Κυριακή, Νοεμβρίου 25, 2012

ΟΙ «ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ» ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ- ΈΣΦΙΓΓΑΝ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΜΕ ΠΕΝΣΕΣ


Βασανιστήρια, ξυλοδαρμοί και ακραία κρούσματα ρατσιστικής συμπεριφοράς μελών της Ελληνικής Αστυνομίας έρχονται στο φως της δημοσιότητας μέσα από ένα μακρύ κατάλογο υποθέσεων που έχει συγκεντρώσει και ερευνά το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.


Ανάμεσα στα περιστατικά που έχουν καταγγελθεί συμπεριλαμβάνονται προσβολές γενετήσιας αξιοπρέπειας, κλοπές, ξύλο αλλά και η καταστροφή νομιμοποιητικών εγγράφων.

Η εφημερίδα «Το Έθνος της Κυριακής» αποκαλύπτει 17 περιστατικά που εξετάζουν οι αξιωματικοί της υπηρεσίας εσωτερικών υποθέσεων. Μια καταγγελία σοκάρει. Αστυνομικοί αφού ξυλοκόπησαν δύο Πακιστανούς, έσφιξαν με πένσα τα δάκτυλα του ενός μέχρι να μαυρίσουν τα νύχια ενώ στον άλλον του έκοψαν με ψαλίδι το μουστάκι.

Από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της έρευνας των υποθέσεων φαίνεται να προκύπτει ότι στην πλειονότητα των περιστατικών που αναφέρονται στη λίστα, οι αστυνομικοί που πρωταγωνιστούν διατηρούν - πέρα από κοινή νοοτροπία - και «αγαστές» σχέσεις με τη Χρυσή Αυγή.

Τα απανωτά περιστατικά ρατσισμού έχουν σημάνει «κόκκινο συναγερμό» στους επιτελείς του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη που αποφάσισαν να σταθούν αμείλικτοι σε κάθε κρούσμα που προκύπτει.



Πηγή: Οι «Χρυσαυγίτες» της ΕΛ.ΑΣ- Έσφιγγαν τα νύχια αλλοδαπών κρατουμένων με πένσες | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/78247#ixzz2DEH7Byx1
ΠΡΕΖΑ TV
25-11-2012

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και να ήταν μόνο αυτά.
Πες για τα νύχια που τους έβγαζαν με ταναλιες ,όχι Πενσες,πες για το κρεβάτι του προκρουστη που το χρησιμοποιούν ακόμα στην ασφάλεια ,πες για τα καλάμια που τους καρφωνουν στον κόλο,πες για τον τροχό που τους δένουν απάνω,πες που τους καίνε με πυρωμενα σίδερα ,πες για τους ακρωτηριασμους,πες που τους κατουρανε το ιερό τους βιβλίο,

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΝΑ ΦΑΝΕ ΨΗΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΟΥΝΕ ΟΥΙΣΚΙ,ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΦΡΙΧΤΟ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ.....ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΕΝΕΙΑ 3 ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ ΝΑ ΞΥΡΙΣΤΕΙ....ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ απορώ γιατί τους βασανίζουν και δεν διαθέτουν μια σφαίρα για τον καθένα στον σάπιο τους εγκέφαλο και πέταμα στα σκουπίδια, όπου ανήκουν!
Τόσο ακριβές είναι οι σφαίρες?

Ανώνυμος είπε...

2΄21
φτηνες ειναι

υπαρχουν για εσενα και τους ομοιους σου αρκετες

αρκει να το θελησετε

Ανώνυμος είπε...

Μ'αρέσει που κάποιοι θεωρούν υπερβολές αυτά.Αυτά τα έχουν πει και άλλοι ,όχι μόνο το έθνος του Μπόμπολα.Εγώ θέλω να κάνω μια ερώτηση.Γιατί βάζουμε κάποιους στην φυλακή σαν εγκληματίες και αφήνουμε αυτούς τους εγκληματίες στην αστυνομία;Η αστυνομία είναι μια από τις μεγαλύτερες εγκληματικές οργανώσεις της χώρας.

Ανώνυμος είπε...

Εεεεεεε. 3,29 Καθόλου φτηνές άντε φωστήρα που τα ξέρεις ολα...
Για να παρης ένα κουτί 357 που ειναι αρκετά καλές για αυτή την δουλειά και έχει μέσα 24 μόνο.θελεις γύρο στα 65 ευρώ.οποτε πάνω απο 2,50 ευρώ.για την κάθε μια .εσενα ρε σου περισσεύουν 2,50 .
Αντε βλάκα Πενσες και ταναλιες ρε

Ανώνυμος είπε...

μαγκες η χ.α.βλεπει οτι επιασε κορυφη και καταλαβαινει οτι απο εδω και μπρος εχει κατηφορα.σκληραινει ο κασιδιαρης και μιλαει για το οπλο του μπροστα σε 100 το πολυ ατομα στα χανια .ο αρχηγος φωναζει δεν ειμαστε φασιστες ειμαστε ελληνες εθνικιστες μπας και τον ακουσουν οι πλευρηδες και cia ολα τα χαζα που καθονται και postaroyn εχουν εντολη να ειναι πιο τσαμπουκαλεμενα για να συνεχισουν να εχουν στραμμενα τα φωτα της δημοσιοτητας πανω τους.η αληθεια ειναι οτι τους την πεφτουν ολοι παντου και καποιοι ειδη εχουν αρχισει να λακιζουν .ευτυχως στο φαινομενο χ.α. αρχηγος ηταν ο μιχαλολιακος αλλιως ισως τα πραγματα να ηταν χειροτερα .παιδια επιεικια στους πιτσιρικαδες που παρασυρθηκαν .στους υπολοιπους εξορια να πανε μεταναστες.

SKANDALO είπε...

Ούτε 40 άτομα δεν συγκεντρώθηκαν στην Κρήτη. Και οι μαλάκες χέστηδες της Χρυσής Αυγής είχαν εγκαίνια. Η απόλυτη ξεφτίλα...

Βέβαια, εδώ στην Αθήνα και μαζεύουν το πολύ 100-200 άτομα. Οι ίδιοι μιλάνε για χιλιάδες αλλά στις πανοραμικές φωτογραφίες που οι ίδιοι δημοσιέυουν δεν είναι πάνω από 200.

Επίσης σας διαβεβαιώνω πως εντός Αστυνομίας και Δικαστικού Σώματος οι νεοναζί δεν έχουν παρά ελάχιστους υποστηρικτές/ομοϊδεάτες. Κυρίως χαμηλόβαθμους. Τα απογράσματα της συμμορίας νεοναζιστών εκλαμβάνονται ακριβώς ως αυτό. Πηγή προβλημάτων και επιπλέον εργασίας για τις δύο Υπηρεσίες. Οι συντηρητικοί Αξιωματικοί και οι φύσει συντηρητικοί Δικαστές δεν γουστάρουν τσογλάνια και αυτοανακηρυχθέντες προστάτες. Γι'αυτούς το σκεπτικό κινείται - απλοϊκά ίσως - στο δίπτυχο 'εγκληματίας/ταραχοποιός-μη εγκληματίας/φιλήσυχος'.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ήταν 20 που έγραψαν στο indymedia? Φοβάμαι μην γίνουν και 1000 αύριο! Με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι τα σχολεία είναι δικά μας και είμαστε το μέλλον, θα το διαπιστώσετε πολύ σύντομα, η επανάσταση τώρα ξεκίνησε και ΝΑΙ είμαστε Εθνικοσοσιαλιστές και ΟΧΙ εβραιομπολσεβίκοι.

Ανώνυμος είπε...

Καθημερινά οι λάθρο σκοτώνουν έλληνες, με ρατσιστικό μένος (στην Κρήτη του άλλου του έβγαλαν ένα ένα τα δόντια πριν τον σφάξουν) και το μαρξισταριό ασχολείται με τον αν πέφτει καμμιά φάπα στα κρατητήρια.
Δε μου λέτε, στα μαρξιστικά καθεστώτα, η κομμουνιστική αστυνομία δεν ρίχνει φάπες; Εγώ ξέρω ότι όχι μόνο ξύλο ρίχνει, αλλά εξαφανίζονται και αθώοι άνθρωποι.

Ανώνυμος είπε...

Οιλαθρομετανάστες και οι χρηματοδοτουμενοι μέσω ΜΚΟ διακινητές τους συκοφαντούν τους άνδρες της αστυνομίας που αγωνίζονται για το συμφέρον της πατρίδας

Ανώνυμος είπε...

Οιλαθρομετανάστες και οι χρηματοδοτουμενοι μέσω ΜΚΟ διακινητές τους συκοφαντούν τους άνδρες της αστυνομίας που αγωνίζονται για το συμφέρον της πατρίδας

Θαυμαστε! Δεν λεω αστυνομια ειναι και ο τροχονομος αλλα εδω μιλαμε για ασφαλιτες ματ υμετ και δεν ξερω και εγω τι αλλο . συμφερον ειναι να ψεκαζεις αναπηρους?να κοπανας γυναικες 17-50 ετων ? Να πετας σε ευθεια βολη δακρυγονα κλπ ? να σκοτωνεις τον οποιοδηποτε? Γιαυτο την πληρωνουμε?

Και οσο για σενα 8:07 διαγωνισμο κανουμε ποιος ειναι πιο μαλακας?

Δεν πατε καλα ρε . ΠΑΙΔΕΙΑΑΑΑΑ ρε ζωα οχι εκδικηση του κωλου! γιαυτο θα καταστραφει αυτο το γελοιο ""κομα"" που λεγετε Χ.Α. Επαναστατες του πληκτρολογιου και της ξαπλας εισαστε γιαυτο δεν εισαστε πουθενα. μονο δελτια βγαζετε και ριχνετε καμια φαπα 5 προς 1 στη καλυτερη !

Τα σχολεια ειναι δικα μας και η επανασταση ξεκινησε και πουτσες μπλε! Δεν ανηκει τιποτα σε κανεναν φαντασμενοι υπανθρωποι αυτες τις μαλακιες τις λετε για πεισετε πρωτα τον εαυτο σας και μετα για να πεισετε οοολους τους αλλους.χααχαχχαα ακου ξεκινησε η επανασταση .epic

Ανώνυμος είπε...

8A SAS TSOUKSI POLI H X.A 9.08 ALLA 8A TO ANTEXETE TI NA KANETE ALLOSTE TO POTAMI DEN GIRIZEI PISO

SKANDALO είπε...

@9:37 Έχεις δίκιο. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω, Χρυσαύγουλο. Γαμιώντας σας πήγαν στην Κρήτη. Γαμιώντας σας πάνε και στην Αθήνα. Την 28η Οκτωβρίου οι αντιφασίστες έκαναν αντιδιαδηλώσεις και εσείς κρυβόσασταν χεσμένοι από τον φόβο σας. Τα γραφεία και τα οχήματά σας καίγονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Στις δημοσκοπήσεις καταρρέετε. Στο δρόμο ούτε που φοράτε τις μπλούζες σας, για να μην σας κάνουν την μάπα κρέας. Στα τοπικά μπουρδέλα σας μαζεύεστε 5-10 άτομα (πλην των κεντρικών που μαζεύετε 40). Σας έχουν φακελώσει όλους με ονοματεπώνυμα και διευθύνσεις. Τετέλεσται...

Ανώνυμος είπε...

Και ανάμεσα σε όλους και το χρυσαύγουλο ζώο που γράφει με bold μήπως και ακουστεί πιο δυνατά.ΥΠΑΛΛΗΛΕ,μπέεεεε πρόβατο

Ανώνυμος είπε...

Ρε πάτε καλά, εδώ σας πήραν και το blog, σε λόγο θα σας πάρουν και τα κουλούρια~