Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 20, 2012

ΑΥΡΕΣ ΜΕ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ


Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθούν υδροφόρες σε πορείες και απεργιακές κινητοποιήσεις ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Δένδιας.
Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, ύστερα από την επίσκεψή του στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, ο υπουργός δήλωσε ότι «θα χρησιμοποιήσουμε οποιοδήποτε μέσο είναι απαραίτητο για να διασφαλίσουμε την υγεία, την περιουσία, τη ζωή των Ελλήνων πολιτών και την ύπαρξη του κράτους δικαίου».
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Εθνους», για τον σκοπό αυτό, η ΕΛ.ΑΣ. πρόκειται σύντομα να εφοδιαστεί με τέσσερις καινούργιες υδροφόρες που εκτοξεύουν νερό, τις «αύρες» νερού, όπως λέγονται στην ορολογία των σωμάτων ασφαλείας.

Μέχρι σήμερα, η ΕΛ.ΑΣ. διαθέτει μία «αύρα», που όμως δεν έχει χρησιμοποιήσει επιχειρησιακά για τέτοιους λόγους. Πρόκειται για τον γνωστό «Αίαντα» που αγοράστηκε το 2004. Το σχέδιο με τις «αύρες» επανέρχεται στον σχεδιασμό της ΕΛ.ΑΣ., ίσως και μετά την επίσκεψη του υπουργού Δημόσιας Τάξης στο Ισραήλ.
Εκκληση
Πάντως, χθες, ο Νίκος Δένδιας τόνισε -μεταξύ άλλων- ότι «οι Ελληνες πολίτες έχουν το δικαίωμα να διαμαρτύρονται, έχουν το δικαίωμα να διαδηλώνουν. Απλώς αυτό που θέλω να διαβιβάσω είναι η παράκληση προς την ελληνική κοινωνία: ότι σε αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες στιγμές που περνάει η πατρίδα, πρέπει να διατηρήσουμε όλοι την ψυχραιμία μας, να σεβόμαστε όλοι τα δικαιώματα των άλλων, μέσα στο πλαίσιο που η δημοκρατία και το κράτος δικαίου επιβάλλει».
ΜΑΡΙΑ ΨΑΡΑ
ΕΘΝΟΣ
ΠΡΕΖΑ TV
20-9-2012

1 σχόλιο:

Η ΚΟΠΡΙΑ είπε...

Η ερμηνεία από το μυαλό του Νίκου Δένδια
"θα χρησιμοποιήσουμε οποιοδήποτε μέσο είναι απαραίτητο για να διασφαλίσουμε την υγεία, την περιουσία, τη ζωή των Ελλήνων πολιτικών και την ύπαρξη του κράτους που μας ταΐζει. Θα επιβάλλουμε την εξαθλίωση. Δεν είναι δυνατόν τα πρόβατα να αντιστέκονται στους σφαγείς τους. Θα τα βαρέσουμε και θα μαλακώσουν κιόλας. Είμαστε εξουσία ελέω θεού και οι ιθαγενείς υποχρεούνται να υπακούουν χωρίς διαμαρτυρία στη νομιμότητα. Νομιμότητα βέβαια είναι η νόμοι που ψηφίζουμε εμείς. Βρισκόμαστε ενώπιον ενός ασθενούς στην χειρουργική κλίνη και θα του γαμίσουμε τα ράματα"

Αγαπητέ Νικολάκη, θα φοβήσεις πολλούς στην αρχή αλλά όταν δεν θα έχουν νερό σπίτια τους θα κατεβούν να πλυθούν...

Read more: http://kopria.blogspot.com/#ixzz270E5UVdu