Κυριακή, Οκτωβρίου 21, 2012

ΠΡΟΤΑΣΗ Π. ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΕ ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ-ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ;


Πρόταση στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, να παραιτηθούν οι βουλευτές των δύο κομμάτων ώστε να προκηρυχτούν πρόωρες εκλογές, ενόψει της επερχόμενης ψηφοφορίας των μέτρων στη Βουλή, απηύθυνε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, μέσω συνέντευξής του στον κυριακάτικο Τύπο.


«Εμείς καταρχήν δίνουμε και θα δώσουμε τη μάχη μέσα και έξω από την Βουλή, αλλά μπορούμε να μπλοκάρουμε τα μέτρα και την παράδοση της χώρας και του ελληνικού λαού, προκαλώντας εκλογές», ανέφερε ο κ. Καμμένος σε συνέντευξή του στον «Αγγελιοφόρο της Κυριακής».

«Σύμφωνα με το Σύνταγμα, απαιτείται η παραίτηση 60 βουλευτών και των αναπληρωματικών τους. Με τους 20 βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων και τους αναπληρωματικούς τους, καλώ τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, να προχωρήσει και αυτός στις παραιτήσεις των βουλευτών και των αναπληρωματικών τους στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, για να προκληθούν έτσι πρόωρες εκλογές», δήλωσε ο ίδιος.ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
ΠΡΕΖΑ TV
21-10-2012

3 σχόλια:

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ είπε...

ΣΧΟΛΙΟ: Την πρόταση είχα θέσει σε παλαιότερη ανάρτησή μου εδώ αλλά κατά πως φαίνεται δεν με διαβάζουν βουλευτές της αριστεράς… :)
http://xristospolitis.wordpress.com/2011/10/22/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BA-%CE%BA-%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%AD%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5/

Ανώνυμος είπε...

Θα κλάσω από την συγκίνηση. ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ; ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!

stam είπε...

ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΝ κ. ΚΑΜΕΝΟ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΡΩΤΗΣΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΡΙΧΝΕΙ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ.