Τετάρτη, Νοεμβρίου 14, 2012

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ


ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ;
«Καταπέλτης» είναι η δίωξη που άσκησε ο εισαγγελέας κατά του βουλευτή Αγρινίου για τις επιθέσεις της Χρυσής Αυγής στη λαϊκή αγορά του Μεσολογγίου, με τέσσερις κατηγορίες να βαραίνουν τον Κώστα Μπαρμπαρούση και να τίθεται σε ισχύ για πρώτη φορά ο νόμος 927/1979 περί φυλετικών διακρίσεων.


Μετά την άρση της ασυλίας του βουλευτή, ο εισαγγελέας του απήγγειλε κατηγορίες για: παράνομη βία, απρόκλητη φθορά, αντιποίηση αρχής και παραβίαση του νόμου 927/1979 περί φυλετικών διακρίσεων.

Υπενθυμίζεται ότι κλιμάκιο εφόδου της Χρυσής Αυγής είχε βρεθεί σε λαϊκή αγορά του Μεσολογγίου και ζητούσε χαρτιά νομιμότητας από αλλοδαπούς, προχωρώντας σε σπάσιμο πάγκων και άλλου είδους φθορές παρουσία της δημοτικής αστυνομίας. ΘΕΜΑ
ΠΡΕΖΑ TV
14-11-2012

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα του κλάσουν μια μάντρα αρχίδια

Ανώνυμος είπε...

Ας παει φυλακη για να ξεβρωμισει επιτελους ο τοπος απο δωσιλογους,κλεφτες,απατεωνες,ρουσφετολογους κ καθε λογης καθαρματα που ηπιαν το αιμα του Ελληνικου λαου εδω κ 40 χρονια οπως ο Μπαρμπαρουσης.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Για να τα κάνει αυτά η γενιά του παραμμυθιού με τους ανύπαρκτους πεθαμένους
σημαίνει ότι είναι βαριά πλέον βαριά άρρωστη.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ..ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝΕ. ΣΚΑΤΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανώνυμος είπε...

Εάν δεν γνωρίζετε να μη μιλάτε και να το βουλώσετε επιτέλους. Με τα σκατά που ξεστομίζετε τον τελευταίο καιρό όχι "χρυσή" αλλά κουραδοαυγή θα έπρεπε να λέγεστε. Ανιστόρητοι βλάκες, βολεμένοι στους καναπέδες σας τόσα χρόνια, χαμένοι στις ονειρώξεις σας περί 4ου, 5ου και 6ου ράιχ. ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Να βγει νόμος να επανεξετασθούν ΟΛΕΣ οι ελληνοποιήσεις (βλέπε σκάνδαλα παράνομων ελληνοποιήσεων). Να αφαιρεθούν όσες υπηκοότητες δόθηκαν με τα σκάνδαλα και να απελαθούν οι υπόψιν αλλοδαποί. Κάντε γρήγορα, διότι η ΧΑ ανεβαίνει καθημερινά.

Ανώνυμος είπε...

Το μεγαλύτερα από όλα έγκλημα που διέπραξε ο Μπαρμπαρούσης, είναι που ζήτησε ο ίδιος την άρση της ασυλίας του. Είναι δυνατόν;; Ο άνθρωπος αυτός ξέρει σε χώρα βρίσκεται;; Ντροπή... ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΝ!!

ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ;

ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΗΡΩΑ;

Ανώνυμος είπε...

=Aμα γίνουν τέτοιες αδικίες, προβλέπω ο λαός να πάει σύσσωμος στην ΧΑ και να την εκτινάξει, και μάλιστα εντός του 2012, στο 30%.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΟΜΟΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΝΑΖΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΜΠΡΟΝΞ ΠΑΡΑΥΤΑ. ΚΑΝΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΗ!

Ανώνυμος είπε...

Και από βλάκες και αγράμματους αυτή η χωρα έχει μπόλικους, ειδικά τώρα που όσους έχουν λίγο νιονιό τους διώχνει όπως όπως στα "σκαβοπάζαρα" του εξωτερικού.

PAN33 είπε...

Kαλησπέρα σε όλους!Έχω μια απορία: καθημερινά το blog σας καταπιάνεται με θέματα που σχετίζονται με την ΧΑ, τοποθετώντας μάλιστα πολλά από αυτά ως πρώτη είδηση. Δεν υπάρχουν σημαντικότερα θέματα λοιπόν να σας απασχολήσουν? Για παράδειγμα...η ανεργία των νέων, το μη δημοκρατικό σύστημα διακυβέρνησης της χώρας, το παραεμπόριο, η εγκληματικότητα, η φοροδιαφυγή, οι αυτοκτονίες, οι επαχθείς δανειακές συμβάσεις που καταστρέφουν το μέλλον της Ελλάδας και τόσα άλλα. Νισάφι πια με την ΧΑ...εκτός αν ο σκοπός σας είναι άλλος, για παράδειγμα ο αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης και η χειραγώγησή της. Γιατί δεν ασχολείται κανείς με την "βιαιότητα" των μνημονίων, των σημερινών εργοδοτών και των πολιτικών της κυβέρνησης. Αυτό δεν είναι βία?... και μάλιστα προς άτομα που δεν έχουν επιδείξει ποτέ στην ζωή τους παραβατική συμπεριφορά (όπως η πλειονότητα του ελληνικού λαού).

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι μου, νομίζω ότι πρέπει να αρχίσουμε από το λιώσιμο των παραμαρξιστοειδών συμμοριών που έχουν κάνει φωλιές μέσα στα παν/μια. Προς τούτο: Πανεπιστήμια, όλα ιδιωτικά, όπως στις ΗΠΑ. Και στολές στους φοιτητές, όπως σε όλα τα σοβαρά ξένα παν/μια.

Ανώνυμος είπε...

6:20 μ.μ.
Δυστυχώς το σκατό που έχουν στα μυαλά τους οι αριστεροί, ανταγωνίζεται επάξια την κουράδα του μυαλού των δεξιών.

Ιδεολογίες = Διαχωρισμοί
Διαχωρισμοί = Διένεξη
Διένεξη = Διαμάχη
Διαμάχη = Χάος
Χάος = Στατικότητα
και έτσι
ΠΡΟΒΛΗΜΑ = ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Όσο πολεμάμε για το ποιος έχει την ιδεολογία του μεγαλύτερη, τα προβλήματα θα παραμένουν.

Κόμμα = Κομμάτι (διά του διαχωρισμού)
Κομμάτι = Διαχωρισμός (διά της εκπροσώπησης)
Διαχωρισμός = Αποκλεισμός
Αποκλεισμός = ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;

Μία είναι η λύση και όλα τα άλλα είναι μπούρδες.
ΑΜΕΣΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΙΡΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Για ΟΛΑ τα ζητηματα: για τα εθνικά θέματα, για το μνημόνιο, την λαθρομετανάστευση, το δντ, τον παντελίδη.

ΞΥΠΝΑ ΡΕ ΒΛΑΚΑ. ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ ΜΑΛΑΚΑ ΕΕΕ ΜΑΛΑΚΑΑΑ!!!

Την απάντηση δεν θα την δώσουν ούτε οι αριστεροί βλαχοκουλτουριάρηδες ούτε οι δεξιοί που δήθεν μονοπωλούν τον πατριωτισμό. Να την δώσει ο λαός ρε σκουλήκια όλα σας, που έχετε το θράσος και νομίζετε πως μια ιδεολογία είναι η πανάκεια όλων και η λύσις όλων των θεμάτων.

Υποκινούμενα όντα είστε ρε βλάκες, ασυναίσθητες μαριονέτες στο χωρό των "μεγάλων". Σας σιχαθηκε η ψυχή μου όλους δεξιούς και αριστερούς. Εσάς που κατέχετε την γνώση και την λύση των πάντων, επειδή και καλά κατέχετε ΤΗΝ ιδεολογία.

Ορισμένα προβλήματα έχουν άπειρες λύσεις. Οι καλύτερες είναι οι δημοκρατικές, όχι οι κομματικές.

Ανώνυμος είπε...

Για ανάλυσε μας και τη λέξη "ΠΟΥΤΣΑ" 7:18!

Ανώνυμος είπε...

7:22 μ.μ.
ΠΟΥΤΣΑ = ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ

Ανώνυμος είπε...

"ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑ ΣΟΥ" φίλε?

Ανώνυμος είπε...

Ρε πανηλίθιε, 6:57, οπαδέ του μπουμπούκου, τι τρομερή πρόταση έριξες ??? Να γίνουν όλα τα πανεπιστήμια ΙΔΙΩΤΙΚΑ ????
Και έτσι οι φτωχοί, θα μένουν αμόρφωτοι και οι πλούσιοι θα σπουδάζουν...
Πολύ προχωρημένο.....
Αυτή είναι Δημόσια Δωρεάν Παιδεία....

Ανώνυμος είπε...

Γιατί γράφετε ηλίθια πράγματα;Πήγαν φυλακή ο γιος και η κόρη του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που που είχαν κάψει ξένες περιουσίες;Πήγε φυλακή ο βουλευτής του ΚΚΕ που μαζί τους συντρόφους του πλάκωνε κόσμος στις διαδηλώσεις. Ρε πάρτε το χαμπάρι τα 3 φασιστικά κόμματα (χρυση αυγή,ΣΥΡΙΖΑ,ΚΚΕ) σαν τσιράκια του συστήματος κανένας δεν θα τα πειράξει.

Ανώνυμος είπε...

Και την εδρα που κατεχει σαν λέκτορας στο πανεπιστήμιο ποιος θα την πάρει? Εχετε αναλογιστει τι πατε να κάνετε? Τι πλήγμα θα επιφέρετε στην Παιδεία του τόπου?

SKANDALO είπε...

Τα πουτανογεννήματα που στηρίζουν την Χρυσή Αυγή να του πηγαίνουν τσιγάρα κατά τις ώρες επισκεπτηρίου των φυλακών...

Ανώνυμος είπε...

Φασιστικα σκατα εχουν υπηρεσια σε καθε site-blog και σχολιαζουν οτιδηποτε τους αναφερει.Πιθηκια φασιστες στο ιντερνετ ειστε χιλιαδες, στο δρομο ομως ανυπαρκτοι