙ ... Η ΔΕΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΜΕΝΑ ΕΣΟΔΑ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ... ΚΑΙ ΕΥΣΙ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ
Τη συνέχιση της είσπραξης του τέλους ακινήτων μέσω των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος ζητάει το υπουργείο Οικονομικών από τη ΔΕΗ, παρά την απόφαση του Πρωτοδικείου που την έκρινε παράνομη και αντισυνταγματική.
Όπως είπε ο υπουργός Γιάννης Στουρνάρας μετά τη συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό, σχετική επιστολή αναμενόταν να αποσταλεί στη διοίκηση της ΔΕΗ και στον πρόεδρο της κ. Αρθούρο Ζερβό, όπερ και εγένετο.

Με την επιστολή αυτή ο κ. Στουρνάρας, επί της ουσίας αναλαμβάνει ως ΥΠΟΙΚ την ευθύνη – εάν και εφόσον μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο – της μη εφαρμογής της δικαστικής απόφασης,
Στην παραπάνω απόφαση κατέληξαν ο υπουργός Οικονομικών και ο Πρωθυπουργός προκειμένου να ξεπεραστεί το εμπόδιο που βάζει η πρόσφατη απόφαση του πολυμελούς πρωτοδικείου που χαρακτηρίζει παράνομη την είσπραξη του τέλους από την ΔΕΗ.
Παράλληλα το υπουργείο Οικονομικών θα ασκήσει όλα τα ένδικα μέσα και αίτηση αναίρεσης στον Άρειο Πάγο για να μην υλοποιηθεί η απόφαση. Η κυβέρνηση δεν έχει το περιθώριο να μην εισπραχθεί το "χαράτσι" αφού τυχόν υστέρηση στα έσοδα θα έχει συνέπεια την λήψη νέων μέτρων.
ΔΕΗ: Παραμένει στους λογαριασμούς ρεύματος το τέλος ακινήτων
Παραμένει στους λογαριασμούς της ΔΕΗ το τέλος ακινήτων, ανέφεραν εν συνεχεία στο ΑΠΕ-ΜΠΕ αρμόδιοι παράγοντες της επιχείρησης, μετά την κοινοποίηση της σχετικής επιστολής του υπουργού Οικονομικών Ι. Στουρνάρα.
"Για λόγους δημοσίου συμφέροντος η ΔΕΗ προχωρά κανονικά στην είσπραξη του τέλους ακινήτων (ΕΕΤΗΔΕ), μετά την επιστολή που έστειλε ο υπουργός Οικονομικών προς την επιχείρηση, να εξακολουθήσει να συνεισπράττει κανονικά το τέλος ακινήτων", ανέφεραν συγκεκριμένα.
Στο μεσοδιάστημα και έως ότου ξεκαθαρίσει η νομική πλευρά του ζητήματος, ο κ. Στουρνάρας κάλεσε τη ΔΕΗ να συνεχίσει την είσπραξη του τέλους.
Υπενθυμίζεται ότι το Συμβούλιο της Επικρατείας έχει κρίνει συνταγματικό το τέλος ακινήτων, απαγόρευσε ωστόσο τη διακοπή της ηλεκτροδότησης για όσους δεν το καταβάλουν.NEWS247

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

MH ΜΑΣΑΤΕ . ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕΤΡΑ ΘΕΛΟΥΝ. ΜΕΤΑ ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ( ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ) ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΒΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΩ ΤΙΠΟΤΑ (ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΟΥΝΕ ΕΣΟΔΑ ΣΦΥΡΑ ΜΟΥ ΚΛΕΦΤΙΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

σωστή τοποθέτηση αλλά δύσκολα εφαρμόσιμη

Ανώνυμος είπε...

σιγα μη δεν πληρωσουν οι ΝεοδημοκρατεςΠασοκοΧρυσαυγητες.

Ανώνυμος είπε...

Οι Χρυσαυγήτες δεν θα πληρώσουν γιατί είναι οι μόνοι αντισυστημικοί οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ του κολωνακίου του Ψυχικού και της Εκάλης τι θα κάνουν όμως ;

Ανώνυμος είπε...

φυσικά και οι χρυσαύγουλοι δεν θα πληρώσουν γιατί είναι μια ζωή μπατακτσήδες. άσε που δεν έχουν και χρήματα γιατί τους φάγανε τις δουλειές οι ξένοι....έτσι δεν είναι φανταστικέ ελληνάρα τεμπελχανά?
ΝΑ ΚΑΕΙ - ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΗΣ ΜΑΖΙ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Που ειναι ο συγχρονος Ρομπεν των φτωχων Φωτόπουλος;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ: ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΔΥΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ, Η ΜΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙ ΚΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΣ “ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ” ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΘΝΙΚΑ. ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ, ΠΑΝΕΘΝΙΚΑ. ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΕΔΩ ΣΗΜΕΡΑ… !!! ΚΑΙ… ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!
Red rabbit hunder
Το ekana copy paste οπότε ο skandalo δεν μπορυ να πυ τιπωτα

Ανώνυμος είπε...

ρε καραγιοζη απο πανω, απο ποτε οι δοσιλογοι, προδοτες, υποστηρικτες των πλουσιων και των εφοπλιστων, μαυραγοριτες και νεοναζι τραμπουκοι ειναι οι εκφραστες του ελληνισμου???

αυτοι ειναι η ντροπη της ελλαδας και ουδεμια σχεση εχουν με το αρχαιο ελληνικο ιδεωδες.

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΚΦΑΣΙΜΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΕΞΩ ΟΙ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΕΟΝΑΖΟΙ ΑΠ ΤΗΝ ΕΛΛΛΑΔΑ