Πέμπτη, Νοεμβρίου 08, 2012

ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΟΚ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ - Ο ΦΟΥΡΝΑΡΗΣ ΜΕ ΑΛΥΣΟΔΕΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΖΕ ΕΠΙ 18 ΩΡΕΣ


Τις εφιαλτικές ώρες που έζησε στα χέρια του φούρναρη εργοδότη του, του γιου και μερικών φίλων του περιγράφει ο 29χρονος Αιγύπτιος που την Κυριακή βρέθηκε αιμόφυρτος σε δρόμο της Σαλαμίνας.
Μιλώντας στο newsit.gr ο νεαρός Μοχάμεντ ενώ ακόμη βρισκόταν στο κρατητήριο περιέγραψε τα μεσαιωνικά βασανιστήρια τα οποία υπέστη.


Οπως είπε «ήταν 11.30 το πρωί και μόλις είχα τελειώσει τη δουλειά και ετοιμαζόμουν να φύγω, όταν το αφεντικό μου ζήτησε να σκουπίσω το φούρνο. Τον παρακάλεσα να το κάνω την Κυριακή το πρωί, επειδή ήμουν αρκετά κουρασμένος. Τότε εκείνος με ρώτησε μ΄ ένα ειρωνικό ύφος, πληρώθηκες Μοχάμεντ; Θες να πληρωθείς;

Αμέσως μετά μπήκε στο δωμάτιο ο 19χρονος γιος του αφεντικού ο οποίος άρχισε χωρίς λόγο να με χαστουκίζει και να με βρίζει. Μετά με χτύπησε και με κλώτσησε και το αφεντικό μέχρι που με έριξαν κάτω σχεδόν αναίσθητο. Γελώντας μου είπαν ότι αυτό είναι μόνο η αρχή».

Σύμφωνα με τον Αιγύπτιο, ο φούρναρης με τον γιου του τον έδεσαν με αλυσίδες από το λαιμό και τα χέρια και τον μετέφεραν σε ένα στάβλο λίγα μέτρα μακριά από το φούρνο.

Στο στάβλο συνεχίστηκαν τα βασανιστήρια του νεαρού, παρουσία τριών φίλων του φούρναρη οι οποίοι μάλιστα έστησαν γλέντι με κρασί, μπύρες και τσιγάρα.

Ο φούρναρης βασανιστής συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα και την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012, οδηγήθηκε στην Ευελπίδων για να απολογηθεί.

Ο εισαγγελέας δεν πείστηκε από τα όσα άκουσε και ζήτησε την προφυλάκισή του. Με την απόφαση του εισαγγελέα διαφώνησε ο ανακριτής και έτσι ο φούρναρης παραμένει κρατούμενος μέχρι να αποφανθεί η ειδική επιτροπή που θα εξετάσει την υπόθεση.

Στο μεταξύ ο 29χρονος Μοχάμεντ μεταφέρθηκε στο τμήμα αλλοδαπών στην Πέτρου Ράλλη προκειμένου να απελαθεί καθώς βρίσκεται παράνομα στη χώρα μας και δε διαθέτει τη σχετική άδεια.



Πηγή: Μαρτυρία σοκ μετανάστη - Ο φούρναρης με αλυσόδεσε και με βασάνιζε επί 18 ώρες | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/75734#ixzz2Bdwjed5E
ΠΡΕΖΑ TV
8-11-2012

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στο πρώσοπω του ανθρώπου αυτού, ας βλέπουν και αναρχοί αριστερούληδες , τα χιλιάδες πρωσοπά τα όποία γνωρίζούν ότι πεθαίνουν μετά απο λίγα λεπτά ασφυξίας, ειδικά τα γεροντάκια , θέλω να δείτε την γιαγία σας, το τρόμο να παίρνει το πρόσωπώ της καθώς ο ΘΑΝΑΤΟΣ την πλησίαζει, την ΤΡΟΜΟ που ζόυν & έζησαν καθημέρινα χίλιαδες ....
Σας εύχομαι μία μέρα να πάτε και ζήσετε .... ΤΟ ΔΡΑΜΑ ....

Ανώνυμος είπε...

Τι λες ρε καθαρμα κολοναζι?

Ανώνυμος είπε...

Τι έφταιγε αυτός ο φουκαράς για όλα αυτά ρε μαλάκα φασίστα;

Ανώνυμος είπε...

Το ΔΡΑΜΑ είναι η ορθογραφία σου.

Ανώνυμος είπε...

για τον 5.18 μ.μ.
ρε ανωμαλε δηλαδη αν ενας ελληνας κανει εγκλημα στο εξωτερικο θα πρεπει να σκοτωνουν ολους τους ελληνες εισαι τελειως αρρωστος τι να πω καμια λογικη.

Ανώνυμος είπε...

Τί συναισθηματομπουρδολογίες τύπου Ευαγγελάτου μας τσαμπουνάς ρε βλάκα φασίστα; Δε ξέρεις ρε κόπανε οτι μόνο οι φασίστες σαν τα μούτρα σου δικαιολογούν τα βασανιστήρια στους συνανθρώπους τους για κάποια ψευτοσυναισθηματική παπαρολογία; Μόνο εσείς λειτουργείτε τόσο ηλίθια ρε, αυτές τις μπούρδες μη τις λέτε σε μας να τις λέτε μόνο μεταξύ σας. Επειδή επίσης έχεις μπερδέψει την λέξη κώλος με την λέξη πρόσωπο, να σου εξηγήσω τι διαφορά: το πρόσωπο είναι στο κεφάλι, από το στόμα βγαίνουν λέξεις και γράφεται πάντα με το δεύτερο "ο" ωμέγα, γιατί το πρώτο "ο" είναι πάντα με όμικρον επειδή ανήκει στο αρχαιελληνικό πρόθεμα προ-, και το τελευταίο "ο", όπως κάθε "ο" που γράφεται στο τέλος ΟΛΩΝ των ελληνικών λέξεων με ουδέτερο γένος με όμικρον (ΤΟ πρόσωπο, ΤΟ χάλι σου, ΤΟ δράμα που ζούμε με τον κάθε άξεστο και αγροίκο καραγκιόζη που δε ξέρει να γράψει ΤΟ όνομά του αλλά πρέπει να μας μάθει και να σκεφτόμαστε μέσω διαδικτύου). Ο κώλος, από την άλλη, γράφεται το πρώτο με ωμέγα και είναι από εκεί που βγαίνουν τα σκατά. Διαχώρησέ τα επιτέλους ώστε όποτε ανοίγεις το στόμα σου να ξέρεις που είναι το πρόσωπο και πού ο κώλος για να ξέρουμε τί μας έρχεται κάθε φορά.

Ανώνυμος είπε...

05:37,05:49,06:06(Εσύ ειδικά)........
Πρέπει να σας κάνουν μαθήματα χλευασμού ορθογραφίας εκεί στα αριστέρα, ή αποτελεί εμφύτη "αρετή" σε κάθε αρστερούλη????

ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ Ο "καθαρμα κολοναζι ","μαλάκας φασίστας","βλάκας φασίστας"

Κάτι άλλο μπορείτε να πείτε???


PS:Ορθογραφικά , ξε-Ορθογραφικά δεν εμποδίσε κανέναν ανθρωπό στο να πεί ή και γράψει την γνώμη του... Τώρα αν οι "προοδευτικές" δυνάμεις τις αριστέρας-αναρχικών έχουν κανόνα τα ορθογραφικά, στα @@ μου :)(KATΩ Η ΟΡΘΟΡΑΦΊΑ ΣΤΑ ΜΠΟΛΓΚΣ !!!ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ)

Σιτ ντούν εντ θινκ!!!!!

"... δικαιολογούν τα βασανιστήρια στους συνανθρώπους τους για κάποια ψευτοσυναισθηματική παπαρολογία;..."
-Εν'τωμεταξύ στην Σαουδ. Αραβία , πέφτει ο πρώτος αποκεφαλισμος της Ημέρας, θύμα μια γυναίκα , που έκανε την φρικαλεότητα της μοιχείας-οδηγησής κ.π.λ... Γί αυτές μιλάς φαντάζωμαι... Τα υπόλοιπα είναι άνευ σχολιασμού ,
ΑΝΕΒΗΚΑΤΕ LEVEL

-ΝΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ-





Ανώνυμος είπε...

κιτα φιλαι αιγο μαζυ σου ιμε. αιχις απωλιτο δικιω ωτι ι ωρθογραφεια δαιν ινε το παν. γι αφτο κε σαι καμια δουλια δαιν σαι ροτανε αν κσαιρις γραματα.

Ανώνυμος είπε...

704 Αν ζουσες έκει και καποιοι το πολεμούσαμε τι θα μας ελεγες ρε μεγάλε? οτι ήμαστε βαλτοι απο ξένες δυνάμεις, οτι γιαυτο φτασαμε εδω που είμαστε επειδη οι γυναικες εχουνε γινει πουτανες κλπ κλπ...και εκει αντιθετοι θα ήμασταν

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΖΩΟΝ

Ανώνυμος είπε...

Την περασμένη Δευτέρα εκτυλίχθηκε στην Πάτρα μια γιγαντιαίων διαστάσεων επιχείρηση των Ισλαμιστών, ένα πραγματικό πογκρόμ ενάντια στο πιο εξαθλιωμένο ίσως κομμάτι της κοινωνίας μας, τους Έλληνες. Ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των ιμάμηδων, οι ισλαμιστές εισέβαλαν σε δεκάδες σπίτια, μάζεψαν εκατοντάδες άστεγους Έλληνες από το δρόμο, χτένισαν κυριολεκτικά ολόκληρες περιοχές, καταπατώντας το στοιχειώδες δικαίωμα στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Ανώνυμος είπε...

7 29 νε ραι φυλαι αιχης δηκυω πραιποι ωλη να ξαιρουμαι ωρθωγραφυα γυα να ιμασται καθος πραιπυ ανθροπη στυν κηνονεια.
Να μυασουμε κε μυς με τυν σηρα μας ωλους αικυνους τους καλους ανθροπους που μας κηβερναναι κε αιχουν απο 4 πτηχυα παναιπηστιμηου και 2 δηδακτωρηκα.
Ασαι που γηα να βρης δουληα σιμαιρα πραιπι να ξαιρης γραματα κ ωχη να αιχης μαισω.
Κατο ωλη η αγραματη γηατη αφτη φτενε γηα τιν καταντυα μας.
Δαιν παη αλω.Ζυτω τα πτηχεια.

Ανώνυμος είπε...

Και τι ηθελες να σχολιασουμε ρε μεγαλε αν οχι την οικτρη, την ελεεινη ορθογραφια σου; Το μεστο νοηματων κειμενο σου; Ουτε ειναι ολοι οι αριστεροι ορθογραφοι, ουτε ολοι οι φασιστες ανορθογραφοι -αλλα εσυ φιλε μου δεν εισαι παρα ενας πιθηκος πανω απο ενα πληκτρολογιο.

Ανώνυμος είπε...

ναι ρε μαλάκα ΠΡΕΠΕΙ να ξέρεις ορθογραφία, ειδικά από την στιγμή που κόπτεσαι για τους ¨Έλληνες¨. Όσο γι αυτό που λες για μέσον για την δουλειά....ΡΕ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕΣ (ΟΥΤΕ ΣΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΖΟΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ) ΚΑΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.
ΑΥΤΗ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ
ΠΡΕΖΑΚΙΣΤΙΚΗ!!! ΓΚΕ ΓΚΕ ???
(αν δεν κατάλαβες τι έγραψα, μάλλον η ορθογραφία μου θα φταίει...όχι εσύ)

Ανώνυμος είπε...

ρε φίλε , τόση ώρα που προσπαθείς να μας πείσεις ότι δεν είσαι απλά ένας κακομαθημένος τεμπέλης, θα μπορούσες να μάθεις πέντε δέκα λεξούλες. Είσαι για κλάμματα

Ανώνυμος είπε...

10 57 ρε καρναβαλε θα πεις κατι για το πραγματι μεστο νοημα του κειμενου μου για τους ανορθογραφους ανθρωπους που κατακρινεις η οχι ;
11 18 εσυ ρε ταγαροβλαχε ο Στουρναρας που ξερει γραμματα κ ορθογραφια με τους τονους καλα σε χωνει ;
Σκατοβλακες ε σκατοβλακες δηθεν αριστεροι προστατες των χαμηλων λα'ι'κων στρωματων.
Υ.Γ Την χ.α την γραφω στον πουτσο μου ετσι για να φανει κ αλλο η γυμνια σας ξεφτιλες.

Ανώνυμος είπε...

στις 5:18 μας έβγαλες τα μάτια
στις 7:04 πετάς και μια σαουδική αραβία (με βελτιωμένη ορθογραφία) λες και σου είπε κανείς ότι καλά κάνουνε
στις 8:42 από την αγραμματοσύνη σου, πας στα πτυχία και στα διδακτορικά...τρομάρα σου
και στις 11:30 μας πετάς και ένα σχόλιο χωρίς ορθογραφικά λάθη και προσπαθείς να μας πεις ότι όλοι, εκτός από εσένα, είναι σκάρτοι.
φαντάζομαι ότι η πορδοθεωρία σου δεν σταματάει εδώ.
δεν πας να σε δει ψυχίατρος?

Ανώνυμος είπε...

Με ειδε πραγματι ενας ψυχιατρος κ μου πε να σε ρωτησω ρε γαμημενε γιατι κορο'ι'δευεις εσυ κ οι ομοιοι σου εναν ανθρωπο μονο κ μονο επειδη δεν ξερει ορθογραφια ;
Λεγε ρε τελευταιε.

Ανώνυμος είπε...

-Όποιος κορο'ι'δέυει τον άλλον, κορο'ι'δέυει τα μούτρα του!!!
-11:54,11:30,8:42,7:04(ούφ)και 5:18, κάνε καθρεφτάκι! Αν και για να είμαι ειληκρινής πιστέυω οτι έχεις πολύ μεγαλύτερα προβλήματα απο την ορθογραφία σου...Μάλλον είναι το αποτέλεσμα φασισμού, αγαμίας και προφανώς ασχήμιας(ψυχή τε και σωματι)... ΒΡΕΣ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΠΑΛΗΚΑΡΙ-ΕΠΙΞΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ!!!
A politistos

Ανώνυμος είπε...

Αφου υπεραμυνεσαι αυτου του sui generis τροπου γραφης και αφου ειναι ιδιον, οπως λες, των καταπιεστων μας η ...ορθογραφια, γιατι σε καθε σου αναρτηση παρουσιαζεσαι ολο και περισσοτερο ορθογραφος;

Ανώνυμος είπε...

δεν σε κοροϊδεύω ρε παλιόπουστα για την ορθογραφία σου. σε κοροϊδεύω γιατί είσαι μουνόπανο και πουτάνας γιός.κατάλαβες ρε κωλοτρυπίδα? άντε γιατί πολύ χαρακτήρα σου κρατήσαμε τόση ώρα.

Ανώνυμος είπε...

Χαρακτηρα κρατησα στην μανα σου πριν κατι μερες οταν με παρακαλουσε η ψωλου να της σκισω την τρυπα αλλα αντ αυτου εγω επεμενα στο μουνακι της..
Next time ομως,τελος αυτα.Μονο κωλο πες της,ασε που θα την δω το απογευματακι οποτε μην κουραζεσαι...
Φιλια στον πουστη μπαμπα σου.