Τρίτη, Σεπτεμβρίου 25, 2012

ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ-ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΑΚΩΘΟΥΝ ΜΕ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ


---ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΜΦΥΛΙΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ---
ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΠΡΕΖΑ TV,ΣΤΟ ΧΩΝΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ,ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ,ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΠΑΡΤΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ...ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ "ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ"!!!!
---ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΝΕΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΥ ΠΡΕΖΑ TV ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΜΑ ΓΚΡΟΥΠΑΚΙΑ ΜΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ.
---ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΡΓΑΣΜΟ ,ΚΑΘΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΜΙΑ MARFIN NO2,ΩΣΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥ.
--- ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ!!!
--ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΥΔΡΟΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ 
Το κειμενο που ακολουθεί ειναι το επίσημο ΔΤ της ΧΑ… Τα συμπεράσματα δικά σας!
“Όλοι οι Έλληνες – χωρίς κομματική ταυτότητα, αλλά με χιλιάδες ελληνικές σημαίες – οφείλουν να ενώσουν τις φωνές τους ενάντια στο μνημόνιο και το ξεπούλημα της Πατρίδας μας. Να απομονωθούν πάραυτα οι προβοκάτορες και το παρακράτος των Εξαρχείων….
Οι αστυνομικές δυνάμεις, που επιτρέπουν σε μουσουλμάνους λαθρομετανάστες να καταστρέφουν το κέντρο της Αθήνας, έχουν υποχρέωση να περιφρουρήσουν το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα του “συνέρχεσθαι” για κάθε ‘Έλληνα πολίτη”.
Χρυσή Αυγή – Γραφείο Τύπου
thanks 
http://lacollective.wordpress.com/ 
ΠΡΕΖΑ TV
25-9-2012

8 σχόλια:

για ένα κομμάτι ψωμί δεν φτάνει μόνο η διαδήλωση είπε...

2, 3, 10...100 Μαρφίν, να έχουν δουλειά οι ρουφιάνοι!

ΞΥΠΝΑΤΕ ΖΩΑ, ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ. ΜΗΝ ΑΥΤΟΕΥΝΟΥΧΙΖΕΣΤΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ ΤΟΝ ΜΑΗ ΤΟΥ 2010 ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΠΟΝΟΥΣ.

ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑ - ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ! ΕΞΕΓΕΡΣΗ 'Η ΨΟΦΟ!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΕ ΦΑΣΙΣΤΑ ???? Ε ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ????

Ανώνυμος είπε...

μα τι χαρα θα ειναι αυτη!επιτελους !ρε πατε καλα!σιγα μην κατεβουν οι κοτες σε πορεια!γιατι δεν κατεβαινουν με μπλογκ τοτε καλε;ειναι κοταρες!απλα δεν ξερουν πως να πουν στους ψηφοφορους τους οτι ειναι με το κεφαλαι και το παρακρατος!

Ανώνυμος είπε...

Μετα τον αρχαιοελληνικό μέανδρο που επειδή τον υιοθέτησε για ψηφοθηρικούς λόγους χρυσή αυγή ονομάστηκε φασιστικό σύμβολο θα έχει την ίδια τύχη και η ελληνική σημαία;Ρε το έχετε χάσει τελείως;

Ανώνυμος είπε...

Το χρυσό αυγό κύριοι δεν εμφανίζεται όταν ο αντίπαλος είναι περισσότεροι από ένας, δεν το έχετε καταλάβει ακόμη ότι πρόκειται για δειλά καθάρματα που τα βάζουν με ανυπεράσπιστους και νηστικούς ανθρώπους όταν βαδίζουν αμέριμνοι στο δρόμο κ οι φασίστες είναι περισσότεροι από 30-40?

Ανώνυμος είπε...

O «για ένα κομμάτι ψωμί δεν φτάνει μόνο η διαδήλωση είπε...» είναι προφανές ότι είναι τρολ. Με προβοκατόρικεσ αναρτήσεις προσπαθεί να μας πείσει ότι όσοι κατέβουν στην πορεία νιώθουν την ίδια αδιαφορία για την ανθρώπινη όπώς οι σύντροφοί του χρυσαυγίτες. Ουστ, σκουλήκι, φασίστα. Πίσω στην τρύπα σου

Ανώνυμος είπε...

«για την ανθρώπινη ΖΩΗ», εννοώ

Ανώνυμος είπε...

Τα φασιστακια ειναι ειναι ασπονδυλα δεν εχουν κοτσια για απεργιες και συγκεντρωσεις μονο στο παρακρατος ερπονται. Κανα διστυχισμενο πακιστανο αν πετυχουν κι αυτον μονο του και ναναι 5-6