Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 26, 2012

ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ E-SHOP.GR ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ!!!

Πολύμηνη έρευνα της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε πέντε εταιρείες κατέληξε σε σχηματισμό δικογραφίας για κακουργηματικής φύσεως φοροδιαφυγή,ύψους 5,8 εκ.ευρώ.. Πρόκειται για
εταιρείες ηλεκτρονικού εμπορίου και παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, παραγωγής και εμπορίας CD’s και DVD’s, ανακύκλωσης, έκδοσης βιβλίων και διαφημιστικών προϊόντων, καθώς επίσης διαφήμισης και γραφικών τεχνών και συγκεκριμένα για τις eshop.gr,Ανακυκλωση ανώνυμος βιομηχανική εταιρία,eurosun εταιρία παραγωγης dvd και cd,textcoloure γρφικές τέχνες Α.Ε.,Αγγελίδης Μάριος και ΣΙΑ Ο.Ε.

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν πέντε Έλληνες, από τους οποίους οι τρεις (38, 61 και 24 ετών) είναι Πρόεδροι & Διευθύνοντες Σύμβουλοι, ένας 51χρονος είναι επιβλέπων λογιστής και ένας 43χρονος διαχειριστής εταιρείας, ενώ αναζητείται ένας ακόμα 45χρονος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, μιας εκ των εταιρειών.
Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο της έρευνας, που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας από τις αρχές του έτους, προέκυψε η εμπλοκή των εταιριών αυτών σε υποθέσεις φοροδιαφυγής, με τη μέθοδο της μεταξύ τους διακίνησης εικονικών τιμολογίων.
Κλιμάκια αστυνομικών του Τμήματος Φορολογικής Αστυνόμευσης της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας πραγματοποίησαν επιτόπιους ελέγχους στις εγκαταστάσεις των συγκεκριμένων εταιρειών, κατά τη διάρκεια των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος στοιχείων, που σχετίζονται με κακουργηματικές παραβάσεις της φορολογικής νομοθεσίας.
Από την αξιολόγηση και επεξεργασία των φορολογικών αυτών στοιχείων, διαπιστώθηκε η έκδοση και λήψη εικονικών φορολογικών παραστατικών (τιμολογίων), για ανύπαρκτες συναλλαγές κατά το χρονικό διάστημα από 07.01.2010 έως 30.09.2011. Ειδικότερα οι εταιρείες αυτές το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα διακίνησαν μεταξύ τους (εξέδωσαν ή/και παρέλαβαν) συνολικά (115) εικονικά τιμολόγια αξίας (5.892.704,43) ευρώ.
Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν αύριο (27-09-2012) στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
http://planet-greece.blogspot.gr/2012/09/eshopgr.html πρεζα tv

13 σχόλια:

kezap είπε...

ευχάριστο αυτό...

Ανώνυμος είπε...

salke kai pidixteton

Ανώνυμος είπε...

omws uparxoun kai ergazomenoi ekei

Ανώνυμος είπε...

Αλλος ενας σοβαρος επιχειρηματιας που επειδη δεν υπεκυψε στον εκβιασμο ενος αριστερου κρατους(30% επι των κερδων) χαρακτηριστηκε φοροφυγας.

Αυτο το κρατος πλεον πολεμαει και μισει τους επιχειρηματιες ολα για το Δημοσιο.

Ανώνυμος είπε...

Και να ξέρεις ότι αυτό το 30% πάει στις τσέπες του "Τσοχατζόπουλου" ε ??? Εσύ μετά εισαι ο μ@λ@κ@ς που θα πληρώσεις φόρους.....

Ανώνυμος είπε...

Προς 11:20 Καλά έχετε το θράσος να υπερασπίζεστε τη μη φορολόγιση των κερδών???????? Και που έχει την επιχείρηση και εμεταλλεύεται τους εργαζόμενους πολύ του είναι..... Το κράτςο όχι μόνο πρέπει να του βάζει φόρο αλλά να του πάρει το μαγαζί και να το δώσει στους εργαζομένους.

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα σου κανουμε τη χαρη αν θες τετοιο κρατος αντε στην βορεια κορεα να γουσταρεις δημοκρατια φασιστικη κουμουνιστικη!

Ειναι απλο ρε αρχικουμουνι!
Μου βαζεις υψηλο φορο?
Παιρνω το καπελακι μου και φευγω σε χωρες που η επιχειρηματικοτητα ειναι ευπροσδεκτη!

Να δω μολις φυγουν ολες οι επιχειρησεις απο την Ελλαδα πως θα ζεις μιασμα ορφανο του Σταλιν.

Ανώνυμος είπε...

θα ζω ελευθερος ρε μαλακα 2.21,δουλε του καταναλωτικου συστηματος.Εχεις βαλει το μυαλο σου να σκεφτει ποσα απ'ολα αυτα που καταναλωνεις σου ειναι πραγματικα απαραιτητα?Η μηπως εχεις σκεφτει οτι αν αντι να δουλευεις σα σκλαβος για λογαριασμο του καθε πουστη μπορουσες να καταναλωσεις το χρονο σου πολυ πιο δημιουργικα προς οφελος του εαυτου σου και των γυρω σου?Μαλακα σκλαβε που στραβωνεις κιολας,σκατοτσιρακι

Ανώνυμος είπε...

Ρε 2:21, έχεις πολλές επιχειρήσεις να μεταφέρεις έξω;
Έλεος πια με τους κατά φαντασία μεγαλοαστούς κακομοίρηδες.

Ανώνυμος είπε...

ΒΛΑΚΑ 2:21 , ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΩ ΣΕ ΧΩΡΑ ΠΟΥ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΒΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΑΥΤΗ Η ΧΕΣΤΡΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΕΦΤΑ ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΙΤΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΧΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΤΩΡΑ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝΕ ΟΠΟΤΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ. ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΑΡΑΚΟ? ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΜΟΥ ΔΑΝΕΙΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΝΤΟΧΙΛΙΑΡΟ ΜΩΡΕ, ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΚΑΦΕΣ ΚΑΙ ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ, ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ. ΓΙΑ ΠΕΣ ΒΛΑΚΑΚΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ?

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΟΡΘΙΟ ΖΩΟΝ 2:21 ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ , ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ...ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΧΕΙΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ! ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΕΥΡΩΛΙΓΟΥΡΗΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΠΕΛΑΚΙ ΣΕ ΚΟΒΩ ΝΑ ΧΕΙΣ! ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΙ...ΑΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΟΥ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ....ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ....ΛΥΠΗΣΟΥΜΑΣ!! ΤΡΑΒΑ ΠΝΙΞΟΥ ΒΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ

Ανώνυμος είπε...

Ζούσαμε τοσα χρονια που οι μισοι δούλευαν στη ζούλα και οι αλλοι μισοί χρέωναν το κρατος. Το να είσαι νόμιμος ηταν λίγο-πολύ αδύνατον. Ποσο μαλλον οι δυνατότητες ν' αναπτυχθεί ως επιχείρηση.

Σήμερα θέλουν με ΑΥΤΟ το κρατος και το ΙΔΙΟ φορολογικό πλαίσιο να γίνουν ξαφνικά όλοι νόμιμοι. Παίδες, αυτο δε γίνεται. Πρέπει να φτιαχτεί σοβαρή και αξιόπιστη δημόσια διοίκηση.

Ελπίζω να το καταλάβετε...

Ανώνυμος είπε...

Είστε ένα μάτσο καραγκιόζηδες που χάνουν την ημέρα τους σ'ένα blog που ούτε ο δημιούργος το ξέρει. Τραβάτε να πιείτε κανένα φράπε και να αράξατε όπως κάνετε πάντα και αφήστε τους κουμμουνισμούς και τις φοροδιαφυγές.