Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 28, 2012

ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


Επίθεση χθες σε μαθητή που συμμετείχε σε αντιφασιστικό συλλαλητήριο και γενικευμένες συμπλοκές μεταξύ μαθητών, «έλεγχος εθνικότητας» σε μαθητές από συμμαθητές τους που είτε έχουν στρατολογηθεί από τη Χρυσή Αυγή είτε αντιγράφουν τις μεθόδους της, γενικευμένες συμπλοκές έξω από σχολείο. Τα μηνύματα από το Ρέθυμνο είναι ανησυχητικά, με 2 σχολεία να τελούν σήμερα υπό κατάληψη για τα γεγονότα.


Σύμφωνα με δυο διαφορετικά ρεπορτάζ σε τοπικά μέσα, στα Ρεθεμνιώτικα Νέα και το Goodnet.gr, χθες σημειώθηκε συμπλοκή μέσα και έξω από σχολείο της πόλης μεταξύ μαθητών, με τη συμμετοχή και ατόμων εκτός σχολείου. 
Οπως αναφέρει το goodnet.gr:
Αρχικα΄, «ομάδα νεαρών απείλησε μαθητή που πήγαινε στο σχολείο του και του έδωσαν «ραντεβού» για το σχόλασμα. Ο μαθητής ενημέρωσε φίλους του από άλλα σχολεία αλλά και εξωσχολικούς για το συμβάν, λέγοντας πως του επιτέθηκαν μέλη της Χρυσής Αυγής, και σε λίγη ώρα άρχισαν να μαζεύονται έξω από το σχολείο αρκετοί νεαροί.
Σύμφωνα επίσης από τα όσα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε οι νεαροί που επιτέθηκαν στο μαθητή  έκαναν και ένα ιδιότυπο face control στην είσοδο του σχολείου, ρωτώντας όποιον έβγαινε αν είναι έλληνας ή αλλοδαπός, κάτι που προκαλεί εντύπωση για το ρόλο ελέγχου του σχολείου σε τέτοια περιστατικά στο χώρο του.
Ο καβγάς ξεκίνησε εντός του σχολείου μεταξύ των δυο πλευρών, όπου απειλήθηκαν επεισόδια και τότε οι καθηγητές που βρίσκονταν εκεί έβγαλαν έξω τους εξωσχολικούς για να εκτονωθεί η κατάσταση. Ωστόσο ο καβγάς συνεχίστηκε στο πεζοδρόμιο, σύμφωνα με  μαρτυρίες ήρθαν και «ενισχύσεις» των νεαρών που είχαν επιτεθεί νωρίτερα στον μαθητή, και εξελίχθηκε σε συμπλοκή στην οποία συμμετείχαν μαθητές που βγήκαν από το σχολικό χώρο και άτομα μεγαλύτερης ηλικίας και μάλιστα κάποιοι χτυπήθηκαν άσχημα, χωρίς όμως ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς σοβαρά.Η αστυνομία κλήθηκε στο σημείο, ωστόσο όταν έφτασε  η συμπλοκή είχε τελειώσει».

Για το ίδιο περιστατικό, τα Ρεθεμνιώτικα Νέα δίνουν ακόμα πιο ανησυχητική διάσταση:
«Στη 1:15 χθες το μεσημέρι σημειώθηκε στην αυλόπορτα του Πολυκλαδικού, συμπλοκή μεταξύ ομάδων νεαρών που οι μαρτυρίες τους θέλουν μέλη της Χρυσής Αυγής από την μία και μέλη της πρωτοεμφανιζόμενης στο Ρέθυμνο ομάδας ΑΔΡΕ (Αντιφασιστική Δράση Ρεθύμνου) ενώ στο περιστατικό ενεπλάκησαν και μαθητές του σχολείου.
Επί δέκα λεπτά περίπου, ο χώρος είχε μετατραπεί κυριολεκτικά σε αρένα αφού τα μέλη της πρώτης ομάδας ξυλοκοπούσαν άγρια τους «αντιπάλους τους», κρατώντας στα χέρια καδρόνια και σίδερα σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες. Δεκάδες μαθητές και μαθήτριες, πολλοί εκ των οποίων είχαν βάλει τα κλάματα, εκπαιδευτικοί αλλά και πολίτες που τυχαία περνούσαν από την οδό Μοάτσου, έντρομοι παρακολουθούσαν να εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια τους πρωτοφανείς σκηνές αγριότητας μεταξύ των νεαρών.
Το επεισόδιο αυτό, φέρεται να είναι συνέχεια μιας σειράς περιστατικών που ξεκίνησαν πριν ένα μήνα περίπου, με σημείο αναφοράς την διαφορετική ιδεολογική ταυτότητα των δυο ομάδων, γεγονός που εξελίχθηκε σε βεντέτα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η συμμετοχή ενός μαθητή του Λυκείου, σε αντιφασιστικό συλλαλητήριο προ ημερών, αποτέλεσε την «αφορμή για εκδίκηση», από την άλλη πλευρά και στο πλαίσιο αυτό σημειώθηκε η χθεσινή συμπλοκή.
Όμως, εξαιτίας του χθεσινού γεγονότος, από την έρευνα της εφημερίδας μας, προέκυψαν καταγγελίες σύμφωνα με τις οποίες έχουν δημιουργηθεί ομάδες της Χρυσής Αυγής σε συγκεκριμένα σχολεία, κάτι που έγινε μεθοδευμένα με μετεγγραφές μαθητών που έγιναν τη φετινή χρονιά. Τα άτομα αυτά, συνεπικουρούμενα από εξωσχολικούς, φέρονται να τρομοκρατούν άλλους μαθητές. Προκειμένου να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο, και να προστατευθούν οι μαθητές -«θύματα», δημιουργήθηκε η ομάδα ΑΔΡΕ στην οποία φέρονται να συμμετέχουν τόσο φοιτητές όσο και μαθητές. Οι διαπληκτισμοί μεταξύ των δύο μερών φαίνεται πως είναι τακτικοί».
http://www.left.gr/article.php?id=8458

ΠΡΕΖΑ TV
28-9-2012

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αριστερά = Μίσος + Εμπάθεια

Ενα άλλο χαρακτηριστικό των "δημοκρατών" είναι τό μίσος καί η εμπάθεια πού τούς διακατέχει, εναντίον των ιδεολογικά αντίθετων. Αυτοί πού αυτοπαρουσιάζονται σάν κόμματα της προόδου καί της ειρήνης, είναι ποτισμένοι μέ χολή καί δηλητήριο το οποίο τό ρίχνουν σάν τίς οχιές σέ όσους τους αντιμιλούν. Οταν οι ομοϊδεάτες τους βεβήλωσαν εκκλησία, εξύβρισαν τίς γριούλες καί τόν ιερέα καί έγραψαν χυδαιότητες στό εκκλησάκι του Πανεπιστημίου, η νεολαία του Συνασπισμού ...εξύβρισε τόν αρχιεπίσκοπο καί τόν είπε τί άλλο; Ακροδεξιό!!! Δημοκρατικές δυνάμεις Τέτοια εμπάθεια υπήρχε τα χρόνια του εμφυλίου. Ισως εκεί θέλουν νά μας μεταφέρουν οι αριστεροί εκπροσωποι της Νέας Τάξης Πραγμάτων, γιατί σαν γνήσιοι μισέλληνες γιά νά πετύχουν τούς σκοπούς τους, πρέπει νά σπείρουν μεταξύ άλλων καί τήν διχόνοια. Μίσος καί φανατισμός είναι στοιχεία φασιστικών κομμάτων. Μέ τέτοια πότιζε τόν Γερμανικό λαό ο Χίτλερ εναντίον των Εβραίων. Οι πράξεις τους καί τά έργα τους ταυτίζονται μέ τίς μεθοδεύσεις των φασιστικών κομμάτων του 1920 καί του 1930. Τούς πολιτικούς αντιπάλους τους χαρακτηρίζουν φυσικά «φασίστες, ρατσιστές και δεξιούς», τό κόμμα του Λάος «πολιτικό μίασμα», ενώ τά γραφεία του γίνονται αντικείμενο επιθέσεων των Ακροαριστερών Νεοναζί οι οποίοι γράφουν συνθήματα όπως «Κρεμάλα στους φασίστες», «θάνατος στούς εθνικιστές» κλπ κλπ. Ο παραλογισμός σέ όλο του το μεγαλείο, οι "δημοκρατικές" αριστερές δυνάμεις νά απειλούν μέ κρεμάλα καί νά βρίζουν, καί η "φασιστική" παράταξη να σιωπά καί νά εισπράτει τήν βία καί τήν τρομοκρατία. Ζήτω η Αριστερά της Προόδου της Ειρήνης καί της Οικολογίας!!

Ανώνυμος είπε...

το μισος και ο φανατισμος ειναι επισημη πολιτικη της ΧΑ.
Δεν εχετε παρα να δειτε το παρακατω βιντεακι http://www.youtube.com/watch?v=OgUEyYPn1iI
Απο το στομα του κοινοβουλευτικου εκπροσωπου της ΧΑ αναγγελεται η εξοντωση των πολιτικων αντιπαλων.
Τωρα,ποσο παρανοικος μπορει να εινα καποιος που θελει να εξοντωσει την μιση ελληνικη κοινωνια (αφου θα εχει καθαρισει πρωτα τους μεταναστες) ας το απαντησει ο καθενας μονος του

Ανώνυμος είπε...

" Όταν μια συμμορία 35 φοιτητών με κοτσίδες στο κεφάλι εισβάλλει στο γραφείο του πρύτανη του Πανεπιστημίου Ξάνθης, τον “τσουβαλιάζει” μπροστά σης προσκαλεσμένες κάμερες, τον βγάζει έξω και χτίζει επιδεικτικά την πόρτα του και όλα αυτά χωρίς την παραμικρή συνέπεια τότε κάτι δεν πάει καλά στα ανώτατα ιδρύματα. Εξ ου και 51.000 νέοι καταφεύγουν κάθε χρόνο στο εξωτερικό για να σπουδάσουν. Αριθμός που αποτελεί ρεκόρ στην Ευρώπη...

Όταν μερικές χαβαλοπαρέες κοπανατζήδων μαθητών με σκουλαρίκια στ' αφτιά καταλαμβάνουν τα λύκεια κάθε φορά που βαριούνται το διάβασμα, τρομοκρατούν γονείς και καθηγητές, καταστρέφουν τις αίθουσες και τις μεταβάλλουν σε άντρα οργίων, χωρίς την παραμικρή συνέπεια, τότε κάτι δεν πάει καλά στα δημόσια γυμνάσια. Εμού και οι γονείς καταφεύγουν στα πανάκριβα ιδιωτικά... 'Όταν τα ιδιωτικά κανάλια προσφέρουν ισότιμη παρουσίαση στα καμώματα των κουκουλοφόρων που καίνε τη σημαία και σημαδεύουν γονατιστοί τους αστυνομικούς... και όχι μόνο προσφέρουν ισότιμη φωνή, αλλά συχνά παίρνουν και το μέρος τους, χωρίς την παραμικρή συνέπεια, τότε κάτι δεν πάει καλά στο δημοσιογραφικό σινάφι.

Όταν ο Γεώργιος Παπανδρέου και οι συν αυτώ “αρκούδοι” του ΠΑΣΟΚ κάνουν μέγα θέμα τις κλωτσιές που έφαγε ο Κύπριος φοιτητής από ανόητους αστυνομικούς, τους οποίους η δική του κυβέρνηση προσέλαβε στο Σώμα, τότε κάτι δεν πάει καλά στο ταλαίπωρο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης (που “ο Θεός να βάλει το χέρι του να μείνει όπως είναι”, έλεγε προχθές ανώτατος παράγων της από δω πλευράς).

Οταν η Αστυνομία δεν τολμά να πει τα ονόματα των στυγερών φονιάδων των Καλυβιών (αν και έχουν ομολογήσει τα εγκλήματα τους) και... σεμνοπρεπώς τους αποκαλεί “φερομένους ως δράστες” μη τυχόν και την κάνει "νταντά" η Αρχή Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων, τότε κάτι δεν παει καλά με την ίδια την Αστυνομία. Εξου και οι πολίτες καταφεύγουν στην ιδιωτική αστυνομία και τους σεκιουριτάδες... 'Οταν η σπουδαιότερη εκδήλωση του τριημέρου, δηλαδή το συνέδριο “Νεολαία 2006” του Δήμου Αθηναίων για την Παιδεία και τον Αθλητισμό, που ετίμησαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και οι αρμόδιοι υπουργοί, πέρασε σχεδόν απαρατήρητη, αν και έφερε στο φως εξαιρετικά πολιτιστικά επιτεύγματα, τότε κάτι δεν πάει καλά και στην ίδια την κοινωνία μας, παγιδευμένη όπως είναι στις τηλεοπτικές μυγοπαγίδες...

Όταν, τέλος, οι αλλοδαποί έχουν αγοράσει τη μισή τουριστική Ελλάδα, οι δε λαθρομετανάστες πρωτοστατούν στην εγκληματικότητα, ταυτόχρονα δε κάποιοι δικοί μας νέο-αναρχικοί και “αντιεξουσιαστές” της κακίάς ώρας ζητούν αδιάντροπα, μέσα από τα... πάντοτε φιλόξενα “παράθυρα” των καναλιών, να καταργηθούν οι παρελάσεις και τα εμβατήρια (την ώρα που οι Βρετανοί γονατίζουν προ της βασιλισσάς τους και οι Αμερικανοί δακρύζουν ακούοντας τον εθνικό τους ύμνο), τότε κακές μέρες περιμένουν τη δύστυχη Ελλάδα… "

Ανώνυμος είπε...

Αριστερά = Μίσος + Εμπάθεια

Ανώνυμος είπε...

παμε παλι...επισημη δηλωση για εξοντωση των ερυθρων σκουπιδιων οχι απο καποιον ανωνυμο σχολιαστη (οπως εδω καληωρα) αλλα απο τον κοινοβουλευτικο εκπροσωπο κομματος.http://www.youtube.com/watch?v=OgUEyYPn1iI
Υπαρχει κανεις που θελει παραπανω εξηγησεις για το που βρισκεται το μισος στην ελληνικηκ κοινωνια..

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ + ΑΡΙΣΤΕΡΑ = ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ

Ανώνυμος είπε...

προς 11.24
θεωρω οτι εισαι τουλαχιστον επικινδυνος,εβαλες 5 μεμονωμενα γεγονοτα(αξιολογημενα απο την ατομικη σου σφαιρα φαντασιας)σε ενα τσουβαλι,τα ανακατεψες και μας ξεφουρνησες μια κινδυνολογια 20 σειρων που δεν εχει αρχη και τελος,ελπιζω τουλαχιστον η ημιμαθεια σου να οφειλεται σε οτι συγκρατησες απο ποιημα που σου διαβασανε..για να βασιλεψει μια ανικανη ταξη πρεπει πρωτα να εξασφαλισει την ανικανοτητα των δουλων της..αυτο ισχυει και για τους δικους σου υποβολεις και για τα υπολοιπους κομματαρχες..

Ανώνυμος είπε...


ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ
ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΛΙΓΑΛΑ,
ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ
ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ "ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ",
ΧΙΛΙΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΦΙΛΟΝΑΖΙ,
ΜΕΣΑ ΕΚΕΙ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ.

ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΤΟΥΣ
ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΤΟΥΣ ΦΥΣΤΙΚΩΝΑΝ,
ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ,
ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΝΤΑΜΑ,
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥΣ,
ΟΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΣΚΕΙΣ ΓΑΜΑ.

ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥ-
ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙ Ή ΣΠΑΘΙ,
ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΕΙΣ
ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ,
ΤΑ ΠΟΥΤΑΝΟΓΕΝΝΗΜΑΤΑ,
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΚΑΝΕΙ.

ΚΑΙ Η ΠΗΓΑ-
ΚΑΙ Η ΠΗΓΑΔΑ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ,
ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ
ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ Ο ΤΑΦΟΣ,
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ,
ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΔΗ ΛΑΚΟΣ.

ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥ-
ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ Ο "ΑΡΧΗΓΟΣ",
ΠΑΤΣΟΚΟΙΛΙΑΣ
ΠΑΤΣΟΚΟΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΣ,
Ο ΦΥΡΕΡΙΣΚΟΣ ΤΗΣ ΠΟΡΔΗΣ,
ΤΟΥ ΑΔΟΛΦΟΥ Ο ΜΕΓΑΣ ΜΟΥΛΟΣ.

ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑ-
ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΑΡΗ,
ΑΠ' ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ
ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ,
ΓΑΜΑΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ,
ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΕΡΜΑ.

ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙ-
ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΚΑΠΟΤΕ,
ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ
ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΓΑΜΗΣΑΝ,
ΤΟΥ ΑΔΟΛΦΟΥ ΤΗΝ ΑΡΕΙΑ ΣΠΟΡΑ,
ΑΠ' ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΗΝ ΞΕΣΚΙΣΑΝ.

ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΔΩ
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ,
ΟΠΟΥ ΤΟ ΦΙ-
ΟΠΟΥ ΤΟ ΦΙΔΙ ΚΛΑΝΕΙ,
ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ,
ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟ ΞΕΚΑΝΕΙ.

(με ίδιο ρυθμό σαν το γνωστό τραγουδάκι "εις τον αφρό, εις τον αφρό της θάλασσας...")

Ανώνυμος είπε...

Οι σταλινικοί "δημοκράτες" καί νεοταξικοί "προοδευτικοί" κατηγορούν το Λάος-χρυση Αυγη ότι είναι φασιστικό κόμμα, ένα κόμμα πού δέν εχει ασκήσει ποτέ βία, ένα κόμμα πού ζητάει δημοψηφίσματα γιατί σέβεται τήν απόφαση της πλειοψηφίας, ένα κόμμα πού καταδικάζει τά ολοκληρωτικά καθεστώτα όπως είναι ο φασισμός, ο ναζισμός, ο κομμουνισμός καί ο κεμαλισμός, ένα κόμμα πού δέν ασκεί ψυχολογική βία, ούτε κάνει διαρκή πλύση εγκεφάλου μέ αφίσσες, πανώ, κραυγές, βανδαλισμούς καί πορείες, ένα κόμμα αποκλεισμένο από τά Μέσα Ενημέρωσης. Αντίθετα τά κόμματα της αριστεράς πού διαπράττουν όλα τά παραπάνω είναι οι δημοκρατικές καί προοδευτικές δυνάμεις της χώρας μας. Η χώρα του παραλόγου καί της υποκρισίας. Οι ναζί έκαιγαν τά βιβλία των Εβραίων καί ο Συνασπισμός καίει τά βιβλία του Αριστοτέλη καί του Πλάτωνα Τόν δέ εκπρόσωπό τύπου του Λάος, Αδωνι Γεωργιάδη, οι κουκουλοφόροι οπαδοί του Συνασπισμού, τόν έχουν καταστρέψει οικονομικά, αφού έχουν κάψει τήν επιχείρησή του επτά φορές. Τότε μόνο εδέησε τό Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως νά στείλει δυνάμεις γιά νά προστατέψουν τήν περιουσία του. Οταν όμως η εφημερίδα "Θέμα", των αριστερών καπιταλιστών Μάκη καί Θέμου, μέ ένα αισχρό άρθρο, ειρωνεύτηκε τό θύμα της βίας καί των τραμπουκισμών, ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως, απέσυρε τίς αστυνομικές δυνάμεις από τό βιβλιοπωλείο του, μέ αποτέλεσμα οι κόκκινοι νεοναζί νά τό ξανακάψουν γιά όγδοη φορά. Καταλαβαίνει ο αναγνώστης πως λειτουργεί τό σύστημα στήν χώρα μας καί ποιοί κυβερνούν αυτόν τόν τόπο. Η αξιοθρήνητη κυβέρνηση της Ν.Δ. υπακούει μέ ευλάβεια τούς δημοσιογράφους, τόν Συνασπισμό καί τούς αναρχικούς. Μέ τήν ίδια ευλάβεια βέβαια υπακούει στά εξωτερικά θέματα τούς Αμερικάνους, τούς Εγγλέζους καί τους Τούρκους.

Ανώνυμος είπε...

ξανα-μανα λοιπον
ο κοινοβουλευτικος εκπροσωπος της ΧΑ "ένα κόμμα πού δέν εχει ασκήσει ποτέ βία, ένα κόμμα πού ζητάει δημοψηφίσματα γιατί σέβεται τήν απόφαση της πλειοψηφίας, ένα κόμμα πού καταδικάζει τά ολοκληρωτικά καθεστώτα" προαναγγελει την εξοντωση του 40% του ελληνικου λαου
(http://www.youtube.com/watch?v=OgUEyYPn1iI 3:27) τι δεν καταλαβαινεις Ανωνυμε 1:20 μ.μ

Ανώνυμος είπε...

OTI ΕΙΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΤΕ .

ΠΡΩΣΟΠΙΚΆ ΕΊΣΤΕ Η ΔΙΑΡΙΟΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

τυπικη αντιδραση:
οταν πλεον δεν μπορεις να αρνηθεςι τα δεδομενα δειχνεις τον πραγματικο σου εαυτο και αρχιζεις tα εμετικα.

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ???

ΠΑΛΙ ΦΑΓΑΤΕ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΑΙΤΕ???

ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ???

ΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΟΤΕΣ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ

Ανώνυμος είπε...

@2:38 ΕΓΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΡΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΑΚΩΣΩ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΗΜΟΥΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΗΔΑΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΑΝΑ ΣΟΥ... ΑΣΕ ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΑΡΕΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ-ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ. ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ-ΚΛΑΝΙΑΡΗ...