Σάββατο, Σεπτεμβρίου 08, 2012

ΠΡΕΖΑ TV ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ -ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ


Μεταξύ των ονομάτων που ορίστηκαν μέλη της Επιτροπής για τον έλεγχο των ιδιοτήτων και των τεχνικών χαρακτηριστικών των φορολογικών μηχανισμών και για τη χορήγηση άδειας καταλληλότητας για την χρησιμοποίησή τους, φιγουράρει και εκείνο του... Κωνσταντίνου Κασιδιάρη.
Η απόφαση που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της κυβερνήσεως στις 31 Αυγούστου (ΥΟΔΔ ΦΕΚ 414) και υπογράφει ο Γιάννης Στουρνάρας, αναφέρεται σε έγγραφο της Διεύθυνσης Οργάνωσης προς τα πρώτα τέσσερα Κόμματα της Αντιπολίτευσης που εκπροσωπούνται στη Βουλή για την υπόδειξη Εκπροσώπων, ειδικών τεχνικών, με ειδικές τεχνικές γνώσεις, καθώς και στα έγγραφα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, του ΚΚΕ, της ΔΗΜΑΡ και της Χρυσής Αυγής με τα οποία ορίζονται οι εν λόγω εκπρόσωποι.




Έτσι, στην επιτροπή μεταξύ των ατόμων που διορίζονται είναι και ο Κωνσταντίνος Κασιδιάρης του Παναγιώτης. Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για τον αδελφό του βουλευτής της ΝΔ Ηλία Κασιδιάρη, πάντως το όνομα πατρός είναι ίδιο...
......
"Tα μέλη που μετέχουν στην συγκεκριμένη επιτροπή δεν αμείβονται", απαντά ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος επικοινώνησε με το enikos.gr με αφορμή προηγούμενη ανάρτηση με θέμα τον διορισμό του αδελφού του Κωνσταντίνο Κασιδιάρη σε επιτροπή.
Ο κ. Κασιδιάρης, στην επικοινωνία που είχε με το enikos.gr επισήμανε ότι η επιτροπή "για τον έλεγχο των ιδιοτήτων και των τεχνικών χαρακτηριστικών των φορολογικών μηχανισμών και για τη χορήγηση άδειας καταλληλότητας για την χρησιμοποίησή τους"  διενεργεί τον σχετικό έλεγχο δωρεάν και μας παρέπεμψε σε ανάρτησή που έκανε πριν από λίγα λεπτά στη σελίδα του στο Facebook.
"Κάποιοι καραγκιόζηδες διαρρέουν στο διαδίκτυο ότι... διόρισα τον αδερφό μου! Δε λένε ότι πρόκειται για τη μοναδική επιτροπή του ελληνικού δημοσίου που ο "διορισμένος" δεν παίρνει ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ ΕΥΡΩ, αλλά διενεργεί συγκεκριμένο τεχνικό έλεγχο ΔΩΡΕΑΝ. Να δούμε τι άλλη μλκ...α θα ανακαλύψουν τα όργια της παραπληροφόρησης", γράφει στο Facebook.
....



Την ώρα που κόβονται μισθοί, συντάξεις και επιδόματα, απ' ότι φαίνεται τα μέλη της επιτροπής, στην οποία διορίστηκε ο αδελφός του Ηλία Κασιδιάρη, λαμβάνουν αποζημίωση για τις συνεδριάσεις στις οποίες μετέχουν. Κι όλα αυτά παρότι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής μετά την αποκάλυψη της είδησης απαντούσε ότι ο "διορισμένος" στην επιτροπή δεν παίρνει ούτε μισό ευρώ.
Σημειώνεται ότι με απόφαση που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της κυβερνήσεως στις 31 Αυγούστου (ΥΟΔΔ ΦΕΚ 414) ο Κωνσταντίνος Κασιδιάρης ορίστηκε μέλος στην "Επιτροπή για τον έλεγχο των ιδιοτήτων και των τεχνικών χαρακτηριστικών των φορολογικών μηχανισμών και για τη χορήγηση άδειας καταλληλότητας για την χρησιμοποίησή τους".

"Κάποιοι καραγκιόζηδες διαρρέουν στο διαδίκτυο ότι... διόρισα τον αδερφό μου! Δε λένε ότι πρόκειται για τη μοναδική επιτροπή του ελληνικού δημοσίου που ο "διορισμένος" δεν παίρνει ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ ΕΥΡΩ, αλλά διενεργεί συγκεκριμένο τεχνικό έλεγχο ΔΩΡΕΑΝ. Να δούμε τι άλλη μλκ...α θα ανακαλύψουν τα όργια της παραπληροφόρησης", έγραφε χθες ο Ηλίας Κασιδιάρης στο Facebook.
Ωστόσο, έγγραφο που αναρτήθηκε στη "Διαύγεια" στις 31 Ιουλίου, καθορίζει μηνιαία αποζημίωση για τον πρόεδρο, τα μέλη και τον γραμματέα της Διακομματικής Επιτροπής Ελέγχου Καταλληλότητας Φορολογικών Μηχανισμών. Έτσι, για τον πρόεδρο η αποζημίωση καθορίζεται στα 200 ευρώ, ενώ για κάθε μέλος στα 150 ευρώ.
"Οι ανωτέρω αποζημιώσεις καταβάλλονται με την προϋπόθεση συμμετοχής σε τέσσερις τουλάχιστον συνεδριάσεις τον μήνα. Σε περίπτωση συμμετοχής σε λιγότερες συνεδριάσεις η αποζημίωση περικόπτεται ανάλογα", σημειώνεται στην απόφαση.


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΕΖΑ TV
Ανακοίνωση εξέδωσε πριν λίγο ο Ηλίας Κασιδιάρης για το θέμα του διορισμού του αδερφού του σε επιτροπή της βουλής...
Αναλυτικά η ανακοίνωση :
"Κάποιοι καραγκιόζηδες διαρρέουν στο διαδίκτυο ότι... διόρισα τον αδερφό μου! Δε λένε ότι πρόκειται για τη μοναδική επιτροπή του ελληνικού δημοσίου που ο "διορισμένος" δεν παίρνει ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ ΕΥΡΩ, αλλά διενεργεί συγκεκριμένο τεχνικό έλεγχο ΔΩΡΕΑΝ. Να δούμε τι άλλη μλκ...α θα ανακαλύψουν τα όργια της παραπληροφόρησης"

Καταρχάς να του επιστρέψουμε με μεγάλη χαρά τον χαρακτηρισμό του Καραγκιόζη που με τόση επιτυχία, ενσαρκώνει στη καθημερινότητα μας, τους τελευταίους μήνες, ο Κασιδιάρης...
Δεύτερον η ανακοίνωση Κασιδιάρη επιβεβαιώνει την όντως συμμετοχή, του αδερφού του σε επιτροπή της βουλής.. Αν είναι αμισθί δεν έχουμε κανέναν λόγο  να τον αμφισβητήσουμε (είναι και κάτι στο οποίο ούτως ή άλλως δεν αναφερθήκαμε) απλά γεννούνται κάποια ερωτήματα...

Μετά τον άνεργο βουλευτή της Χρυσής Αυγής που παραιτήθηκε από το βουλευτικό αξίωμα λόγο φόρτου εργασίας (!!!!) (ο οποίος παρεμπιπτόντως διορίστηκε μετά, μετακλητός υπάλληλος – και καλά έκαναν, δικαίωμά τους-), έχουμε την περίπτωση άνεργου αδερφού βουλευτή που εργάζεται αμισθί σε επιτροπή της βουλής για να καλύψει τον μάλλον πλούσιο ελεύθερο χρόνο του με κάτι δημιουργικό (sic!!)…
Αναρωτιόμαστε και επιφυλασσόμαστε βέβαια, αν είναι γενικά αμισθί ο κ. Κωσταντίνος Κασιδιάρης πλέον…

Λοιπόν και επειδή Κασιδιάρη είσαι στόκος άκου και αυτό…
Το ζήτημα του διορισμού αδερφού σου ή οποιουδήποτε άλλου Χρυσαυγίτη ή μη, σε οποιαδήποτε θέση δεν έχει να κάνει για εμάς με το ηθικό κομμάτι… Δικοί σας είναι οι μετακλητοί βάλτε τους όπου θέλετε κυριολεκτικά και μεταφορικά.. Αυτό ας το κρίνουν αυτοί που σας ψηφίζουν…
Το ζήτημα για εμάς είναι ότι με μια ηθικολογική αφήγηση του κωλου, παρουσιάζετε τον εαυτό σας σαν την Παναγία την παρθένα, σαν την καθαρή φωνή μέσα σε ένα βρώμικο σύστημα, μιλώντας εμετικά και λαϊκιστικά :

για βρώμικο πολιτικό σύστημα (ποιοι αυτοί που τόσα χρόνια τα έπαιρναν από μεγάλο βρώμικο πολιτικό κόμμα σύμφωνα με τον πρώην υπαρχηγό σας Κουσουμβρή στο βιβλίο Γκρεμίζοντας τον μύθο της Χρυσής Αυγής), 

για οικογενειοκρατία ( ποιοι αυτοί που εξέλεξαν με γραμμή αρχηγό και γυναίκα αρχηγού βουλευτές),

για συνομωσίες και άλλες ιστορίες (ποιοι αυτοί που η σχέση τους με το βαθύτερο παρακράτος και μηχανισμούς όπως η αστυνομία έχουν αποτυπωθεί στο φακό άπειρες φορές)

για πατρίδα και ιστορία (ποιοι οι μεγαλύτεροι πατριδοκάπηλοι και υποστηριχτές των μεγαλύτερων προδοτών της χώρας σε όλη της την ιστορία)

για υποστήριξη του Έλληνα εργαζόμενου και πολίτη ( ποιοι αυτοί που ρίχνουν μπάτσες και δείχνουν τα άρια @@ τους, μόνο σε γυναίκες και ασθενέστερες κοινωνικές ομάδες, αλλά μπροστά σε αφεντικά και εργοδότες μόνο κάνουν όμορφες χορευτικές πιρουέτες)..

για αποκλεισμό από τα μέσα (ποιοι αυτοί που βάλανε κομιστές, μαγαλοκαναλάρχες, μεγαλοδημοσιογράφους να διαμορφώσουν την πολιτική ατζέντα και την αγιοποίηση της συμμορίας μαχαιροβγαλτών).

Αυτά και άλλα πολλά ακόμα, μπορούμε να γράψουμε….
…προς το παρών... 


ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ENIKOS.GR ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΕΖΑ TV...ΕΜΕΙΣ ΒΑΛΑΜΕ ΤΟ ΦΕΚ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ENIKOS.GR ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ!!!

ΠΡΕΖΑ TV
8-9-2012

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΗΛΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΙΤΕΥΕΙΣ , ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΣΕΝΑ

Ανώνυμος είπε...

ΚΕ ΣΗ ΡΕ ΙΛΙΑ;;ΨΙΦΙΣΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΛΑ ΜΟΥ ΓΕΝΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΩ Ο ΣΙΡΙΖΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΟΣΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΗΛΙ ΗΛΙ ΚΑΙ ΤΡΙΣΗΛΙ!!!ΛΙΑΚΟ ΜΟΥ,ΠΗΔΙ ΜΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΟΚΑΜΕΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟ ΑΦΤΟ?ΟΙΜΕΕΕΕΕΕΕ!