Σάββατο, Οκτωβρίου 20, 2012

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ: «ΆΛΛΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ»


Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εφημερίδα, ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης Παύλος, επανέλαβε την άποψή του για τη Χρυσή Αυγή, ο οποίος σε παλαιότερη ομιλία του είχε χαρακτηρίσει το κόμμα «μαύρη νύχτα».
Συγκεκριμένα στην Ημερησία ο Μητροπολίτης είπε πως είναι «άλλος ο λόγος του Θεού και άλλος της Χρυσής Αυγής». Μάλιστα χαρακτήρισε απολίτιστη τη συμπεριφορά των βουλευτών της Χρυσής Αυγής στο Κοινοβούλιο.
Επίσης ξεκαθάρισε πως το κόμα δεν έχει σχέση ούτε με τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό ούτε με το Ευαγγέλιο «το οποίο διδάσκει ότι εκ του περισσεύματος της καρδίας λαλεί η γλώσσα και όχι από έναν ξαφνικό θυμό». 
«Πρέπει να πάρουμε όλοι σαφή θέση και στάση απέναντι στο φαινόμενο της Χρυσής Αυγής και ειδικά για τους ανθρώπους της Εκκλησίας τονίζει ότι οφείλουμε να διδάσκουμε το λόγο του Θεού, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με αυτά που κάνουν τα μέλη της Χρυσής Αυγής», σημείωσε. 
ΘΕΜΑ
ΠΡΕΖΑ TV
20-10-2012

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εκτός από Πατριώτες θα σας κάνουμε και καλούς Χριστιανούς! Γι αυτό Χ Ρ Υ Σ Η Α Υ Γ Η.

Ανώνυμος είπε...

6:52 μ.μ.
6:52 μ.μ.

Όταν κλάνεις, σβήνει λάμπα;

Εκτός ότι θα μας ΚΛΑΣΕΤΕ μια μάντρα αρχίδια, τον Γερμενή (Καιάδα) πότε θα τον κάνετε καλό χριστιανόπουλο; Μέχρι στιγμής καλό σατανόπουλο είναι, αλλά τέτοια λούγκρα που είναι, ούτε αυτά που έλεγε και λέει δεν τιμάει. Τέτοια κότα. Βλέπεις ψηφαλάκια.

Ίσα ρε ΚΟΤΑΡΕΣ, για ψήφο και σκατά τρώτε ρε πουθενάδες.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ο παπάς θέλει να μας πει ότι δεν έχει πρόβλημα με τα άλλα κόμματα;

Ανώνυμος είπε...

Για να μαθαίνεις βλακάκο 6:59 στην Χ.Α έχουμε και άθεους και Χριστιανούς και δωδεκαθειστές, αλλά εσάς θα σας κάνουμε καλούς Χριστιανούς και καλούς Πατριώτες.

Ανώνυμος είπε...

H XΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΧΟΛΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΟΛΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ.Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

19% μόνο, σιγά τ΄αυγά

Ανώνυμος είπε...

ego albano megalo poutso simera zapio 3 ora gamisi pali xriso abgiti me katharos kolo.ela me filo karaflo ego gamisi esas 2 ke xisi mapa.meta tragoudisi elinikos imno.aresi xriso abgiti akui imno me xisi mapa ke plironi kala eki lefta.

Ανώνυμος είπε...

Στην Χρυσή Αυγή δεν έχει σημασία εάν αυτοαποκαλούνται χριστιανοί, άθεοι, δωδεκαθεϊστές κλπ. Εμείς οι υπόλοιποι σας αποκαλούμε μαλάκες, πουτάνας γιους και Χρυσές Κότες. Άντε τώρα, φάτε το καλαμπόκι σας.

Ανώνυμος είπε...

Κατά βάθος είναι gay οι χρεισάβγουλυ. Μας αγριεύουνε για να τους μ@μ@σουμε. Έτσι εξηγείται και η μανία τους με τους άπλυτους που δεν τους γουστάρουν καθόλου. Αυτοί πλένονται με πολύ ζήλο (μαλώνει και η μαμά...)

Ανώνυμος είπε...

Μην την ψηφίσεις αν δεν σου κάνει Μητροπολίτη!! Δεν σε είδα να κόπτεσαι μόνο για τους φιλομνημονιακούς κλέφτες, μόνο για την Χρυσή Αυγή βγήκες στο προσκήνιο, λες και έχει κυβερνήσει, λες και έχει κλέψει.

Ρε πρέζα όμως που πήγε ο διαχωρισμός εκκλησίας και κράτους??

Όποτε σας βολεύει είναι "Μητροπολίτες". Όποτε δεν σας βολεύει ειναι "τραγόπαπες".

Αντικειμενική ενημέρωση πάνω από όλα, από ένα blog που προεκλογικά έριχνε λάσπη σε χρυσή αυγή και ανεξάρτητους Έλληνες ώστε να μην κοπούν ψήφοι από την Νέα Δημοκρατία.

Αν σας πονάει το 14% της ΧΑ, τότε προετοιμαστείται για μεγάλο τσούξιμο με τα ποσοστά που θα δείτε μετά την εφαρμογή των μέτρων.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είμαι χριστιανός με την καμία αλλα το να υποστηρίζεις ΧΑ και χριστιανισμό μαζί παει να πει ότι είσαι ή εντελος βλαμαδι ή δεν ξέρεις τι αντιπροσωπεύει το ένα και το άλλο εκ διαμέτρου αντίθετα ή ότι είσαι ψυχακιας και τα έχεις κάνει μπουρδελο στο κεφάλι σου ή ψηφαλακια. Διαλέξτε και πάρτε σενάριο Άλλο δεν παίζει...

Ανώνυμος είπε...

simfono mazisoy prepi i papades na bgaloyn ta stigakia na stamatisoyn na fonazi oenas ton alon me ginekia onomata ke na stamatisoyn na tsiglane pistirikia opos o atikis

Ανώνυμος είπε...

Τα λόγια του Χριστού και τον Χριστό τον σέβονται πολλοί άθεοι άνθρωποι,τους σατανιστές χρυσαυγίτες ,που δεν έχουν καμμιά σχέση με τον άνθρωπο,αλλά με τα σκουλήκια,δεν θέλει κανείς.Οσο για το αντιμνημονιακό σας παραμύθι,πουλήστε το στους ηλίθιους που σας πιστεύουν,μέχρι να καταλάβουν τι είσαστε .Η χρυσή αυγή χαίρεται με την κρίση,γιατί πιστεύει ότι θα κυριαρχήσουν ,αυτά έλεγε ο Μιχαλολιάκος στις ναζιστικές συγκεντρώσεις που κάνανε οι ναζιστικές οργανώσεις ανα τον κόσμο.Μην πουλάτε τα παραμύθια σας εδώ,στα ηλίθια που σας ακολουθούνε πείτε τα.Φιλομνημονιακοί είσαστε και ζητάτε την εξαθλίωση των ανθρώπων.Οπότε σκεφτείτε καμιά άλλη βλακεία να πείτε.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ NEW DREAM είπε...


ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ,

ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ NEW DREAM, ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΜΕ ΤΙΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ:

ΣΑΝ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΤΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΕΝΑΝΤΙΑ ΛΟΙΠΩΝ ΣΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΑΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΜΕ ΤΙΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΣΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΡΙΟ ΣΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ. ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ.


ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ (ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ Φ.Π.Α. 23%)

1.ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΛΟΣ: 7.69 €
2.ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΠΙΑΣΙΜΑΤΑ (ΣΤΗΘΟΣ ΚΛΠ): 9.69 €
3.ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΣΠΕΣΙΑΛ (+ ΠΙΑΣΙΜΑΤΑ + ΕΚΣΠΕΡΜΑΤΩΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ) 14.69 €
4.ΠΕΟΛΕΙΧΙΑ ΑΠΛΗ: 10.69 €
5.ΠΕΟΛΕΙΧΙΑ ΜΕ ΠΙΑΣΙΜΑΤΑ (ΣΤΗΘΟΣ ΚΛΠ): 12.69€
6.ΠΕΟΛΕΙΧΙΑ ΣΠΕΣΙΑΛ (+ ΠΙΑΣΙΜΑΤΑ + ΕΚΣΠΕΡΜΑΤΩΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ) 16.69 €
7.SEX - ΑΠΛΟ (ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΕΠΙΛΟΓΗΣ + ΠΕΟΛΕΙΧΙΑ ΑΠΛΗ): 18.69 €
8.SEX - SPECIAL (ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΕΠΙΛΟΓΗΣ + ΠΕΟΛΕΙΧΙΑ SPECIAL): 22.69 €
9.SEX - SUPER SPECIAL (ΠΟΛΛΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ + ΠΕΟΛΕΙΧΙΑ SPECIAL + ΠΡΩΚΤΙΚΟ + ΕΚΣΠΕΡΜΑΤΩΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ): 25.69 €
10.SEX - MEGA SPECIAL (ΣΑΝ ΤΟ SUPER SPECIAL ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΥΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΑΖΙ!): 45.69 €
11.SEX - ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΟΡΓΙΟΝ (ΣΑΝ ΤΟ ΜEGA SPECIAL ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟΛΕΣ ΤΩΝ SS!): 242.69 €


ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΩΝ 1-6: 15 ΛΕΠΤΑ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΩΝ 7-8: 25 ΛΕΠΤΑ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ 9: 45 ΛΕΠΤΑ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ 10: 1 ΩΡΑ (+ 19.69 € ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ)
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ 11: 8 ΩΡΕΣ (+ 69.69 € ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ)

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ 10-11 ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ 24 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ (ΔΗΛΗΓΙΑΝΝΗ 50, ΑΘΗΝΑ, ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΑΡΙΣΗΣ) ΚΑΘΩΣ KAI ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ NEW DREAM (ΣΕΠΟΛΙΩΝ 14-16, ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ).

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ:

ΠΑΙΔΙΑ, ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΠΑΔΙΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ. ΟΣΟ ΑΠΑΝΤΑΤΕ, ΑΞΙΑ ΔΙΝΕΤΕ ΣΕ ΤΥΠΟΥΣ (ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ, ΟΥΤΕ ΜΟΡΦΩΣΗ, ΟΥΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ. ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΛΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΑΠΑΠΑΠΑΑΠΑΠΑ

Ανώνυμος είπε...


Δύο ακροδεξιοί οι αρχηγοί ομάδας ληστών στη Βόρειο Ελλάδα
Εξαρθρώθηκε συμμορία που είχε αρπάξει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 25/06/2012 19:33
Δύο μέλη ακροδεξιάς οργάνωσης στην Καβάλα εμφανίζονται σαν αρχηγοί 19μελούς συμμορίας που προχωρούσε σε ληστείες τραπεζών με καλάσνικοφ και σε διαρρήξεις ΑΤΜ με χρήση εκρηκτικών, στη Θεσσαλονίκη, στην Καβάλα, στην Ξάνθη και σε άλλες περιοχές της βορείου Ελλάδας.

Η λεία τους υπολογίζεται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Παράλληλα σε ορισμένες από τις ληστείες, όπως αυτή στην Αγροτική Τράπεζα στην Κεραμωτή Καβάλας πριν από μία εβδομάδα, οι δράστες δεν δίστασαν να πυροβολήσουν εναντίον αστυνομικών. Παράλληλα πυροβόλησαν και το αστυνομικό τμήμα, μετά από ληστεία στους Ροδολίβους Σερρών.

Στη συμμορία συμμετείχε και ειδικός φρουρός που υπηρετεί στην Αθήνα, ο οποίος προμήθευε τα μέλη της συμμορίας με εκρηκτικά και αλεξίσφαιρα γιλέκα. Κατηγορούμενοι για την ίδια υπόθεση είναι ένας δικηγόρος καθώς και ιδιωτικοί υπάλληλοι.

Στην εξάρθρωση του κυκλώματος προχώρησε μετά από πολύμηνες έρευνες η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης που είχε θέσει υπό παρακολούθηση τους υπόπτους. Οπως λένε υψηλόβαθμα στελέχη της λεωφόρου Κατεχάκη «στη διάρκεια των ερευνών μας διαπιστώσαμε ότι δραστηριοποιούνται σε ακροδεξιές οργανώσεις στην περιοχή της Καβάλας. Ενας εξ αυτών είχε κατηγορηθεί και στο παρελθόν για ληστεία...».

Η ληστεία στην Κεραμωτή Καβάλας σημειώθηκε στις 18 Ιουνίου 2012. Δύο δράστες, φορώντας κουκούλες και κρατώντας καλάσνικοφ, εισέβαλαν στο υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας σπάζοντας με σιδηρολοστό τη τζαμαρία. Πυροβολώντας μία φορά εντός του υποκαταστήματος, απείλησαν τη διευθύντρια και μια υπάλληλο και αφαίρεσαν περίπου 250.000 ευρώ.

Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε Ι. Χ. αυτοκίνητο, που είχαν σταθμεύσει εξωτερικά και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Αμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις με αποτέλεσμα να εντοπιστεί το όχημα διαφυγής λίγη ώρα αργότερα, στην επαρχιακή οδό Κεραμωτής-Αεροδρομίου. Οι δράστες μόλις αντιλήφθησαν την παρουσία των αστυνομικών, ακινητοποίησαν το όχημά τους και πυροβόλησαν εναντίον τους, ενώ οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά.

Ανώνυμος είπε...

XΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΣΑΤΑΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΕΣ, ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, ΜΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΜΟΡΦΟ ΑΡΧΗΓΟ. ΒΓΑΖΕΙ ΝΟΗΜΑ, ΔΕΝ ΛΕΩ.

ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΕΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ, ΟΚ. ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ, ΠΑΛΙ ΟΚ, ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ; ΜΗΝ ΤΥΧΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΙ ΠΑΠΑΔΟΔΟΥΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΑΧΤΑΡΜΑΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ;

Ανώνυμος είπε...

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη «φρουρός» βουλευτή της Χρυσής Αυγής
Ημερομηνία: 20/10/2012

Αναζητούνταν για υπόθεση υπεξαίρεσης και απάτης, μέλος της προσωπικής ασφάλειας βουλευτή της Χρυσής Αυγής, όπως ο ίδιος δήλωσε ότι είναι στους αστυνομικούς, όταν τον συνέλαβαν χθες έξω από το δημαρχείο της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για 34χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε σε τυχαίο έλεγχο και σήμερα οδηγείται στη δικαιοσύνη.

Ο έλεγχος των αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έγινε χθες λίγο μετά τη μία το μεσημέρι σε αυτοκίνητο που κινούνταν στην οδό Βασιλέως Γεωργίου, έξω από το δημαρχείο. Οι αστυνομικοί ζήτησαν τα στοιχεία των δύο επιβαινόντων και έπιασαν «λαβράκι». Η ενημέρωση που είχαν από την άμεση δράση ήταν ότι ο 34χρονος αναζητούνταν με ένταλμα του ανακριτή Θεσσαλονίκης, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε υπόθεση με κατηγορίες κακουργηματικής απάτης και υπεξαίρεσης, και πως δεν είχε εμφανιστεί ν’ απολογηθεί.

Ο 34χρονος προηγουμένως, αφού έδειξε το δελτίο της αστυνομικής του ταυτότητας, ενημέρωσε ότι ως ιδιώτης είναι μέλος του προσωπικού ασφαλείας βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Παρά την «επισήμανση» πάντως, οι αστυνομικοί τον υπέβαλαν σε σωματικό έλεγχο, αφού πρώτα τους είχε διαβεβαιώσει πως δεν οπλοφορούσε. Αντίστοιχος έλεγχος και έρευνα μέσω του αρχείου της άμεσης δράσης έγινε και για τον συνεπιβάτη του αυτοκινήτου, χωρίς όμως να προκύψει οτιδήποτε επιβαρυντικό και γι’ αυτό αφέθηκε ελεύθερος. Έρευνα έγινε και στο εσωτερικό του Ι.Χ. αυτοκινήτου, χωρίς επίσης να βρεθεί οτιδήποτε επιλήψιμο για τους επιβάτες.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στη συνέχεια στο αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου, προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του και να οδηγηθεί στον ανακριτή, προκειμένου ν’ απολογηθεί για την υπόθεση με την οποία βαρύνεται. Αστυνομικοί σχολίαζαν χθες πως ο κατηγορούμενος όλο αυτό το διάστημα ενδεχομένως να ακολουθούσε σε διάφορες εκδηλώσεις τον βουλευτή, καθώς, όπως ο ίδιος είπε, ήταν μέλος της «φρουράς» του, παρότι γνώριζε ότι αντιμετώπιζε προβλήματα με τη δικαιοσύνη.